tak pre ešte nehádavších resp. možno opravších som doplnil nedeľné nápovedy
tak pre ešte nehádavších resp. možno opravších som doplnil nedeľné nápovedy
nikto ďalší?do 333 chýba už len niečo cez 300 hádajúcich, tak si ponamáhajte trošku tie závitíky
![]()
Je fakt, že píďa už dlouho nezadával![]()
...jo a ten o desítku let starší film co se plete, je "Where Eagles Dare" s Richardem Burtonem a Clintem Eastwoodem, jenž později častěji využíval hudby Lalo Schifrina...
http://www.imdb.com/name/nm0006277/?ref_=nv_sr_1
Edito: Co se toho dvojníka(ů?) W.C. týče, doporučuji shlédnout hraný životopisný film "Into the Storm"...
Můj cover:
![]()
Naposledy upraveno uživatelem StD: 10-02-2014 v 11:48
Stando, ten jsem měl na mysli.
tak to je prima ze zadavam, ale jeste nevim co dam a mel bych to vymyslet dnes v tydnu moc casu nemam a tuto soboru a nedeli uplne nabytou programem.
Ale mam cas neb dneska sme nesli do skoly, pac pan Lincoln ma narozky.
Jenze sem line a asi na mne leze nejaka choroba, boli me celej pida a nejvice v krku. A dnes je tu hnusne, skoro neviti slunicko /ca 6/8 zatazeno/ a venku je jen 15C.
napoveda "- atentát na vysokého politika" bola trachu zavadzajuca, lebo unos by som za atentat nepovazoval...
def: Atentát je útok na život významnej osoby prevedený z ideologických alebo politických dôvodov.
píďo, u nas je to podobné, kolem +5st a prší, ale má se konečně oteplovat až na +15st.
K tomu počasí: takhle hnusnou zimu jsem ještě nezažil!!
Aby ani na horách nebyl sním a celý leden i únor bylo přes den od 5 do 10 nad nulou. Hrůza. V zimě má být sníh a mráz. V nížinách třeba jen 20-30 cm a přes den těch -8 stupňů, ale na horách to chce přes metr sněhu a klidně -10 a více!
Ach jo. (Už aby byla příští zima - a snad bude lepší na letošní)
To období od konce dubna do konce září musím nějak přetrpět ale od října mi to zase začíná vyhovovat ...
Já už to psal jinde, matka příroda si to vždy vybere, takže bude mrznout a sněžit v březnu dubnu a začátkem května. Ale dost OT.
TO puschpull: neprud se zimou...
Mi s mamkou letime ted do EU Feb.22, nejdele Feb.28 a nechci zazit zase ty snehy na cestach k nam do LU.
Ja vim, ze jsi milovnik zimnich sportu, mi sme milovnici "-ja nevim jak se to pise" plazi a leta.
Vzdyt muzes letet do Alp mas to kousek a tam je na ledovci snehu hodne..
A co tvuj Junior, jak se stavi k letani ted?
Naposledy upraveno uživatelem píďa_m: 13-02-2014 v 00:30 Důvod: grammar