Snad to klaplo, indicie se sešly v jednom bodu.
Snad to klaplo, indicie se sešly v jednom bodu.
Ta music je šíleně přebuzená - špičky jsou za 0 dB, tak jsem to tady stáhl o -3 dB... Jináč mi to nic neříká, emerický produkce poslední dobou už vůbec nesleduji. Čekám na nápovědu pro tupce (=mě)![]()
Music jsem neupravoval, tak jak se válela na netu tak je zde, tedy kromě odebrání tagů .... Uff, nápověda samozřejmě bude, i když jsem potají doufal, že nebude zapotřebí![]()
Já jsem hudbu slyšel, ale zatím nevím. Budu sledovat z povzdálí. Zatím nevím, jak dlouho tu zkysnu. Každopádně mi vymysleli v pondělí výlet do Olomouce na kliniku. Zjistili, že jsem málo radioaktivní, tak na radiologii![]()
To máš z toho, že ze sebe děláš zboží zdravotnicko-farmaceutického průmyslového komplexu. Prachy z toho budou mít jen oni. (=špatná investice) Raději si chcípnu sám (demokraticky) kdy chci a zadarmo. To je ta jediná svoboda na světě, jinou člověk nemá.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 09-01-2015 v 20:47
Jo, jo. Jak tě lapnou doktoři, tak už tě nepustí a budou si vymýšlet jednu kravinu za druhou. Neb pacient = jejich chodící bankovní konto. Neb body a za ně penízky jsou důležitý. Oškubat stát do dna. A co se týče zdravotnictví, tak tihle lidé to oškubání dokázali dotáhnout do absolutního úspěchu. Nikdo líp to ještě neumí
Sobotní nápověda po které to už dá každý je ►► TADY ◄◄
Seriál mi pojetím tak trochu připomíná Highlander, koukl jsem na pár dílů, ale stihne ho podobný osud, ještě možná pár dílů a odložím. Nejsem seriálový typ, poctivě celý jsem viděl akorát Stargate SG-1 a Universe (nepočítám naše seriály typu Chalupáři, Nemocnice...).
Také nejsem vyloženě seriál pozitivní, ale uchyluji se k nim celkem rád v době filmového "sucha" .
Jo, ještě Hra o trůny, ale to je vždy jen 10 dílů a rád ho konfrontuji s knihami.
Highlander není jen serial. Existuje i samostatný film
Předpokládám, že máš na mysli tu verzi z r. 1986, samozřejmě že ho znám, výborný!
Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 10-01-2015 v 17:18
Já se tedy tentokrát absolutně nechytám - snaha byla, ale hlava mi to nebere, navíc jsem zcela určitě neviděl, takže tohle kolo poctivě předem hlásím passé. Dávaly to vůbec nějaké veřejnoprávní kanály v okolí?Tak a teď jsem si na tutti zkazil "číslo" příspěvků...
![]()
Veřejnoprávní, nebo české? Jedna česká jej dávala (nechci žalovat, ale TV Prima), prvních 10 dílů jsem získal s dabingem. Podle nápověd to nebylo složité, víš, jak někdy tápu až do neděle.
Mrkněte na Primu krimi. Bude z našeho hezkého poklidného městečka![]()