Omlouvám se za neůčast, ale nebyl čas.
Omlouvám se za neůčast, ale nebyl čas.
Máte rozluštění. To rozjímání na hřbitovech vás teda vzalo, proto taková slabá účast!
O filmu jsem napsal vynikající, ne nejlepší, on totiž v této kategorii jiný není! Bylo u nás natočeno dost filmů a seriálů (a dobrých) s prvky sci-fi, ale klasika to není, převážně komedie nebo odlehčené filmy a seriály. Takový seriál Návštěvníci určitě nikdo nebude považovat za sci-fi!
Píďa: příště bude film z tohoto milénia, ten už bys mohl znát reálně, ne z "filmů pro pamětníky"Jinak neúčast je složeno z předpony a vlastního slova účast, tedy ú.
Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 03-11-2014 v 06:44
Poslech jsem ukázku. Ukázka mě byla povědomá, ale jist jsem si nebyl. Tak jsem hádání odložil na později. Pak jsem se už k tomu nedostal... Po rozluštění dle názvu jsem kdysi dááávno viděl, ale dle ukázky nevzpomněl. Snad příště...
Omluva se přijímá!
K těm chybám - někdy to tak praští do očí, že se nadá nereagovat. Kolega v práci napsal na papírek "Objednávám si objed". Když jsme ho upozornili, že se tam píše e s háčkem, tak to opravil "Objednávám si objěd".Rekord udělal syn kamaráda v diktátu - hlemíšť.
![]()
Máte tam hádanku! Málem jsem to nestihl kvůli velké příloze, takže jsem musel do mp3 editoru a kousek ušmiknout.
Já předem hlásím, že možná až v neděli, neb' teď jsem teprve doma z práce a zítra musím zas'. To je na![]()
sobotní nápověda
Tak co?! Už mají všichni odhádáno? Tenhle song od J. L. jsem tedy neznal, ale podle hlasu a textu to bylo celkem i včera večer "uhádnutelné"...![]()
Houbeles a ne odhádané!![]()
Tady je dnes zas' jak v márnici.Až bude "po", to zase bude keců...
![]()
Konďa a píďa mají neomluvenou hodinu! Co hodinu, celý týden!
Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 10-11-2014 v 07:58
Vyhodnocení je na světě.
a jejda ! Dík. Budu se snažit zapamatovat si že zadávám.