Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Ztráte signalu DVB-S v jedne zasuvce

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    35

    Zdravim, stalo se mi, ze mi prestal fungovat satak v jedny tv zasuvce. Mam to slouceny i s DVB-T ale ten normalne funguje. Kdyz se ten satak vezmu a dam ho do jinyho pokoje tak v pohode funguje. Vymenil jsem i zasuvku jestli nebyla spatna, ale zadnej rozdil. Zkousel jsem i na pude prohazet pozice na rozvodu, ale taky zadna zmena. Nevite nekdo cim by to mohlo byt?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Ucpané dráty ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    35

    PRojel jsem to zvonem a porad nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    "Ucpané" pochopitelně znamená "někde přerušené". Ovšem - jaksi mi do toho nepasuje ten signál DVB-T O.K. Takže hledej...
    A nebo si děláš legraci - to je nejpravděpodobnější...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 20-07-2009 v 11:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    35

    ne ne, delal jsem si jenom legraci s tema ucpanejma dratama... jinak si legraci nedelam... no prave ze mi tam v pohode chodi DVB-T tak je to divny... zkusim koupit novej kabel a jenom to zkusit prepojit a kdyztak ho natahnu celej znova, ale moc se mi nechce ho vytahovat ze zdi davat jinej... sice je tam husi krk ale nemam s tim zkusenosti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Citace Původně odesláno od Zawe Zobrazit příspěvek
    ne ne, delal jsem si jenom legraci s tema ucpanejma dratama... jinak si legraci nedelam... no prave ze mi tam v pohode chodi DVB-T tak je to divny... zkusim koupit novej kabel a jenom to zkusit prepojit a kdyztak ho natahnu celej znova, ale moc se mi nechce ho vytahovat ze zdi davat jinej... sice je tam husi krk ale nemam s tim zkusenosti...
    Tak proč jej nejdříve neproměříš ohmmetrem ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Posun jedne audio stopy v dual AVI
    Od Peter123 v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-04-2011, 20:33
  2. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 22-08-2009, 13:29
  3. jak sloučit víc MP3 do jedné?
    Od Doom v sekci Editace audia
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 09:48
  4. Oddělění TV od PC na jedné zásuvce
    Od Xanad v sekci Bastlení
    Reakcí: 135
    Poslední příspěvek: 28-04-2005, 12:16
  5. Extrakce jedné stopy zvuku z avi
    Od cormi v sekci Editace audia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-09-2004, 11:38