Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 94 z 95 PrvníPrvní ... 448492939495 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,396 až 1,410 z 1421

Téma: Pro majitele tv karet LEADTEK

  1. #1396
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    1

    Dobry den, mam TV kartu Leadtek DVR3200H a mam problem naladit dig. tv.
    Analog naladim aj zvuk ide ale dig. vobec nic.
    Skusal som aj vymazat zlozku DVD ako som sa docital a skusal som aj nainstalovat drivere a nic nepomohlo.

    Pouzivam WinFast PVR2 2.0.3.7

    PC:
    OS WIN 7
    ASUS M4N78-AM, čipset: NVIDIA GeForce with CUDA 8200
    CPU AMD Phenom II X3 720 Black Edition BOX
    4GB DDR2-1066 CL5 Kingston HyperX BlackEdition kit
    HDD 500GB WD5001AALS 32MB SATAII/300 7200rpm 5RZ
    ASUS 54/11Mbps PCI WiFi karta WL-138g, v.2
    SONY OPTIARC DVDRW/RAM Sony Optiarc AD-7241S LS 12x12x24x24x Sč

    //Edit: zistil som ze vo Windows Media Centente mi ide aj DVB-T
    Naposledy upraveno uživatelem odass: 01-02-2010 v 19:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1397

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od xKarlos Zobrazit příspěvek
    Díky, máte někdo zkušenost jestli tohle funguje u např. Pinnacle PCTV Analog PCI ?
    Nevím o co ti go, ale tady se ptáš na nesprávným hrobečku u konkurenčních leadtekářů. Pokračuj/ptej se raději zde
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=7
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1398
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od xKarlos Zobrazit příspěvek
    Ahoj, používám kartu Winfast TV 2000XP expert. Chtěl bych se zeptat jestli jste se někdo nesetkal s problémem že při načtení např. VLC playerem jsou špatně zobrazeny barvy. Barvy jsou jakoby posunuté, červená místo modré nebo tak podobně. V PVR je vše zobrazeno správně. Myslíte že může pomoct přeinstalování ovladačů ? Díky moc za každou radu.
    Kdyby měl někdo stejný problém jako já, třeba mu pomůže přeinstalování aktuálními ovladači tak jako mě. Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1399
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    Rozjel prosimvás někdo WinFast DTV1800 H s DSCalerem? Případně jaký soft používáte? (mám verzi s tunerem XC4000). S tim PVR2 bych nejradši vyhodil i celej komp
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1400
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Rozjel prosimvás někdo WinFast DTV1800 H s DSCalerem?
    S DScalerem se ti to nepovede. Tunery od Leadteka s ním nikdy nekamarádily
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1401
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    S DScalerem se ti to nepovede. Tunery od Leadteka s ním nikdy nekamarádily
    Jsem šťastným několikaletým uživatelem DSCaleru s tunerem LEADTEK WinFast 2000XP Deluxe, který s ním kamarádí bezchybně, tak proto se ptám, jestli se to někomu povedlo rozjet i s DTV1800 H.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1402
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Tak model Delux (to už je historie) je, tuším, čip BT. od Experta nahoru už to je Conexant. A v tom je právě ta potíž.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1403
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    Ještě dotaz ohledně Media Center. Dálkové ovládání od WinFast DTV1800 H po přepnutí na režim MCE v něm víceméně funguje, ale číselník se chová jako čísla na českém rozložení klávesnice bez shiftu - tzn. místo aby zadával čísla (např. programů) nebo písmena (ve vyhledávání), tak zadává +,ě,š,č,ř,ž,... Dá se to nějak přepnout? (Asi by ten ovladač chtěl přepnout jakoby na anglické rozložení klávesnice..)

    EDIT: Když zkouším "psát" ovladačem např. v notepadu a přepnu klávesnici na ENG, ovladač už píše čísla. Tzn. že by mělo pomoct přepnout klávesnici na ENG v Media Center...což se mi nedaří...
    Naposledy upraveno uživatelem joe.hunter: 15-02-2010 v 19:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1404
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    1

    Dobrý den. Mám kartu WinFast DVT 2000H a nejdou mi naladit digitální kanály. Již jsem je naladěné měl, ale 3 dny jsem neměl přístup k počítači a když jsem se chtěl podívat na televizi, místo vysílání jen černá obrazovka zkoušel jsem různě nastavovat a nic mi zatím nepomohlo předem děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1405
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    3

    Mám výše zmíněnou kartu (je pro PCI-e), základní desku Gigabyte H57M-USB3 rev.1, i3 530 a 2GB RAM. Na tom jedou Win7 HP CZ 64-bit.
    Karta je vidět ve správci zařízení, ale pokud instaluju ovladače, objeví se hláška "Instalace nenašla produkt WinFast. Prosím zapojte TV zařízení a potvrďte v device manageru zobrazení vašeho TV zařízení." Stejně se chová i s ovladačem z webu Leadteku. Už jsem zkusil i vnutit ovladač manuálně. Pak se karta tváří jako nainstalovaná, ale při spuštění WinFastPVR2 hlásí "Cannot find any video capture device."
    V jiné základní desce karta jede. Nevíte někdo co s tím?
    Díky.
    pq
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1406
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    22

    To tato karta někdy dělá (mám ji pár let a vždy při přeinstalaci systému, nebo jiné úpravě něco nejede). Téměř vždy pomůže vytáhnout, vše odinstalovat, vyčistit registry, stáhnout správnou verzi ovladačů (nejlíp takovou, kterou už někdo ověřil s daným systémem, nejnovější se nerovná nejlepší), vložit kartu, ručně jí nainstalovat ovladače, potom teprve instalovat pvr nebo další software atd...
    Pokud nejede, zkontrolovat vše nastaveníve win a jinde a opakovat dle libosti až k plné spokojenosti (jednou se mi to povedlo až na popáté vždy se stejným postupem )
    Edit: Ještě k instalaci na win 7 64-bit se mi podařila instalace teprve poté co jsem spouštěcí prográmek na instalaci ovladačů spustil v režimu kompatibility s win vista - jinak nejel, nevím jestli už je to v driverech opraveno, ale za zkoušku nic nedáš...
    Naposledy upraveno uživatelem jeninicicek: 31-05-2010 v 21:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1407

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od jeninicicek Zobrazit příspěvek
    To tato karta někdy dělá (mám ji pár let a vždy při přeinstalaci systému, nebo jiné úpravě něco nejede). Téměř vždy pomůže vytáhnout, vše odinstalovat, vyčistit registry, stáhnout správnou verzi ovladačů (nejlíp takovou, kterou už někdo ověřil s daným systémem, nejnovější se nerovná nejlepší), vložit kartu, ručně jí nainstalovat ovladače, potom teprve instalovat pvr nebo další software atd...
    Pokud nejede, zkontrolovat vše nastaveníve win a jinde a opakovat dle libosti až k plné spokojenosti (jednou se mi to povedlo až na popáté vždy se stejným postupem )
    A proč si človíčku neuděláš zálohu (ISOobraz) toho funkčního stavu OS? Měl by jsi to zpět v původním stavu během pár minut, a to i při výměně systemového pevného disku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1408
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od jeninicicek Zobrazit příspěvek
    To tato karta někdy dělá (mám ji pár let a vždy při přeinstalaci systému, nebo jiné úpravě něco nejede). Téměř vždy pomůže vytáhnout, vše odinstalovat, vyčistit registry, stáhnout správnou verzi ovladačů (nejlíp takovou, kterou už někdo ověřil s daným systémem, nejnovější se nerovná nejlepší), vložit kartu, ručně jí nainstalovat ovladače, potom teprve instalovat pvr nebo další software atd...
    Pokud nejede, zkontrolovat vše nastaveníve win a jinde a opakovat dle libosti až k plné spokojenosti (jednou se mi to povedlo až na popáté vždy se stejným postupem )
    Edit: Ještě k instalaci na win 7 64-bit se mi podařila instalace teprve poté co jsem spouštěcí prográmek na instalaci ovladačů spustil v režimu kompatibility s win vista - jinak nejel, nevím jestli už je to v driverech opraveno, ale za zkoušku nic nedáš...
    Díky za radu. Už lituju, co jsem si to koupil za šmejd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1409
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1410
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    obrázek
    Jojo, téhle tabulce jsem slepě důvěřoval....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 94 z 95 PrvníPrvní ... 448492939495 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: LG50PV350 - důležité info pro majitele
    Od kiboko v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-01-2012, 18:55
  2. Pro majitele tv karet HAUPPAUGE
    Od Ivo Mašek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 145
    Poslední příspěvek: 13-10-2010, 00:25
  3. Pro majitele tv karet AVER TV 6 / Hybrid
    Od Ivo Mašek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 06:08
  4. Pro majitele tv karet ManliMuch TV
    Od Ivo Mašek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 105
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 02:56