...Příště tam vyvěsím ceduli [COLOR="DarkRed"]"Porucha není na vašem přijímači..." [/COLOR]![]()
...Příště tam vyvěsím ceduli [COLOR="DarkRed"]"Porucha není na vašem přijímači..." [/COLOR]![]()
Jj, já psal mail a pořád bylo dost času. A o půl hodiny už bylo najednou nějak pozdě.... A ještě mi do toho vlezl problém s formátem....
...a teď koukám, že se ještě snad porouchal sčot zobrazení a zasekl se na stavu ve 14 hodin! To je zase dneska den.![]()
Teď jsem koukal, že u ukázky je taky nula zobrazení....
...no já cestou domů "potkal" jedno ukradené auto, co znám z rychlého popisu na jiném foru, tak mám teď odlišné (skorofilmové detektivní) starosti...![]()
Naposledy upraveno uživatelem StD: 04-09-2009 v 19:38
...hmm, dal jsi to mooc lehký. Jsem na vás zvědavý příští pátek...![]()
Kruzifix, já dnes zapomněl víkendovou hádanku doma, takže předem varuji, že dnes se další kolo opozdí až na večer, nebo jestli má někdo něco připravené a po ruce, může dát hádanku místo mne, pískněte mi ale předem přes SZ.
![]()
...vyřeším to tak, že ve 1400 postnu písemnou formulaci otázky a po 1700 k tomu připojím hudební ukázku v mp3, až dojedu k webu. Upozornění na vás písknu na patřičných místech s "pokecem"...
Taaák Tévéfríci (přesněji dnes lépe "Té-fau-Fritzi"), KDE JSTE? Squadra Skládky SHW vede na celé čáře... To se necháte zahanbit? Není důležité vítězit, ale zúčastnit se...!![]()
Telefon z Frankreichu?![]()
Já měl spíš na mysli jistého barona (in memoriam)![]()
Vzhledem k tomu, že jsem to právě já, kdo má zítra uvést novou filmovou hádanku na tento víkend a bohužel nevím kdy se dostanu domů, oznamuji, že filmová hádanka nezačně v tradičních 14:00, ale někdy během pátečního odpoledne.![]()