Proč teda náhled funguje OK?
Proč teda náhled funguje OK?
Zatím nevím, je to jak z nějaké Verneovky![]()
S Verneovkama to nemá nic společného. StD: pro klid duše: příspěvek vždy kontroluju hned po přidání, náprava bývá cca do 2 minut, tedy dříve, než nějaký šťoura dá vědět!![]()
Tak snad jsem ten rok 2015 nezačal s chybnou odpovědí, Mirku máš to tam ....
StD psal sice něco jiného, ale nebudu se přít s odborníky.
Také si hned po zadání kontroluji vše a hned opravuji.
Nápovědou tedy je, ale minimální, že se nejedná o VerneovkuZbývá cca 10 tisic možností
Ovšem ta hudba byla stejná, jako kdybych mlátil do nádobí, co mám domaChybí mi jeden akord
Zkusím zítra. Asi zatím uhodl jen jeden. Píďa nemá zase čas a já to zkusím také o veekendu.
Třeba vyhraju to zadávání co o něm furt melu, jak je kolem sníh![]()
Dodána sobotní nápověda. Snažte se, účast je zatím téměř nulová! Divím se, že jsou lidi, kteří neviděli tuto klasiku!
jak to tu bolo o tých "menej rozumovo vybavených"? asi si počkám na pondelňajšiu pomôcku![]()
So, so: I' bin doch nicht blöd!!! Paralela s reklamou stejného znění se přímo nabízí. Do toho kšeftu bych podle toho znění také nevlezl...
Śmarjá, já myslel, že to bude absolutně jednoduchá záležitost, na lístky v kinech se stály fronty! Dám ještě jednu dnešní nápovědu.
Tak s určitostí mohu konstatovat, že ausgerechnet já jsem v té frontě určitě nestál.![]()
Tohle má přednost![]()
Já si jdu ohřát Pilzeintopf. Sauerkraut jsem měl celý vánoce - ten teď u mě chvilku pauzíruje.![]()
Tak jsem se trefil podle hudby. Nápovědy jsem nezkoumal. Mám malou radost.![]()
... a nebudeš ani zadávat, neb 15/2 (ty a Rossi)=7, zbytek 1
Já mrknu ještě zítra. Veekend věnuji zase projektům EU. S EU na věčné časy a nikdy jinak!
Už potřetí to předěláváme, neb furt změny pravidel. To je tak, když hlavním koordinátorem v OL je ženská.
Třeba každý obrázek musí být citován - Konďa. VY_32_inovace_03_ELE_3_ Elektronické obvody_09_Základní zapojení nf zesilovače s bipolárními tran. Přerov, 2013.
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 03-01-2015 v 20:55 Důvod: Doplnění
Tak to tam máš mirekv, ale podle těch nudných pátečních nápověd bych nehádal (=moc náročné na namáhání mozkových závitů), stačilo to poslední sobotní nakopnutí na závěrečnou scénu (a nic víc tam nemuselo být) a bylo vymalováno...![]()