Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 15-10-2014 v 17:21 Důvod: doplnění
Zítra si vezmu na pomoc k VFH profesorky českého jazyka a literatury![]()
No to tedy bude multikulturální zábava na3. Já se před chvílí kolem 00:00 vrátil z hospody, kde jsem silně prováděl nábor na VFH za doprovodu C/W kapely a při návštěvě jednoho jazz-banjisty (a ještě jim těm sklerotickejm lenochům ráno rozešlu link) mazal med kolem huby a pomáhal cestou domů jedné slečně v zatraceně krátké pletené minisukni najít ztracený klíč od vchodu... A dědek našel! Raději jsem ji varoval před nebezpečími světa...Tomu říkám osobní nasazení nezaměstnaného ve veřejně prospěšných pracích.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 16-10-2014 v 23:51
Bůh ti to vrátí na dětech
Pomáhal jsi najít klíč jedné slečně na zemi, nebo v její zatraceně krátké pletené minisukni?Je to víceznačná věta. V obou možných případech bych čin nazval osobním nasazením a sebeobětováním myšlence VFH
![]()
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 17-10-2014 v 06:16 Důvod: doplnění
Proto jsem to psal - na probuzení. Tak vstávat holoto líná, příprava na VFH - k tomu ten správný budíček!
Všichni ready???Poslední příprava na nástup k VFH!!!???
A na zkrácení dlouhé chvíle poslední hodiny něco, co neurazí. Je to mimochodem vystřiženo také ze závěrečných titulků jednoho filmečku (v pozadí jede nocí parní vláček...), jinak to mám origo ještě na CD.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 17-10-2014 v 12:11
F for Freddy - cleared to take-off!!!![]()
Tak jsem to zkusil ...
![]()
F for Freddy - Bombs gone!![]()
A na zkrácení dlouhé chvíle poslední hodiny něco...
Já nemám dlouhou chvíli
A tady ve škole to za podmínek co mám nedám, hudební ukázka není na čem přehrát, s tabletem také smůla, wifinu tu nemám, jen chroustací PC a jinde otravovat nebudu.
Tak se snažte ostatní.
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 17-10-2014 v 13:21 Důvod: korekce
odpověď poslána (co je to za hádaný film). Ten filmek se mě tuze moc líbí (a mohu se na něj koukat do alelujá) a vlastním i knížku. První vydání (Magnet - 1964)