Video z Canonu
Mám problémek:
vlastním foťák CANON IXUSV3 a z něho lezou videa v AVI 15sn/s. Ale bohužel můj DVD přehrávač H&B DX-3220(DivX,Xvid) to nepřechroustá.
Jakmile toto video převedu přes Dr.DivX, tak je toto video již čitelné a bez problémů.
Pokud toto samé video převedu přes VirtualDub, tak v DVD přehrávači to jede zrychleně a bez zvuku.
Ve VD je to video daleko kvalitnější, tak proto mě to trápí.
Poradí mě někdo s tou rychlostí přehrávání ??
Ď Ď
vlastním foťák CANON IXUSV3 a z něho lezou videa v AVI 15sn/s. Ale bohužel můj DVD přehrávač H&B DX-3220(DivX,Xvid) to nepřechroustá.
Jakmile toto video převedu přes Dr.DivX, tak je toto video již čitelné a bez problémů.
Pokud toto samé video převedu přes VirtualDub, tak v DVD přehrávači to jede zrychleně a bez zvuku.
Ve VD je to video daleko kvalitnější, tak proto mě to trápí.
Poradí mě někdo s tou rychlostí přehrávání ??
Ď Ď
Programů který to dovedou je plno. Podle mojeho názoru může bejt problém v těch 15 fps. Umí to ten přehrávač? Potom by se musel duplikovat každej snímek, aby mělo video 30 fps. A co se týká zvuku, jake j používáš kodek? Zkusil bych MP3 CBR, VBR může dělat tomu přehrávači problémy. Případně mi pošli na email kousky videa z VD a Dr. DivX a já se na to kouknu, jakej je mezi nima rozdíl.
Případně si to taky můžeš zjistit sám pomocí VD nebo GSpotu.
Vláďa
Případně si to taky můžeš zjistit sám pomocí VD nebo GSpotu.
Vláďa
Jasně, že problémem bude asi těch 15sn/s, protože čisté video přímoz foťáku dělá v tom přehrávači zmatky-viceméně nefunkční.
Když to převedu na DivX v Dr.DivX, tak video běhá bez problémů :-)
Ale problém nastane při převodu ve VD. Zvuk není slyšet a obraz je trochu zrychleny.
Potřeboval bych poradit, co s tím VD, protože vysledné video ve VD je mnohem pěknější než v Dr.DivX. A nebo zkusit použít jiný program pro převod, ale nevím jaký.
Všiml jsem si, že ve VD je funkce změny počtu snímků/s, ale pokud tam nastavím např.25sn/s, tak výsledek běží ještě rychleji :-G
Vzorky videa bych Ti leda poslal, až příští tyden - teď mám telefonní připojení 9-)
Když to převedu na DivX v Dr.DivX, tak video běhá bez problémů :-)
Ale problém nastane při převodu ve VD. Zvuk není slyšet a obraz je trochu zrychleny.
Potřeboval bych poradit, co s tím VD, protože vysledné video ve VD je mnohem pěknější než v Dr.DivX. A nebo zkusit použít jiný program pro převod, ale nevím jaký.
Všiml jsem si, že ve VD je funkce změny počtu snímků/s, ale pokud tam nastavím např.25sn/s, tak výsledek běží ještě rychleji :-G
Vzorky videa bych Ti leda poslal, až příští tyden - teď mám telefonní připojení 9-)