Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: avid7 nenajde DHR-1000

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele píďa_m
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    719

    mám problém z připojením recorderu Sony DHR-100VC ke střižně avid liquit7 přes DV kabel. Nemůže ho najít. Recorder je v pořádku neb vedlejší střižna Liquid silver 4,02SPI ho najde v pohodě.
    U střižny z Avid7 máme trvale přez dv kabel recorder DSR-20P a ten najde v pohodě.
    Myslím, že je to programem... ale nevím jak mu domluvit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jibarr
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    805

    Co to je za přehrávač ?? Dej odkaz. SONY nic takového nemá v nabídce.
    Většinou bývá problém v nastavení výstupu v menu a nebo nekompabilita se vstupem firewire 400/800.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    jibarr: To je takový ten už DV dědeček.)
    Píďa: Odpojuješ ten DSR-20p před připojením toho druhého? Hlásí se ti v systému?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    tema je DHR-1000 , v prispevku pises DHR-100VC .. je to v poriadku ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jibarr
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    805

    MIHI: Dík. Nějak jsem se na netu nedopídil co je to zač.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. CD, DVD, Blu-ray: Nenajde HDD sata při instalaci win 7
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2012, 13:51
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2010, 19:42
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-12-2008, 18:16
  4. Adobe premiere Pro 7.0 mi nenajde napalovacku
    Od DUMBO v sekci Editace videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-04-2006, 13:37
  5. Jak zjistit kodek? (GSpot nenajde)
    Od starwalker v sekci Kodeky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2006, 08:02