Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 51 z 330 PrvníPrvní ... 41495051525361101151 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 4946

Téma: SAMSUNG LE40B650 - nastavení, zkušenosti...

  1. #751
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,427

    Aktualizovane:
    Ja len upresnim, ak by to niekto hladal, ze "Fit to screen" (prisposobit obrazovke) je k dispozicii len pri frekvenciach inych ako 60Hz. Mam taky pocit, ze pri 60Hz ide nastavit len 16/9 (default) a 4/3.
    Toto plati len pri pomenovani vstupu ako DVI-PC.

    V pripade ze nie je nastavene meno zdroja (alebo je ine), tak Fit to Screen ide nastavit aj pri 60Hz
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 23-08-2009 v 22:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od fighter312sqraf Zobrazit příspěvek
    Mas pravdu, ja mam sice SQ01 panel, prijimam DVB-T, ale jak se ten obraz kouse, je neco hrozneho, pustis tam 100Hz a stejne je to to same. Jo, muzes tam dat 100Hz cisty, ale pak tam je tak nechutny input lag, ze to je na zabiti. Zacina me to proste stvat cim dal vic. Samsung proste zklamal.
    To právě nechápu, zdá se mi to jako obrovská vada a tak mě udivuje, že recenze na tuto TV jsou všude tak pozitivní. Dá se tedy nějak toto sekání zpravit? Dělá to takhle všem nebo to může být jen vada pár kusů??? Jak je to v porovnání s jinými LCD televizemi v podobné cenové kategorii a se stejnou nebo podobnou uhlopříčkou??? Kdkyž půjdu do jiné tv, pomůžu si s tím nějak? Jde mi o to,že mám TV z Internetu a můžu jí ještě v rámci 14ti denního limitu vrátit. Tedkom právě zvažuji možnosti, jestli bych si pomohl s nějakou jinout TV, jestli ano, prosím, do které bych měl jít tentokrát? Nejraději bych tomuto sekání chtěl zamezit a zůstat při tomto modelu, protože jinak po obrazové stránce jsem spokojen ( i s černou barvou). Připomínám, že mám panel AA05 a poslední firmware nahraný z oficiálních webovek Samsungu. Prosím o nějaké reakce a předem za ně děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    Mozes skusit iny zdroj? (DVB-T, DVD, film z flashky / HDD alebo ine?) robi to tam takisto? Pri tenise by posuv obrazu urcite nemal byt viditelny, snimanie prebieha kamaremi s 50 snimkami/s. Cez digital sa to distribuuje v rozliseni 720x576@25i (samozrejme, tak ako vsetko ine, hh). Tvoj STB by mal posielat bud 50p, alebo 25i, skontroluj este nastavenia stb (popr info o zdroji na TV).
    Dělá mi to i při analogu. Viditelné to je třeba i na Očku, ve chvíli, kdy poskakuje ten jejich symbol, ten panáček očka u názvu písničky a pod. Zkoušel jsem i NOVA SPORT HD a tam u tenisu rovněž ten problém s trháním při posunu kamery. Je to zvláštní a v dnešní době jsem s tímhle (tak viditelným) určitě nepočítal.
    Naposledy upraveno uživatelem Lukee86: 23-08-2009 v 21:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Je tu občas Avatar uživatele Eso Rimmer
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    Ja len upresnim, ak by to niekto hladal, ze "Fit to screen" (prisposobit obrazovke) je k dispozicii len pri frekvenciach inych ako 60Hz. Mam taky pocit, ze pri 60Hz ide nastavit len 16/9 (default) a 4/3.
    To se mi nějak nezdá, protože z PC leze 60Hz a i samotná TV, když stisknu tlačítko "Info" na dálkovém ovladači, hlásí 60Hz. A v manuálu o tom, že by ta položka byla dostupná jen pokud není frekvence 60Hz taky nepíšou. Zmiňují tam akorát 720p, 1080i/1080p.
    To co popisuješ (dostupné jen 16:9 a 4:3) mám jen pokud přejmenuju HDMI vstup na "DVI PC" nebo tak něco.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,427

    Citace Původně odesláno od Eso_Rimmer Zobrazit příspěvek
    To co popisuješ (dostupné jen 16:9 a 4:3) mám jen pokud přejmenuju HDMI vstup na "DVI PC"
    Ano, mas pravdu. Nevedel som ze TV poskytuje ine moznosti aj na zaklade zadania tychto informacii.
    Ja som to nastavil na zaciatku a odvtedy som sa s tym nehral. Vdaka za upozornenie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    21

    Ahoj, měl bych pár dotazů týkajících se Internet@TV. Mám sice B750, ale tam to bude asi stejné.
    Internet@TV jsem vyzkoušel poprvé až po aktualizaci firmwaru. Naběhly mi tam tedy rovnou yahoo widgety. Nikde jsem tam ale nenašel možnost nastavení země, kde se nacházím, na ČR.

    Rozumím tomu správně, že yahoo balík nenabízí lokalizaci pro ČR?

    Dočetl jsem se tu, že mám podržet 10sec tlačítko Exit a nastavení se vrátí do "factory defaults" a budu tam mít lokalizované youtube a AccuWeather. Zůstane mi pak ten nový firmware nebo se downgraduje na ten původní?

    Bude pak nějaká možnost se případně znovu přepnout na yahoo paket? Btw., podařilo se nějaké yahoo widgety někomu rozchodit? Seznam widgetů v dolním pruhu se mi natáhne, ale když zvolím nějaký konkrétní widget, pokaždé mi to napíše, že se nezdařilo připojení. Mám sice trochu kompilokované připojení - notebook je připojen k Internetu přes mobil, u připojení mám nastavené sdílení Internetu a notebook je propojen s TV přes křížený kabel, ale test sítě proběhne OK (jako bránu a DNS mám nastavenu 192.168.0.1, což je adresa síťového adaptéru notebooku).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    52

    já mám verzi LE34B650T2WXXH a panel je asi aa01. Kdžy tu někdo má AA05 znamená to že tje novější? televizi sem kupoval asi před dvěma měsíci. No to je jedno. Ohledně toho sekání obrazu, je to tzv motion blur, je to schválně u filmů aby nebyly plynulý to se pak na film nedá dívat. U mě když zapnu 100hz se obraz vyhladí a neseká se, a problikávání diváků při tenise, nebo kdekoliv kde se prostě hejbe kamera plynulým pohybem, se mi děje jen někdy. Sou pořady který to nedělaj a pořady u kterých to problikávání je. Sice pomůže 100hz ale to je pak moc hladký a nepřirozený. To blikání podle mě patří k TV, já už se s tímhle natrápil hodně a řešení prostě není. Myslím že tohle děká každá televize, viděl jsem to i na plazmě. nedá se s tím nic dělat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,427

    Kinyo> to ti ten model LE34B650 robil Samsung na mieru ? :

    Sorry za OFF topic


    Mimochodom, filmy a klasicky tenisovy zapas je o niecom inom. Filmy su trhane, lebo sa natacaju progresivne (24p), no tenis, hokej, futbal a ine v PALe 25i. (takisto rozne "TV made" programy) To vsetko so studiovymi TV kamerami v 25i.

    Nemam pocit, ze by boli sporty trhane, Takisto Nova Sport HD ide absolutne plynulo a cisto. Astra HD (Demo kanal) takisto - uplne ciste a plynule (presne ako v Samsung shope, kde je prezentovanyHD material pri 30i - myslim).
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 24-08-2009 v 11:12
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    Zdravim raz som tu uz pisal ohladom TV prijmu ale toto vlakno sa rychlo zahlcuje Potrebujem odpoved na jednoduchu otazku. Aky prijem je najkvalitnejsi? DVB-S, DVB-T, DVB-C? Doma mam natiahnuty kabel od UPC, SATRO, PEEM (IPTV). Rozhodujem sa medzi satelitom so Skylink kartou alebo na kabel UPC, resp. Satro a medzi IPTV (firma PEEM). Mam Samsung LE40B651. S ktorym predajcom TV prijmu dosiahnem dost kvalitny TV signal na tomto LCD? Dakujem za odpovede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    Kinyo> to ti ten model LE34B650 robil Samsung na mieru ? :

    Sorry za OFF topic


    Mimochodom, filmy a klasicky tenisovy zapas je o niecom inom. Filmy su trhane, lebo sa natacaju progresivne (24p), no tenis, hokej, futbal a ine v PALe 25i. (takisto rozne "TV made" programy) To vsetko so studiovymi TV kamerami v 25i.

    Nemam pocit, ze by boli sporty trhane, Takisto Nova Sport HD ide absolutne plynulo a cisto. Astra HD (Demo kanal) takisto - uplne ciste a plynule (presne ako v Samsung shope, kde je prezentovanyHD material pri 30i - myslim).
    já tohle chápu, jen mi neleze do hlavy, proč se mi to teda ten obraz kouše, tak jak to vypadá u mě, pochybuji, že tohle je záměrem, měl jsem předtím starý model samsungu 32" le32s něco(řesně si nepamatuji) a tohle jsem na něm nepozoroval. Pokad tady říkáte, že se sekáním potíže nemáte, v čem teda asi dělám chybu? Nebo se může opravdu jednat o nějakou vadu v tv? Ještě se chci zeptat, při modelu LE46b650, dá se nějak rozsvítit ty dotykové tlačítka umístěná ve středu tv (v tom "účku")??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    52

    hele mně se občas stane, že se obraz seká, vyloženě škube, ale je to dycky jen tak na sekundu max 2, a to buď po přepnutí na jinej kanál, nebo během sledování nějakýho kanálu. Asi jak ta telka občas má aktivní takový ty filtry atd, tak někdy se stane, že to nestíhá a zaškube s obrazem. Je to taky možnost no, ale když to dělá tobě furt. Možná zkus resetnout nastavení. Sry jestli si to už zkoušel =) pak bych zkusil reklamaci, může se jednat o vadu jednoho kusu. Jinak ty dotyky na telce uprostřed dole se rozsvítit nedaj, nemaj podsvícení...
    Naposledy upraveno uživatelem Kynio: 24-08-2009 v 14:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Je tu občas Avatar uživatele mila001
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    132

    Někdy to může být přijímáním nekvalitního signálu.Čim lepší tv tim musí být i lepší signal přijmu jinak se vám to všechno ukáže ve špatném svěle ale za to tv nemůže.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    18

    Tak jsem zkoušel připojit externí HDD WD 320GB bez napájení a narazil jsem na problém. HDD funguje pouze na kablíku, který byl dodaný originál k HDD, který je ovšem cca 30 cm dlouhy, tzn. že HDD visí z TV a nejde ani položit. Jakmile jsem použil prodloužení USB a nebo delší kablík z navigace, tak HDD televize nenašla. Poradí někdo, kde může být zakopaný pes ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764

    jis jis je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele jis
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    1,303

    Citace Původně odesláno od tom1_cz Zobrazit příspěvek
    Tak jsem zkoušel připojit externí HDD WD 320GB bez napájení a narazil jsem na problém. HDD funguje pouze na kablíku, který byl dodaný originál k HDD, který je ovšem cca 30 cm dlouhy, tzn. že HDD visí z TV a nejde ani položit. Jakmile jsem použil prodloužení USB a nebo delší kablík z navigace, tak HDD televize nenašla. Poradí někdo, kde může být zakopaný pes ?
    - připojovat ext. HDD přes prodlužku - tak na to zapomeň v každém případě
    - použil jsi port USB1(HDD) jak doporučují v návodu, nebo USB2?
    - nepíšeš jaký externí box jsi použil, třeba má žravější chip-set, nezlobí tě třeba ještě někde jinde?
    - jak dlouhý je ten kablík od navigace?
    - delší než 1m bych nedoporučoval
    - disky WD Scorpio Blue 500GB a WD Scorpio Black 320GB v kombinovaném eSATA/USB boxu Akasa AK-IC009-BK připojené mini USB kabelem od digitálního fotoaparátu Canon mi chodí zcela bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    7

    To sa stava,pouzity kabel ma zrejme velky odpor(pusta maly prud do HDD(standart je pri USB2.0 500mA a niektore disky maju spotrebu na hrane tejto specifikacie a staci male zvysenie odporu pridanim predlzovacieho kabla a disk nepracuje.Rieseni je niekolko:
    1/pouzit iny predlzovak
    2/pouzit iny HDD(s mensou spotrebou)
    3/ak ma HDD zdierku na pridavne napajanie,tak ju pouzit(napr. do druheho USB portu)
    Osobne pouzivam disky Lacie500GB(tiez maju len cca 8cm pripojovacie kable napevno spojene s diskom a niektore predlzky jednoducho nefungovali korektne,musel som testovat) a v jednom je Hitachi disk a v druhom Samsung.Ono vela typov 2,5" diskov s 500GB nieje
    Ale planujem zakupit klasicky 3,5" HDD s externym napajanim aspon 1TB,lebo tie 500vecky uz mam plne
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: Samsung uexxb7000 - nastavení, zkušenosti
    Od tom1_cz v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-08-2009, 10:24
  2. Samsung LE46A786 nastavení, zkušenosti potíže ...
    Od novotny.k v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-03-2009, 23:56