Je to doma. Překvapilo mě, že ten film nemám, popletl mě podobný název jiného filmu. Kdysi jsme se tady o těch dvou filmech bavili. Ten J.R. taky není špatná nápověda, alespoň pro upřesnění.
Je to doma. Překvapilo mě, že ten film nemám, popletl mě podobný název jiného filmu. Kdysi jsme se tady o těch dvou filmech bavili. Ten J.R. taky není špatná nápověda, alespoň pro upřesnění.
A sakra, už se hádalo včera ??? Ono je to vlastně jedno, v poledne jsem pracovně odjel a vrátil se až po půlnoci ...![]()
Jo, bez varování!![]()
relativne stála hadacska partia uz odhadala, tak dalsie napovedy mozu prilakat uz len obcasnych hadacov alebo uplnych novacikov...
...esli chce mirekv absentovat se zadáním, tak se dobrovolně hlásím o příští zadání - mám nachystáno, ale bylo by to do třetice "válečný", byť z jiného konfliktu a jinak pojato...
P.S. Ď sirdo za dobře vybraný film...![]()
Jaké velké překvapení, to jsem fakt nečekal!Stando, vem to tentokrát za mě, dík!
OK, a připravte se na to, že hudební ukázka bude barokní, tudíž už trénujte různá ta Adagio in Moll apod...![]()
Předem hlásím, že zadání bude zítra asi až někdy později odpoledne mezi 16. a 18. hod., až dorazím z práce ke svému ščotu, ve kterém to je připraveno...
Naposledy upraveno uživatelem StD: 14-05-2015 v 23:30
Hmm, já bohužel hlásím, že hádat můžu až v sobotu. Z práce se vrátím až po půlnoci![]()
Tak ZPĚT - všechno je jinak - v poledne jsem udělal přesun na "domácí pracoviště", tudíž zadání bude at 1400 sharp!
EDITO: Oprava, na serveru jdou pozdě hodiny - já to tam zavěsil cca 15 vteřin od časového znamení radia Bayern3 ve 1400 (s prodlevou přes sat Astra) a stejně má zdejší zadání čas 1359... Srry.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 15-05-2015 v 13:06
Tak to tam Stando máš, snad správně![]()
Jj![]()
Rozluštění bude dnes předčasně už před 20. hodinou. Stay tuned!
Nasadil jsem si čepici s oslíma ušima a odebírám se na týden do kouta zpytovat svědomí, že jsem se blbec nepodíval do seznamu a zadal jsem dublet... Mám to za 0 bodov a příště tedy zadávám za trest zase já.![]()
hehe, tomu se říká prásknutí sama sebe, nikdo by si toho nevšimnul!![]()