ja ked som bol posledne v kine ( konkretne Start Wars 3) , tak som 2x behom filmu musel odbehnut na zachod .. a nechceli mi to zastavit ..
ja ked som bol posledne v kine ( konkretne Start Wars 3) , tak som 2x behom filmu musel odbehnut na zachod .. a nechceli mi to zastavit ..
Hlasitost: pokud promítač ví, že by to měl mít nastavené např. na 3 a dá to na 5, s tím, že si mu důchodci stěžovali, že nedoslýchají, je to problém. Navíc je to kino vybaveno vysíláním právě pro nedoslýchavé - takže je měl, tedy podle mě, spíše informovat o této možnosti.
Co se týká přeslechů sálů a nedoostřených filmů, nedoporučuji navštěvovat jistá multikina v Ostravě a Zlíně. Pokud sledujete dialog a ve vedlejším sále běží akčňák, ty basy prostě nezastavíte... Když jsem byl v Ostravě na Mama Mia, slyšel jsem (a nejenom já), výbuchy dokonce během písniček
A s tím ostřením, to není myslím až taková vzácnost, a kdo někdy četl 2 hodiny nedoostřené titulky, mi dá jistě zapravdu. Ale aspoň to člověka donutí doučit se anglicky
PS: Málem bych zapomněl, do kina rád chodím na festivalech, lidé se tam chovají v sále lépe, je tam lepší atmosféra a i když třeba sezení bývá improvizované, je to mnohem lepší zážitek. A letní nebo autokino to je úplně nejlepší, a to i přesto, že technicky (např. zvukově) to je horší než stálá kina.![]()
do kina na cesky filmy ktery se blbe shanej nebo na filmy ktery stojej za to videt na platne, nejradsi chodim do ladvi, velky platno, dobrej zvuk, malo reklam...
Do kina chodím hlavně na klubové filmy (nebo všeobecně takové, ke kterým se člověk běžně nedostane). Na velké bijáky se raději podívám v klidu domova.
No v kamenem kine sem byl naposledy na premiere Titaniku takze je to uz hoodne dlouho. Jina mi staci ke spokojenosti DVD bo BD na me plazme. Kino uz asi nikdy nenavstivym. :-/