Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Program pro editaci videa ale pro 64 bit systém

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    prosím o radu, potřebuji poradit s výběrem programu pro střih videa, který by mi běhal pod 64 bit. systémem.
    dosud jsem pracoval s Pinnacle studiem ale pod Vistou 64 bit mi nejede a tak se musím poohlédnout po něčem jiném.
    Potřebuji program pro střih, něco jako právě Pinnacle studio (pokud možno v češtině).
    díky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    Vegas pro 8.1 .. alebo Premiere CS4 ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    Vegas pro 8.1 .. alebo Premiere CS4 ..
    Pojedou oba, i se oba instalují do ProgramFiles x64, oba ale ve správci zařízení figurují s příznakem pro 32bit procesy . . .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    Prosím poraďte, zkusil jsem tedy nainstalovat Sony Vegas Pro 8.1 x64
    Instalace Vegasu proběhla v pořádku, ale při spuštění programu se mi chvíli načítá úvodní obrazovka toho programu a pak ta úvodní obrazovka spadne a vyskočí chybové okno:

    An error occurred starting Vegas Pro.
    The WIA manager could not be initialized

    a jen tlačítko OK na zavření.
    nevím co bych měl povolit aby se ten WIA manager mohl inicializovat?
    neznáte někdo řešení?
    jo a program jsem odinstaloval a znovu nainstaloval, ale stále se stejným výsledkem
    dík za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    takže je po problému.........měl jsem zakázánu službu pro skenování a stahování obrázků.
    po povolení už běhá jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    uz je i SONY vegas 9 pro 64 bit i s medicinkou

    Jen tak pro informaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od Gounesek Zobrazit příspěvek
    uz je i SONY vegas 9 pro 64 bit i s medicinkou

    Jen tak pro informaci
    Vím, totéž má i Adobe, ale nesmíš tam mít jakýkoliv plugin "druhé strany" - 99.99% jedou stále kvůli kompatibilitě v 32bit systémech ! Výjimkou je nový Boris, jinak platí, co jsem napsal !
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. SSD disk nebo HDD pro editaci videa
    Od gagor v sekci Editace videa
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 09-07-2012, 12:02
  2. Nové PC na editaci HD a HDV videa
    Od martin_54 v sekci Editace videa
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 10-06-2010, 12:08
  3. stazeni videa k editaci
    Od sosak v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2009, 11:50
  4. Jakej soft na editaci videa?
    Od cartas v sekci Editace videa
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 18-08-2006, 22:34
  5. Jak na editaci videa ve VR_MOVIE formátu?
    Od peer v sekci Editace videa
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 07-05-2005, 17:52