Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Problém se zvukem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Ahoj potřeboval bych poradit mám problém se zvukem z nějakého mně neznámého důvodu začal zaostávat zvuk za obrazem ať to zkouším v jakékoliv programu ať je to Nero vision,pinnacle 10,adobe elements,či cokoli jiného nevím v čem je problém. Před upravou je zvuk v pohodě ale když to video vložím do aplikace tak už to tam pokulhává při pouhém přehrávání.V minulosti jsem videa upravoval bez problému.Při běžném přehrávání to nedělá pouze když použiji-li aplikaci pro upravu videa.Nemohou být na vině kodeky? Díky předem za joukoli i malou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Asi to chce upřesnit. Co je to za video? To sis sám nékde vyexportoval? Z čeho? V jakém programu? Do čeho?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od MIHI Zobrazit příspěvek
    Asi to chce upřesnit. Co je to za video? To sis sám nékde vyexportoval? Z čeho? V jakém programu? Do čeho?
    1. Jsem to zjistil u videa z kamery,bylo to video z dovolené.Kamera nahrává přímo na 8čkove DVD .DVD bylo uzavřené a z toho jsem to zkopíroval do PC a převed na avi formát aby se to dalo stříhat po sestříhání a vypálení byl zvuk v prdeli.
    po 2.se to stalo když jsem stáh film z netu byl v avi a mněl několik částí a já ho chtěl spojit v 1 DVD film po vypalení byl opět zuvk posunutej zhruba asi tak o 30 s .
    A tentokrát jsem zase potřeboval vystřihnout jednu vadnou část jinýho filmu kdy se to sekalo v přehravači tak jsem to nechal v DVD formátu hodil do Adobe prem.el. při zkušebním přehrání se ona chyba nějak sama eliminovala jen zvuk byl posunutej i přesto jsem to zkusil vypalit.Po vypalení jsm to zkušebně přehral v DVD pehravači chyba byla pryč jen ten zvuk byl zase zmrvenej. Ps: jo u toho 1.a 2. případu se z avi vubec zvuk do Adobe( ale jen u adobe) vůbec nedostal šel jen obraz a když jsem to nahrál do elemntsu tak ten psal že je zvuk v neznámem, formátu nebo co. Ale když jsem filmy přehraval v WMP tak to chodilo pokaždý bez problému nechápu to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Ale do jakého avi to převádíš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od MIHI Zobrazit příspěvek
    Ale do jakého avi to převádíš?
    jak do jakého ?? avi je přeci jen jedno maximálně upravíš kvalitu podle bitrate ?nebo je je to jinak? pouč mne ať jsem zase chytřejší.Možná by nebylo marný pokecat přes skayp ať tu nemusíme tak moc datlovat.Mněl jsem i jiný problem který jsem dodnes nevyřešil ale ten nechme teď stranou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Tak tady máme první problém, AVI není kodek. AVI je kontejner. A v něm to můžeš mít uložené v různých kodecích (a že jsou jich stovky).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Musel jsi to v nějakém programu převádět na to AVIčko, v jakém programu? On se určitě musel ptát na kodek...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Video convert master 8.0.5.24
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    No ten program neznám, ale jak koukám na vebu tak je tam nastevení profile, kde se nastavuje právě kodek. Nemáš tam náhodou nastavený DivX?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Jo poslední nastavení co se tyče avi jm mněl toto Divx 1200kbps Audio MP3-96kbps, jinak jsou tam tyto kodekyivx,H.264(AVC),H 263,H 263P,huffYUV,M-3PG,MS-MPEG4,MS-MPEG4V2,Svq1 a XviD no apak se to ještě trošku liší podle bitrate.Pak mám Taky ještě Media Converter ale tam je tolik nastavení že jsem ho už přestal používat jelikož jsem nikdy nevěděl co a jak správně nstavit. A na netu jsem žádný navod nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    No jaký použít kodek to je hóódně široké téma. S DivXem budeš mít jen problémy...
    Ale proč to vůbec z té kamery konvertuješ? Vždyť do pinnacle studia to můžeš importovat přímo bez problematického mezistupně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jibarr
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    805

    Když to při běžným přehrávání je v pořádku a ve střihových programech ze ti rozhodí zvuk s obrazem, tak je to rozbitý.

    Néé. Tohle většinou dělá nevhodný chipset. Ale těch možností je vícero. Nejlépe se obrátit na někoho kolem sebe. Kdo s videem trochu dělá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    No mě DivX dělal ve střižně problém snad vždycky, myslím že je úplně mimo to z kamery konvertovat do DivX a v tom pak zpracovávat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jibarr
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    805

    Tohle já moc neřeším. Pokud někomu vyhovuje z DVD kamery udělat DivX, či jinou obdobu a po úpravě to zase nacpat na DVD, tak budíž mu to přáno. Ale rozhodit by se to nemělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    13

    Pinaccly mám dva 10 a 11 ale nějak se snima nemužu domluvit ovládáni mi připada tak nějak nešikovné
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. problém se zvukem
    Od typek.cz v sekci Editace audia
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-03-2010, 08:58
  2. Problém se zvukem
    Od fonsii v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-08-2009, 09:50
  3. Problém se zvukem
    Od burda2 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 22:40
  4. Problém se zvukem
    Od vodehnal v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 11:57
  5. problém se zvukem
    Od garry v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 17:07