Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Leadtek Winfast TV2000 XP Expert + PVR - vytuhava

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Mam kartu Leadtek Winfast TV2000 XP Expert + soft PVR, na koukani v pohode, ale nahravani pruser, dost casto mi totiz vytuhne celej pocitac. Uz jsem vyzkousel vsechny mozny drivery a k tomu patricny PVR. Pri instalaci jsem vzdycky vycistil z registru co se dalo, ale zavada se porad opakuje. Parkrat mi to vytuhlo tak, ze se to uz nedalo vubec spustit, takze jsem to odinstaloval, vycistil a nainstaloval znova, tak jak se doporucuje, nejdriv ovladace pak soft. Nemate nekdo tuseni v cem by mohl byt problem? Diky za kazdou radu, uz jsem z toho zelenej
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele NForce
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    3

    No, záleží taky na ovladačích chipové sady a u HDD SATA i na verzi BIOSu SATA řadiče. Takže radím flash BIOSu desky na novější (chce to vyzkoušet) a to samý u ovladačů desky popř. i ovladače grafiky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    No, SATA sice mam na desce, ale nepouzivam, protoze hdd mam PATA. Pocitac mam relativne novej, protoze jsem to kupoval loni, mam P4 2.6ghz, takze se mi nezda ze by ta karta s tim nechtela pracovat protoze mam starej bios...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Nemáš v PC také nějakou tu "sbírku" všeho schopných kodeků ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Jo, bohuzel mam All in 1 a jeste naky, uz jsem na to myslel, bohuzel se v tom moc nevyznam, nevim jaky kodeky tam mit a jaky ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Ted jsem si vzpomel, ze uz tady nekdo psal, ze pokud se ma na pocitaci delat neco z videem, tak tam All in 1 nema co delat, nevim na co vsechno to ma vliv, zasekava se mi to i kdyz nahravam do mpg2...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    TV2000XP má své kodeky (i ten mpeg_2). On jich má samozřejmě více. Takže ten "přebytek" kodeků regulérně odinstalovat (a doufat, že nezůstanou jejich pozůstatky v registru - tv pak těžko zprovozníš), potom regulérně odinstalovat tv-kartu. Po restartu OS opět nainstalovat aplikace / software tv-karty, pokud možno z přiloženého CD (alespoň pro začátek). A pak to zkusit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Format C: by byl rychlejší...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Format C: by byl rychlejší...
    No, ono to tak asi stejně dopadne. Poučení pro příště.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele doxa
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    58

    Aha, to ste me moc nepotesili, protoze preinstalovat vsechno co v tom kompu mam je tak na 3 dny
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Za 20 - 30 minut základ, zbytek za jedno odpoledne až večer
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    a sehnat si software pro zálohu OS (DriveImage například) a udělat si zálohu čistého OS s ovladači bez programů a kodeků... vyhnete se tak nudné reinstalaci systému
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Rušení Leadtek Winfast TV2000 XP Expert
    Od Craft v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 12:38
  2. Umí Leadtek WinFast TV2000 XP Expert zapnout sám PC?
    Od cervcerv v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 07:33
  3. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-02-2005, 07:38
  4. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 17:01