Pinnacle 9+ - nová tlačítka pro menu ?
Ahoj, nevíte někdo prosím kde by se daly stáhnout a naimportovat nová tlačítka pro tvorbu dvd menu ? už sem vyčerpal ty pro mě vizuálně hezká a chtěl bych používat jiná. nebo se dá tlačítko v nějakym programu vytvořit a naiportovat ?
díky
díky
Editacia menu a ako mas typ pisma, pozadia a obrazky tak tam su aj tlacitka. Vrozbalovacom menu potom urcis ake ma byt to tlacitko. Mozes aj exportovat . Kukni sa do adresara Pinnacle/buton aky to ma mat format.
no já mluvil právě o tom, že ty tlačítka co sou na výběr v menu už nejsou pro mě ok a potřebuju si udělat nová nebo do toho adresáře nacpat odněkud jiná nová hezčí. tedy potřebuji do menu výběru tlačítek v editaci menu nacpat nová tlačítka, comprende ? :-)-
To si uz pouzil vsetko ? Sak ja nist. :-E
Este som neinportoval, ale malo by to ist. Kukni v akom formate su ulozene tie originali. Popr. skus tam dat z architekta. Skus a ked sa Ti to podari tak sa rad priucim.
Este som neinportoval, ale malo by to ist. Kukni v akom formate su ulozene tie originali. Popr. skus tam dat z architekta. Skus a ked sa Ti to podari tak sa rad priucim.
mrknu na ty koncovky, ale nevim v jakym programu si případně další tlačítka vytvořit, žádnej nemám, mám akorát photoshop, ale s tim neumim \/