Všiml si toho už v pátek Robky a jako sudí musím být současně "spravedlivý" i k sobě.![]()
Všiml si toho už v pátek Robky a jako sudí musím být současně "spravedlivý" i k sobě.![]()
Hola hola! Teď jsem teprve dorazil přes několikero dopravních zácp (Policie "pomáhá a chrání" a "řídí" dopravu...) z práce, tak to jdu sepisovat. Ukázka je ready! Tož vydržať!
Edito: Tak je to tam!
Naposledy upraveno uživatelem StD: 22-05-2015 v 14:05
Teda tady je při pátku nával - to tu jako budu trpět celý víkend samomluvou?![]()
Vypadá to na fiasko, podle popisu jsem tuhle blbost zcela určitě neviděl, to by se mi určitě vrylo do paměti, a další nápovědy nikde! Hrabat se zpětně ve fóru nebudu.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 24-05-2015 v 20:28
Konečně jsem se dostal k reakci, podle nápovědy to musel dát jen kouzelník, neznámá režisérka, podle nacionál nevyhledatelná v žádné databázi, bádal jsem zpětně v příspěvcích, poté, co Standa napsal že jsme to probírali před rokem, tak jsem to vzdal. Alespoň nemusím zadávat, do soboty nejsem doma.
Tak nasledujúcu edíciu mám pripravenú, takže v piatok 14:00 buďte ready ..... len dúfam nebudem trpieť víkendovou "samomluvou" ako Stando![]()
Jj, pokecáme si tu. Zítra jak to tak vypadá, dorazí z U.S. i Electra OK-CTB (aka N241M), to bude slávy - dnes ještě nocují v Hofu na bavorské straně, takže bude i důvod k![]()
Máš tam odpověď, doufám, že správnou.
Bohužel jsem přišel až nyní, takže asi vítěz nebudu
Píseň identifikována, ale její použití? Prostě mi nesedí nápovědy. Počkám.
Nevím, tento žánr je nějak mimo mne, střílím těžce od boku .... odpověď zaslána.
uhodnul jsem to bez jakéhokoliv googlování, indicie jsou jasné, píseň, intuice, film jsem cca před xx lety (nechci napovídat) viděl kině.![]()
Bude to asi opravdu "funny", ale ten můj vytipovaný film s tím songem má zrovna řežižéra, co neměl sourozence, tudíž ani synovce... BTW to bylo taky v jiném znění od Bacall, viz EF.![]()