No já našel, ale jen orchestrálku, co seděla. Jinak v "klubu minuskářů" jsem jen já a kolega vivid.sk
Edit: Jinak když se ještě vrátím k tomu textovému zadání (psycho atd.), tak by na to třeba pasovalo víc Glengarry Glen Ross (s podobným obsazením, ovšem bez ženských) a s úplně odlišnou muzikou.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 29-11-2009 v 15:49
No jo, dostal jsem se k tomu až teď. Po první nápovědě je to jasné. Druhá mohla být, že přežijí jen dva.
...kruzifix! Zas' mám toho peška já.Aaach jo.
Pokial by ste si chceli vypocut original synchro (ktore bolo aj v zadani hadanky), tak je tu:
Tak příště máme už jubilejní 20. kolo - Deee-aN, nevymyslíš něco s předvánoční tematikou?![]()
Tenhle film jsem asi viděl nebo to byl jiný? Je jich asi 5,ne, jeden spadne a šest ho zachraňuje = 7 statečných.![]()
Tak mi to pošli na emila a já to pověsím za tebe - mám dovolenou a makám doma, tudíž jsem připojený furt. Není problem. Jen tam pověs svůj prázdný příspěvek třeba ve čtvrtek večer a já to pak ve 1400 zedituju. Napiš tam nějaké nejapné Stand By... a smajliky. Samozřejmě si dám jedno kolo pauzu, aby to nebylo unfair.
Naposledy upraveno uživatelem StD: 07-12-2009 v 16:35
BTW Deee-aN původně poslal qualitní mp3 20. kola VFH v plné délce, ale bohužel jsme narazili na limit velikosti uploadu 5,3 MB, tak je tam jen zkrácená verze. Pokud někdo bude mít zájem o tu celou (8,5 MB), stačí zde v pondělí po vyluštění písknout...![]()
Naposledy upraveno uživatelem StD: 11-12-2009 v 13:24
BTW, fríci asi nejsou moc soutěživí...![]()
jj, hlavně když si honí xxxxxxxxxx nad tou jejich hyper-duper yyyyyyyyyy plackou a nepamatujou si ani Receptář...natož co bylo ve zprávách.
Poslední Kulturträger-oblast na TVF je jaksi opomíjena členy, ale hojně navštěvována hosty, neboj.