Omlouvám se za pozdní nápovědu, ale měl jsem jiné povinnosti, již je vše napraveno ►► ZDE ◄◄
Myslím, že toto již musí dát každý ....
Omlouvám se za pozdní nápovědu, ale měl jsem jiné povinnosti, již je vše napraveno ►► ZDE ◄◄
Myslím, že toto již musí dát každý ....
Vyhodnocení 26 kola VFH ►► NAHLÉDNĚTE ZDE ◄◄
Ten čas tak strašně letí - hádaný film jsem viděl už tak dávno, zápletku si obecně pamatuji, ale tu music ani ťuk...![]()
Jj, já si ho právě chystám připomenout, díku onomu připomenutí jsem film "zneužil" i do hádankyAni jsem nedoufal, že tu ještě hádán nebyl ...
Hmmm.... zkusím něco vymyslet a v pátek to sem prasknout. Jen dotaz: je zde někde aktuálnmí seznam toho, co se už hádalo nebo to musím proscanovat sám?![]()
Alt+Find (nebo Alt+Najdi v české verzi Office) se zvoleným originálním názvem filmu a projet tak jednotlivé listy přehledů za roky VFH v excelovské tabulce... Já se na to jen jednou z lenivosti vy**** a hned se mi to vymstilo tuplovaným zadáním.
BTW: Tuto sobotu jsem definitivně po roce vyhodil z mašiny ten HDD od tebe - dvakrát začal vyhazovat BB a mašina mi přitom vytuhla (pravidelně v pátek při detektivce večer...). Teď naposledy už na něm vadné sektory naskakovaly jak vyrážka při spalničkách, tak jsem naštěstí sehnal ještě v pátek v noci na inzerát jiný a v neděli přehodil - naštěstí ho Ghost po jednorázové opravě sektorů HDDRegeneratorem (trvající nějakých 11 hodin) ještě úspěšně naklonoval a nemusel jsem se trápit s obnovou z image... To byla má zábava tento víkend - halt když je "smrt v rodině"...
Naposledy upraveno uživatelem StD: 29-06-2015 v 18:44
Letos jsem jej aktualizoval začátkem roku, odtedy ne.
Tento týden pokud se vůbec dostanu k hádání, tak zase mimo soutěž, ten další týden budu úplně mimo připojení (rockový festival).
Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 30-06-2015 v 12:22
Tak Konstanz dnes slaví výročí - Jan Hus na Arte... Ono to má 2x 120 minut?
http://www.tvmovie.de/tv/jan-hus-13075079
http://www.tvmovie.de/tv/jan-hus-13075081
Edito: Tak jsem to absolvoval - byl to sice záhul 20:15 až 00:15, ale docela se mi to líbilo. Slušně a citlivě natočené. Kupodivu to mělo audio CZE, FRE a DEU.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 02-07-2015 v 12:37
Nebude vadit, že VFH bude možná dříve do 12:30. Nebo až mezi 14h a 15h ??
Hádanka zveřejněna. Máte to tam.
Vzhledem k volnému pondělí jsem posunul datum ukončení až na pondělní půlnoc. Snad nebudete nic namítat.![]()
Ne, klidně do pondělí, ale proč zadáno tak časně?
Kolem 14h nebudu u PC. Tak raději dříve než-li později nebo vůbec.
I když se mi vaří horkem mozkové závity, pokusil jsem se hádat, doufám, že správně .....![]()
Tak se pochlubte kolik Vám ukazuje teploměr, u nás zatím (11.00) rovných 30 stupínků![]()
U nás Šariš 12°![]()