Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: REQ: HW Video mixpult 2 x vstup , 1 vystup

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    68

    Zdravim,

    Robim VJing a potreboval by som odporucit nejaky jednoduchy videomix ktory ma 2 VGA video vstupy a 1 vystup VGA (na projektor).

    Staci nieco jednoduche bez efektov, nakolko tie nastavim na softe na PC. Potrebujem pouzivat obidva programy bez toho aby som musel prepajat stale kable.

    Staci aby tam bol nejaky jednoduchy fader s moznostou mixu medzi tymito 2 vstupmi z PC.

    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    Edirol V-8 má 2x VGA vstupy, výstup sice není VGA, ale na propojení s projektorem bude stačit i Svideo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    68

    43 tis uhm pekne riesenie
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    na tej V8 sa ale medzi PC1 a PC2 prepina prepinacom .. nie fader .. takze to asi neni uplne ono ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    68

    aha a existuje vobec nieco take? lebo xcem dostat 2 programy a mixovat medzi nimi...

    Jedine co ma napadlo ak by bolo mozne nejako dostat signal z 2 programu (R4) do toho prveho (arkaos) cez USB cam vvstup az by to bolo mozne.

    Ale netusim ako by to slo

    Doteraz som nasiel len switche co stoja cca 700-1300 ale jeto len prepinac cize fader tam nebude a je dost na nic ked na akcii na projekcii nastane tma
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    killeriq : druha je moznost , previest si VGA na video/svideo a mixovat to potom tak .. ked mas vystup z V8 do svideo , tak to postacuje ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    68

    jasne ale stale mi nikto neodporucil ziadny zaujimavy a cenovo pristupny mixer.
    max tak 2tis. netreba mi ziadne efekty tie spravim na pc...proste len 2 signaly musia ist.

    Inac nexcem to svideo neni az taky kvalitny obraz ako cez vga kabel, ale asi by som to musel prezit , to uz radsej hdmi pripadne dvi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    killeriq : ahh .. mas zjavne dake popletene hodnoty ..

    mixerik ~2 litre bude cisto analogovy .. na urovni compozitu (cvbs) .. to kupis v tescu , daku HAMU , alebo nieco podobne ..

    Na urovni s-video to uz bude horsie asi .. komponenty/vga asi vobec nebude existovat .. a na urovni HDMI/DVI to je digitalna technologia a to bude stat radovo stotisice ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    O nic takového jsem zatím nikde nezavadil a dost pochybuju, že najdeš nějaký switcher s faderem v této cenové kategorii. Ty signály by se musely asi nějakým speciálním frame synchronizerem synchronizovat abys to mohl prolínat/přepínat a to u VGA bude asi problém, ne-li neřešitelné. Takže si myslím, že ti nezbývá nic než:
    a) pracovat s composit a S-video
    b) vyřešit to softwarově přímo v počítači
    c) převést HDMI na HD signál (třeba HD-SDI) a přepínat pomocí jednoduchého switche (to by bylo ale minimálně v řádu desítek tisíc)
    Naposledy upraveno uživatelem MIHI: 17-06-2009 v 17:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Tak jsem možná našel něco co zhruba hledáš.
    http://www.kramerelectronics.com/pro...?name=vp-729#t
    nebo jiný podobný model. Ale za 2 tisíce to nebude....
    Navíc to asi umí jen prolínat přes černou.. takže zase nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    68

    hmm tak to bude asi naj toto:
    http://obchod.eurocomputer.cz/Product.asp/kod=329037
    Digitus Video Selector 250 MHz, 1 Monitor, 2 PCs

    nema to fader a stoji to par korun a efekt asi ten isty, nie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    No to ne, to ti jen tak nestřihne ty dva signály. Přepokláal bych bych, že když to přepneš, tak minimálně vypadne signál, možná tam skočí modrá a chvíli se to bude nastavovat... Prostě efekt podobný, jako kdybys z projektoru rychle vytáhl kabel a dal tam jiný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    najrozumnejsie je spravit z tych VGA kompozit/svideo a to potom miesat na dakom lacnom mixacku ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od MIHI Zobrazit příspěvek
    275 tis urcite
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Karta pro vstup i vystup analogu
    Od pavel.tenista v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-11-2007, 21:42
  2. rs 232, co to je za vstup/vystup???
    Od wave v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-12-2006, 16:53
  3. AV receiver a SCART vstup/vystup
    Od hlavek78 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 19:29
  4. černobílý výstup a vstup na TV a video přes SCART
    Od Kenobi v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2005, 15:02
  5. Vstup i výstup přes scart současně?
    Od Tomáš X. v sekci Bastlení
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 11-06-2004, 16:11