Vyluštění dnes bude asi až později - kolega Deee-aN je v robotě... PLS STBY!
Vyluštění dnes bude asi až později - kolega Deee-aN je v robotě... PLS STBY!
Aaach jo, sci-fi, to jsem zrovna chyběl ve škole...To poslední (bonus) bych si tipl, ale když nemám všechny 3, jen 1, mám smůlu.
No přece podle prvního dokonce oskarově proláklého titulu a to "classic" score se povětšinou používá ve veškerých parodiích, které chtějí naznačit nějakou souvislost s tím nejmenovaným žánrem,
No to ne možná, ale logicky absolutně.![]()
Tak co, to nikdo nemate odvahu hadat ?![]()
No tak asi takto - časovou motivaci "hry na prvního" tam nemáš, mají na to celý víkend, takže těžko je honit. A když si vezmu, co mě odpoledne zabraly jen ty náslechy té mé zřejmě "slepé uličky", tak to je bez jakéhokoli slovního doprovodu docela hop/trop, když to někdo vysloveně neviděl nebo nemá. Já dal co vím, víc nemám čas bádat, makám ve dne v noci. Ale jsem docela zvědavý na Ediho, jestli to vysype z rukávu.![]()
Dneska na to prdím, jsem v koncích. Stejně nikdo zatím nemůže ohrozit mou pozici nejlepšího hádankáře
/StD: jsem to opravil (taky si už nepamatuju přesně co jsem psal)
Naposledy upraveno uživatelem Jiri@tncm: 19-12-2009 v 16:46 Důvod: Omyl Edit/Cituj
Srry, už zase jsem omylem zmáčkl místo "citovat" edit a smázl jsem ti nerad část příspěvku - už mi to jde na nervy, já bych to potřeboval mít snad červeně odlišený ty dvě tlačítka vedle sebe a pokaždý se spletu...
Chtěl jsem ti tam dodat jen toto:
No bacha na ty, co máš v patách - já to dnes nebudu, neb' jsem dal jen tu první easy ukázku.
Po nápovědě už je souvislost jasná.Ještě najít přesně tu bonus-parodii
.