ProCoder a vypnutí compu
Umi ProCoder vypnout pocitac po dokonceni enkodovani jako treba TMPGenc? Mam verzi 1 a tam jsem to nikde nenasel. Nevim jestli to novejsi verze umi. No..proto se taky ptam B-)
Ve verzi 2 je pod záložkou Convert okénko pro zafajfkování "Vypnout PC...", ale osobně jsem to ještě nikdy nezkoušel. Raději se vždy hned podívám na "výsledek" jeho dlouhé práce. :-D
To bych tedy nedělal -- odhad "výsledného času" ProCoderu se průběžně mění podle situace a může to dělat i nějakou tu hodinku...
[quote=StD]Ve verzi 2 je pod záložkou Convert okénko pro zafajfkování "Vypnout PC...", ale osobně jsem to ještě nikdy nezkoušel. Raději se vždy hned podívám na "výsledek" jeho dlouhé práce. :-D[/quote]
Já to zkoušel, ale po skončení encódování to chce napřed uložit projekt a pokud se tak nestane, tak to komp nevypne. :-I
Já to zkoušel, ale po skončení encódování to chce napřed uložit projekt a pokud se tak nestane, tak to komp nevypne. :-I
Chcem sa spytat ci je v Procoderu moznost nastavenia velkosti vystupneho suboru alebo je to automaticky na velkost DVD ? Este sa chcem spytat , kde sa da najst ProCoder 2 - P2P nejak neslapu.
Pears:
U mě CPC2 po zafajfkování vypnul.Trochu mě mate zkušenost Pitomce, nicméně PC bylo vypnuto, MPEG byl bez chyby, co víc si přát.[/img][/quote]
U mě CPC2 po zafajfkování vypnul.Trochu mě mate zkušenost Pitomce, nicméně PC bylo vypnuto, MPEG byl bez chyby, co víc si přát.[/img][/quote]
Vypnutie CPC2 po enkodovani:
-Volby
-Nastavenie programu
-zrusit zobrazit dialog "ulozit projekt" pri ukonceni.
-potvrdit po skonceni vypnut PC
-Volby
-Nastavenie programu
-zrusit zobrazit dialog "ulozit projekt" pri ukonceni.
-potvrdit po skonceni vypnut PC