Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Vegas - jednoduchy dotaz

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    247

    At hledam, jak hledam, tak zaboha nemuzu najit, kde bych si mohl nastavit, aby se mi soubory, ktery importuju do Project Media, nepridavaly automaticky do timeline.... Netusi nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    236

    Jednoduchý dotaz - nemožná odpověď! Asi bude třeba dotaz rozšířit o podrobnější informace, jak vlastně děláte import...

    Po importu souborů do okna Project Media musíme klipy umísťovat na časovou osu ručně (přetažením myší, nebo dvojklikem).
    Opačný postup - po umístění klipu na časovou osu - umístí jej automaticky i do okna Project Media.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    247

    Kdyz v "Project Media" kliknu na "import media" a importuju nejake soubory, tak se mi rovnou natahnou zaroven i na casovou osu. Rad bych, aby se mi natahly pouze do Project Media a ja si pak mohl vybirat, jaky z nich a v jakym poradi pak umistim take na casovou osu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    236

    To je opravdu zvláštní. Že by to bylo "specifikum" některé z mnoha verzí Vegasu?
    Já musím tahat klipy z okna Project Media na časovou osu ručně. Ještě budu chvíli bádat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    247

    Mam 8b. Jakou verzi mas ty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    236

    Bohužel, nemohu přinutit žádnou mi dostupnou verzi Vegasu, aby prováděla automatické vložení klipů z Project Media přímo na časovou osu. Vždy musím klipy přetahovat ručně...

    Snad to je tím, že mám verzi Demo (8c). Ale myslím, že to nemá vliv na základní funkce, jen u Demo je omezena délka zpracovávaného videa.
    Co mi ale vadí, že nefunguje automatický náhled (přehrání) klipu jak z okna Exploreru, tak Project Media.
    Někde se o tom tady na fóru psalo, nemohu to najít...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    129

    Citace Původně odesláno od jobro Zobrazit příspěvek
    Co mi ale vadí, že nefunguje automatický náhled (přehrání) klipu jak z okna Exploreru, tak Project Media.
    Někde se o tom tady na fóru psalo, nemohu to najít...
    V okně Trimmer zapnout monitor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Citace Původně odesláno od cuaron Zobrazit příspěvek
    Kdyz v "Project Media" kliknu na "import media" a importuju nejake soubory, tak se mi rovnou natahnou zaroven i na casovou osu...
    Defaultně se při tomto postupu importují eventy pouze do "Project Media". Jestli se ti objevují zároveň na časové ose, musel sis někde něco zapnout. Bohužel, v "Preferences..." jsem žádný přepínač s popsanou funkcí neviděl, tak nevím, co to může způsobovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    42

    Ahoj,myslím,že problém tazatele je v tom,že v toolbar jsou 2 podobná tlačítka,jak importovat soubory do Vegasu,a to "Open-CTRL+O"/ten importuje media i do časové osy/ a pak velmi podobné tlačítko "Import media..." a to importuje media pouze do záložky "Project media".Zkusil bych proto obě/k vyzkoušení tazatelem,a věřím,že to pošlape
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    236

    Jak jednoduché, milý Watsone!
    Tlačítka sice nejsou graficky podobná, ale mají podobnou funkci, která se liší právě oním nešťastným vložením klipu do okna Project Media a současně i na časovou osu...

    Na obrázku je červeným kroužkem označeno ono "zlobivé" tlačítko, modře to hodné.

    P.S.
    Kdyby autor dotazu popsal přesně, jak vlastně klipy vkládá, ušetřili bychom délku tohoto vlákna. Ale zas bychom se nenaučili další funkci Vegas - díky!

    ------------------------------
    Ale ta (předběžná) projekce klipu z okna Explorer a Project Media nešla do okamžiku, než jsem v okně Trimmer zapnul a potom zas vypnul (!) tlačítko Show Video Monitor. Zvláštní feature.
    Jinak v okně Preview běželo počítadlo Frame, přehrával se i zvuk, ale obraz nikde!
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Naposledy upraveno uživatelem jobro: 10-05-2009 v 10:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    42

    Jobro,pokud vlastníš Sony Vegas 8c,tak otevři záložku "Trimmer" a odklikni 3 tlačítko zprava/"ShowVideo Monitor"-je to nová fukce/a abrakadabra....náhled funguje....je to z toho důvodu,že od verze 8c funguje Vegas jako dvouokenný layout,neboli trimer zde funguje coby "první" náhledové okno před aplikací filtrů a efektů na médium viz obr.v disuzi na tomto foru https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=19992.Tak asi tak
    Naposledy upraveno uživatelem danny1: 10-05-2009 v 11:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    236

    Ale okno Trimmer bylo použitelné pro "dvouokenní" editaci i v nižších verzích Vegasu...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-06-2012, 05:29
  2. Jednoduchý střih TS (MPG)
    Od Brogg v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 67
    Poslední příspěvek: 11-02-2012, 13:40
  3. Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 15:42
  4. jak na jednoduchý střih MP4?
    Od Doom v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-12-2008, 18:01
  5. Jednoduchy SW pro zachytavani
    Od LiborSa v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 23:01