Přidány poslední, nedělní nápovědy.
Jestli StD nezahádá, budeme mít dvojitého vítěze...
Pokud pošle správnou odpověď, bude příště scifi![]()
?????
Tak jsem ti ty počty trochu rozházel...Teď jsem zrovna dokoukal trailer toho filmu a co je tam ve 3,5 minutách nacpáno gagů je neskutečný.
![]()
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 21-09-2014 v 20:51 Důvod: oprava
...další zdravej nekuřáckej kandidát na patologii?![]()
..vzdit on hulí..
.. ale na patologii snad ještě není.. on je těsně před pořadníkem...
Naposledy upraveno uživatelem píďa_m: 22-09-2014 v 04:46
Hulím, ale tohle je viróza, která mi projde hned v místech kde byly mandle do průdušek. Navíc se mi udělal velký hematom kolem kolene, do rána postoupil na lýtko, a to vím jistě, že jsem nespadlNedávno velký, nebarevný u kyčle, která je po operaci a to jsem byl pak týden doma, neb jsem nechodil. Patologie se asi už blíží píďo, ale ještě zkusím odpoledne po doktorce udělat vyhodnocení...
Pokud bych to už nestihl, tak zanechávám odkaz o VFH.
První byl puschpull a další zadávající je sirdo. Účastnilo se celkem 7 hádačů. Původně jsem myslel, že příští vyjde na Mirka, proto to scifi, ale zjistil jsem, že neumím počítat.
Pokud by StD v závěru nezamíchal pořadím, byl by puschpull dvojitým vítězem.
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 22-09-2014 v 06:17 Důvod: doplnění
Máte tam vyhodnocení VFH!
Díky za bod.Tentokrát jsem byl opravdu rychlý a chtěl jsem vyhrát
To byla raketová odpověď![]()
Je tu nějaké ticho...
Psal jsem jednomu dávnějšímu absolventovi, že zemřel jejich třídní, můj kolega (72 let). Nekouřil jak StD a já, ovšem trošku pil a užíval si života...
Odepsal mi, že na pohřeb nepůjde, neb je již přes rok v Abu Dhabi. Koukl jsem na net a zůstal s vyvalenýma očima. Možná jsem se měl narodit trošku později...
https://www.google.cz/search?q=abu+d...2&ved=0CEoQsAQ
Těším se na další VFH...
Naposledy upraveno uživatelem Konďa: 25-09-2014 v 18:19 Důvod: doplnění
filmova hadanka pripravena a ked tak Konďa chcel, tak to bude sci-fi...