vyhodnocení je na světě Dělat vyhodnocení je horší, než zadávat!I tu ukázku na youtube jsem dělal sám, co je na yt je kvalitou docela děs!
vyhodnocení je na světě Dělat vyhodnocení je horší, než zadávat!I tu ukázku na youtube jsem dělal sám, co je na yt je kvalitou docela děs!
Díky, pokusím se v pátek nezapomenout![]()
Jááák pokusím? A tkaničky (UZEL) vázat umíš?![]()
??? Co je? V pět jdu na pivo!
Hmm, tak koukám, že asi opravdu "chtěl zapomenout". Já dnes bohužel zadat náhradní nemohu. Teď jsem po 10,5 hodinách přišel z práce a mám ještě toho dost co udělat...
Tak se hledá dobrovolník.![]()
No, je to divné. Když, tak něco dám, ale až odpoledne. Třeba se puschpull do té doby probudí.
Ve 14 hod, pokud se neohlásí puschpull, dám hádanku já.
OK, jinak to tu ostatní nechávají pěkně chcípnout sampospádem a vůbec jim to nechybí...![]()
puschpulla omlouvá akorát zlomenina jater, zemětřesení nebo úmrtí v rodině!![]()
Poslechnu až si přinesu pivko na večer...
Tak nevím, jestli máš na mysli W.P. nebo R.E.???![]()
Jasně že ten první! Hádaný film je v jeho úspěšné filmografii dost neznámý, tak jsem zvědavý. Dnes přidám zvukovou ukázku přímo z děje.
To už asi ani nemusíš - mou odpověď teď máš a budem' si tady hádat navzájem jen mi dva...![]()
Já to tušil !!!! Omlouvám se, ale na netu a tedy ani na tvfreak jsem nebyl snad od středy. Bude to znít jako výmluva, ale jsem po operaci (s kolenem), beru asi čtvery prášky a jsem nějakej celej mimo. Když tak příště to vezmu za někoho (pokud mi tohle odpustíte).
Ještě jednou se omlouvám, ale opravdu až nyní jsem se zhrozil, že jsem opravdu zapomněl.![]()