...to je dobrý - nejprve to "dělá pro tebe" a teď hlásíš, že se odplazíš do hospody bez návratu.Co mám říkat já, když jsem na nucené čajové dietě, aniž bych byl nemocen?!
![]()
...to je dobrý - nejprve to "dělá pro tebe" a teď hlásíš, že se odplazíš do hospody bez návratu.Co mám říkat já, když jsem na nucené čajové dietě, aniž bych byl nemocen?!
![]()
Si do toho čaje "kápni" rum (tak 50 na 50). Furt to bude čaj ...... a spokojení budou všichni![]()
![]()
To těžko, když mě do toho čaje nutí prázdná peněženka. To si o tom vínu na tři mohu tak max. nechat zdát.![]()
Krabicové víno, levné a výživné!
Tak já to nepiju taky, tak na mizině ještě nejsem, ale než pít jen čaj...
Nóó, to je právě lepší už ten čaj. Tím myslím ČAJ, ne ten smetenej čajovej prach, co se u nás v marketech prodává jako čaj
Tak píďu už hodně dlouho vidím přihlášenýho. Asi něco dlouze študuje, že nám tu nechce nic zatím sdělit![]()
... napíšu.
Už jsme si tu mysleli, že jseš někde mezi těma cestujícíma v těch letadlech, co padají jak švestky při úrodě
![]()
...era nepadaj, padaj lidi.
Aha. .... tak po půlnoci jich spadne hodně, to je fakt
![]()
Žije a na freak se*e! Hanba!
Asi má nějaký důvod zdravotní, hned bych ho nej*bal, sotva se ozve. Mi také napísal po 2 měsících včera jednu větu: "az budu moct tak napisu."
Jsou lidé, kteří VFH opustili dobrovolně, já myslím, že zrovna on je opačný případ a vrátí se, tak mu nenakládejme ještě víc a počkejme, co z něj vyleze, měli bychom ho pochválit a ne "kopat do sirotka" sotva se objevíMně osobně se dost ulevilo, že nehapal s érem (teda doufám).
Nebo podle principu "potrestání nevinných a odměnění nezúčastněných"
Hm tak je v Lu, tedy doma v ČR... Žádná nemocnice, nebo vzkaz ze záhrobí.
Včera domácí Silvestr nealko s čajíčkem dle vzoru StD a v pohodě, ale dnes trochu jiný plánneb jsem se neviděl s kamarády. Jak na Nový rok, tak po celý rok
![]()
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 01-01-2015 v 16:23 Důvod: doplnění