...to je přímo Doldingerovic Klaus v ukázce???![]()
...to je přímo Doldingerovic Klaus v ukázce???![]()
Dík Stando za upozornenie, nikto nie je neomylný ... ani zdroj, z ktorého som čerpal.
V zadaní malá úprava ohľadom zisku Oscara a roku uvedenia filmu, ktorý aj tak nehádame![]()
No ony se ty sošky stejně dávaj' za uplynulý rok, tj. 19XX, takže to de facto bylo věcně správně, byť to může kohosi uváděti v pochyby kalendářně...![]()
Tak čo hádači, je potrebná nejaká pomôcka? Čo tak hodiť do googlu známe fakty zo zadania ...
No ono myslím gúglit netřeba. Stačí si jen projít "filmografii" uvedeného autora hudby v uváděném časovém rozsahu a nic jiného "vězeňského" tam nemá... Podle počtu stažení soudím, že si už asi stejně nikdo další netroufne. Mimochodem, kdo to v té ukázce hraje ten saxofon? Jak už jsem mezitím zjistil, Doldinger Klaus to není ač to tak zní. Ten se v té době zabýval jinými věcmi (Das Boot etc.)
Beru na vědomí a již nyní upozorňuji na změnu uveřejnění hádanky, pokud se nic za těch pár dní do pátku nezmění, bude hádanka již ve 13.00. V případě neočekávaných událostí, budu zde včas informovat.
Nejsem bohužel pánem svého času![]()
Oscarový autor hudby k Titaniku James Horner se zabil v letadle
Zdroj: http://kultura.idnes.cz/zemrel-horne...1230_hudba_spm
...no, také se říká "velký plagiátor"... Vypůjčoval si dost, především z oblasti vážné hudby a uměl to zpeněžit.
Tak hádanka je ►► ZDE ◄◄
Snad bude vše v pořádku, odjíždím a vracím se až v noci, nebudu tedy moci případný problém opravit ....
Děkuji pane učiteli, už mi z té vší práce nejde psát ani pořádně česky ....
. Dovolená a příslib odpočinku až za 2 měsíce
![]()
No vidíš, a já jsem letos ještě "bez nároku" - až po 6 měsících, takže možná nějaký ten den kolem vánoc... Navíc mi včera už zase po týdnu znovu klekl systémový HDD (33 vadných sektorů "opraveno"), takže i bez nálady, než seženu nějaký bazarový IDE jiný.
Zbaběle čekám na nedělní nápovědu, neb' není čas bádat, když křísím hlavní mašinu...![]()