Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Fly2000+Video Wonder ProIII, jak zachytavat do DV PAL?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele awertzue
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    Ve Fly2000 nastavim DV video encoder na PAL, ale pri prehrani je video v NTSC jak rozliseni tak fps. Neni jjestte nekde nejake nasttaveni?
    awe
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele awertzue
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    na tej adrese prolezl vse a nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    I nastavení programu a zachytávání ?
    ...a tohle také ?:
    http://www.tvfreak.cz/recenze-genius...r-iii-pro/1142
    Já tuto kartu nemám, tak alespoň odkazy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele awertzue
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    3

    ttez, mozna budu muset reinstalovat fly nebo primo ovladac....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Citace Původně odesláno od awertzue
    Ve Fly2000 nastavim DV video encoder na PAL, ale pri prehrani je video v NTSC jak rozliseni tak fps. Neni jjestte nekde nejake nasttaveni?
    awe
    Mas pravdu. Me to dela taky. Pred nahravanim to mam prepnuty na PAL a jakmile zacnu nahravat tak se to samo prepne do NTSC. Me na tom ale nejak nezalezi, jelikoz pouzivam PICVideo MJPEG Compressor nastaven na 20% Quality a grabuji do 768x576 full PAL
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Naschvál jsem si to pustil, nepřišel jsem na to, jak u AVi nastavit PAL, natož NTSC, mám tam stream size,format,framerate a v MainConcept encoderu taky nic.

    U MPEG to jde, tam ty předvolené formáty byly nějaké divoké, takže jsem si udělal custom.

    Kde se dá v Recording settins u avi nastavit norma ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    To Pavelpt : U avi normu nenastavis. Mpeg ako vravis...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GeForoce 7800gs - nejde zachytávat video z analogu (XP SP3)
    Od Fricoolinek2 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-08-2010, 06:05
  2. Fly2000 + Ati Remote Wonder
    Od Sinpa v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-04-2007, 04:29
  3. Jak zachytávat video bez zapnutého PC
    Od webmole v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2007, 09:34
  4. Fly2000 & Composite In
    Od RadimK v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 16:58
  5. Fly2000 TV
    Od Hosszú Vojtech v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2004, 21:11