TDA titulky neumí.
TDA titulky neumí.
tak jak na to.Původně odesláno od mirekv
ale jednoduše
Nějaký jiný soft - Architekt, DVDlab...
Původně odesláno od Tokra
zkus Ulead je na to i čeština a je jednoduchej
a nutno podotknout, že i kvalitní a hlavně rychlí
Me teda moc kvalitni nepripada
Mám Ulead DVD workshop 2 a ten neumí pracovat s VOB soubory.Já to mám ve vobechPůvodně odesláno od AleK
![]()
DVD Architect ti udělá menu i titulky. A jednoduše.
Původně odesláno od bArDa
můžu jen říct to že jsem v tom dělal koncert a v tv a na plátně byl obraz dostačující
Nemáš náhodou link na architekta?Původně odesláno od ladinek
můžu jen říct to že jsem v tom dělal koncert a v tv a na plátně byl obraz dostačující
To mas dobry ja sem v tom delal film z Xvid a vysledek byl hrozny
No měl bys vzít v potaz že záleží také na kvalitě vstupního souboru.
Ten vstupni soubor byl kvalitni
Tak tuhle"prasárnu" dělám také!Původně odesláno od PetrJ
V době DivXovejch playerů to není důvod zaklínat a zdlouhavě převádět na podivný DVDvideo formát, navíc nejde o free formát ani kodek, podobně jako muziku (audio soubory) na CDaudio, tím spíše vlastní nahrávky souborů a skupiny, které mám ve WAV, Mp3 a pod. přeci také nebudu zálohovat a zaklínat (převádět, přepočítávat) do audio CD formátu, jen s tracky bez názvů skladeb a bez možnosti třídění ve složkách a podsložkách dle tématu a s nesnadným kopírováním a editací, ani vyhledávání, jen aby to hrály krom PC i NE-Mp3-kové playery a discmany!
Takové stroje vyhodit, nepoužívat! Popřípadě navíc dokoupit DivXové, Mp3-kové! Co vidí na disku přímo soubory v AVI, WAV, Mp3, JPG a pod i složky a podsložky i s CD-R i DVD-R a ani audio není třeba nijak zvlášt a speciálně na DVD-R nahrát(DVDaudio...), ale pouze přímo jako prostá data!![]()
(nejde tedy jen o ten DivX, ale že vidí na disk (a nejen načančané náhledy scén) a zaručeně např, dekodují přímo i fotky (jpg) a nemusíte je pomocí utilitek pracně nějak převádět u některých playerů defakco do videosekvencí s degradací na rozlišení jen 720x576, aby to i mnohé nedivxové playery, co se sice chlubí že čtou i JPG, vůbec přečetly...)
Je toto prasárna?!
--------------------------------------------------------------------------------
Jo pokud nevíte co s časem, tak převádějte, renderujte, mořte se s formátem DVDvideo, co nebyl zaveden původně s ohledem na domácí využití mimo prohlížení koupeného filmu, natož pro vlastní video, což koplikuje hlavně implantovaná ochrana autorských práv! Proto také činani přišli s DivX playery a proto se snaží EU dnes bránit dovozům těchto playerů! Takže neváhejte!
úšklebek: stejně ovládne video MPEG-4 DivX (Xvid) -AVI! Především u HDV, jednak pro obrovský objem dat! a jednak HDV v WMV od MS vás bude furt štvát a otravovat stažením potrvzení autorizace a pod omezení!...
ODSakEda
Že ty k tak jednoduché věci uděláš povídku!
Já taky dávám DivX na DVD, protože mám na to stolní přehrávač. Pokud je film dobrý, seženu ho na DVD.
...tady by měl z někoho Bullback radost!![]()