Hele jděte s tím už do hospody, nebo vám to tu smáznu!![]()
Hele jděte s tím už do hospody, nebo vám to tu smáznu!![]()
Základní algebře se asi v U.S. žáčkům nedaří, co? Jsem 6. správná odpověď - 1. od konce = Pushpull; 2. od konce = sirdo; 3. od konce = mirekv; 4. od konce = RossiD; 5. od konce = konďa; 6. od konce = znovu StD; 7. od konce při opakovaném počtu = Pushpull.![]()
negativ: počítáno po zpátku
seš 6th a od zpátku to vychází.
neb: první od konce: 1-StD, 2-puschpull, 3-sirdo, 4-mirekv, 5-RossiD, 6-Konda, 7-Std.
..This is the end, neb musím někam jet'
!pokus o verš.
Naposledy upraveno uživatelem píďa_m: 14-10-2014 v 02:15
oprava - levá ruka levá noha, pravá ruka pravá noha
Budeš se divit, já s tím měl ze začátku taky problém, asi proto, že jsem před tím míval zásadně ruky v kapsách, což mi při pořadovce nepovolili
K filmu: tak ten jsem neviděl a při hledání na csfd jsem hleděl, co se točí sci-fi filmů!
S tím bych nesouhlasil, při počítání vzestupně je první první a ne nultý.
Ne, ne - nicméně "nultý" vám zadá v pátek takový špek, že si ani neškrtnete, párátka!A žádné nápovědy na pokračování nebudou - buďto víš, nebo nevíš a jdeš od válu.
![]()
Eee - taková klasika, že kdo nezná, je třikrát tuplovaný neználek.
P.S. Už to mám na vás nachystáno holenkové a skalním starým účastníkům VFH to určitě bude znít povědomě.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 14-10-2014 v 14:58
Já tedy hodinu před rautem ke 125. výročí školy zkusím využít své "intelegence" a uhodnout, když tedy zadává Standa (StD).
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 14-10-2014 v 19:28 Důvod: Opraven další překlep...