Beru na vědomí a pokud se nic nestane, hádanka bude tentokrát již ve 12.45 (pátek 10.7.).Samozřejmě o případné změně zde budu informovat.
Beru na vědomí a pokud se nic nestane, hádanka bude tentokrát již ve 12.45 (pátek 10.7.).Samozřejmě o případné změně zde budu informovat.
tak ono by bolo celkom dobre keby aspon nedelne napovedy boli jak pre blbych. film som videl, ale podla napoved som ho neuhadol...
Jáák?? Dyk jsem ten postup (pro blbý = mne) napsal tady níže - 1) "první president" = Denzel Washington; 2) "druhá dekáda" = projít si jeho filmy od 2010 a 3) najít ten, který se jmenuje stejně jako seriál... Pak už jen stačilo zadat heslo titul+soundtrack na YT a hned jsem slyšel ukázku.
Std: Presne tak. Plus hned v uvodu jsem se odvolaval na "prostredi pro kutily" , protoze zaver filmu se odehrava v nejakem Baumartu. Sobotni napovedy byly mireny na dve hlavni postavy ve filmu. Nedelni napovedy jsem daval pokud mozno jasne smerovane do cerneho. Zadaval jsem indicie podle vysledovanych postupu, ktere tady pro zadavani pouzivate.
Naposledy upraveno uživatelem RoPo: 07-07-2015 v 21:54
Velice se omlouvám, ale velmi narychlo sem dávám hádanku již teď, musím odjet dříve než jsem plánoval (cirka před necelou hodinou jsem se tuto změnu dozvěděl). Snad se na mne nebude nikdo zlobit .... Pokud bude někde opět nějaká chyba, opět omluva - jsem v časové tísni ... Hádanka je ►► ZDE ◄◄
Máš to tam - pěkně "čitelná" hádanka podle music, byť pěnici neznám... A hlavní scifista/mysterista chybí.![]()
Děkuji za pochvalu, sobotní malá nápověda pro tápající ►► NA TOMTO MÍSTĚ ◄◄
Mno ale trochu opatrně s tím tvrzením v úvodu: ...takřka postrádá počítačové efekty...
Jinde se ale dočteš, že: "...Unfinished scenes that were to feature (xxx) were dealt with by rewrites and digital special effects." což ve výsledku spolu se souběžným soudním sporem skoro zdvounásobilo výslednou výrobní cenu...
Já se právě tam jinde dočetl, že ony počítačové efekty zabraly cirka 4 vteřiny, proto to "takřka postrádá" ... mohl jsem to samozřejmě podat jinak![]()
No ale v tý době "4 vteřiny" zpracovávané na Crayích něco stály... To tehdejší 486 jen tak levou zadní nezvládly.![]()
Jj, to je jasné![]()
Tak dovolenkáři, je Vás jako šafránu a i když si nemyslím, že další nápověda pomůže ►► TADY JE