Tak jdu na to - připravte se plantážníci do startovních bloků...![]()
Tak jdu na to - připravte se plantážníci do startovních bloků...![]()
Tak jsem to zkusil uhodnout, uvidíme ...![]()
...a správně jako první.![]()
Uff! Dík za informaci. Byl to chvilku trochu "oříšek", ale pak už mi to docvaknulo. Naprosto skvělá a logická nápověda hned první den zadání. To se tak často nevidí :-;
Dnes je 13. a byl jsem na pivu jak Mirek, nyní jsem si udělal večer sám se sebou, slivkou, Abbou a vzpomínkamiMelancholie stárnoucího Kondi. Tak snad zítra, dnes by bylo složité uhodnout i večerníček
Nicméně vím, že jsem továrna na sliby
No a nemohu nekliknout na píďu - poslední přihlášení - 03-01-2015...![]()
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 13-02-2015 v 20:16 Důvod: doplnění
No a já to včera připravoval před půlnocí zrovna po pěti, tak jsem si myslel, že to všem Slibotechnám nebude činit vůbec žádný problem...
![]()
...tedy, že se ty odpovědi při sobotě jen hrnou (0). Jeden by řekl, že s ohledem na to, jak se štítíte dalšího zadání budou všichni raději hádat na umístění uprostřed pelotonu než na začátku nebo konci...
Edito: Tak aspoň jedné dušičce mohu dnes poděkovat za pozornost a lichá to jistí. Dobrou!
Naposledy upraveno uživatelem StD: 14-02-2015 v 20:45
To na mě jako všichni p*díte? 14 stažení a jen zlomek odpovědí... Pro vás tak příště něco dělat. Že jsem se vůbec namáhal - tady za víkend nikdo ani neplkne. To je tedy úroveň. Čekal bych aspoň, že mi budete nadávat, když nevíte, ale tohle???!
Nasr*li jste mě.
Kdybys dodal další nápovědy, styčný bod nemohu najít, je pozdě, vrátil jsem se z piva a už nehádám.
Jaký "styčný bod" potřebuješ, když tam máš jasnou citaci z wiki pro blbý. Stačí si z toho vybrat kteroukoli větu copy/paste přesně zkopírovat a hledat, To neumíš?
A styčný bod pro nedovtipné gúglu neznalé - u obou filmů - toho původního z roku 1962 i u hledaného z roku 2004 figuruje v titulcích společné rodinné příjmení SINATRA (otce a dcery).
Jak u blbých na dvorečku a vodit za ručičku...
P.S. Už bys' mohl za ta léta vědět, že nápovědy nerozšiřuji. Jsou jasné od začátku do konce.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 15-02-2015 v 21:21
Máte tam rozluštění a ukázky, plantážníci (=ti, co se zúčastnili). Pro ty ostatní nemám slov a No Comment!
@sirdo: Zpráva na email mi přišla až 00:01 v pondělí, až jsem se lekl, že je to pozdě, ale naštěstí žurnál odeslání praví za 5 minut dvanáct...![]()
Pojem "Fortunate Son" jsem poznal ihned z napovědy, ale spojit si jej s nějakým filmem, který jsem neviděl, je nemožné. Je fakt, že po zadání žánru by se to dalo vydedukovat i když velmi pracně. Prostě chyběly další nápovědy, ty Stando taky někdy čekáš na další nápovědy až do neděle, tady ta možnost nebyla nabídnuta!
Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 16-02-2015 v 17:28
je už nějaké "pořadí" hádačů za rok 2014 podle získaných "bodů"?
![]()
Ani si to přímo přečíst z ocitovaného textu (kde není uveden jiný film) neumíš, co?! Kecy post festum, ty nemaj cenu. Nadávat jsi mohl (a měl) tady celý víkend.
A vůbec, nebudu si rušit Faschingsmontag. Nechte si to na Popeleční středu. Dnes mi snad Mr. Mašek i tu cikánskou kapelu z Bavor povolí...
https://www.youtube.com/watch?v=PwVwV3IiJb0
Naposledy upraveno uživatelem StD: 16-02-2015 v 17:46
Přijď k nám pobejt. tady budeš mít cikánskou kapelu každý večer v různém provedení i s kulturně zápasnickou vložkou.![]()