Aver TV303 - problémy se zvukem
Čerstvě jsem koupil a nainstaloval Aver TV303 (originální drivery + software). Signál mám z kabelové TV. Obraz je překvapivě hezký, ale zvuk funguje jen u ČT1, ČT2 a Novy. Zbytek kanálů jen bručí :-(( . Máte někdo, prosím, představu, jak to odstranit? Nehci používat jiné drivery ani soft, kvůli dálkovému ovládání... Díky moc
taky se mi to stávalo. Pokud ti poslali 3 CD k tý kartě, tak na jednom CD je jen soubor AVerTV2K.EXE zkopíruj ho do složky, potvrď nahrazení souboru. Teď si u naladěného kanálu klikni na nabídku Settings a u každého kanálu nastav jeho zvukovou normu. (Pal BG-DK)
Díky moc Dolphyy. Ale v krabici byla jen 2 CD - ovladače+SW a český manuál... Žádný patch. Zkusím se po něm podívat na web Aver, ale moc si od toho neslibuju... Nemohl bys mi ten soubor eventuelně poslat na mail (sitna@seznam.cz) ? Thanx a lot!
Tak ja som mal v krabici len 1 CD a dost ma ten zvuk vytaca.
Nemohli by ste ten patch prosim poslat aj mne? [email]pilsner@centrum.sk[/email]
Dakujem
Nemohli by ste ten patch prosim poslat aj mne? [email]pilsner@centrum.sk[/email]
Dakujem
prosim me to taky poslete. Dik moc
[email]milo.szak@post.cz[/email]
nebo aspon link odkud bych to mohl stahnout....
:-(((
[email]milo.szak@post.cz[/email]
nebo aspon link odkud bych to mohl stahnout....
:-(((
- Pokud ti poslali 3 CD k tý kartě
- Ale v krabici byla jen 2 CD
- Tak ja som mal v krabici len 1 CD
...a nová várka už bude bez CD :-E :-E
...a nová várka už bude bez CD :-E :-E
ja som kupil tu kartu pred tyzdnom a mam velke problemy, najprv mi nesla vobec nainstalovat pod xp, to so vyriesil, potom ten zvuk, aj to som nejak spravil a nakoniec mi zacala mrznut. proste si pustim kanal a bum, mozem davat tvrdy restart. tak som to odinstaloval a teraz mi nejde pre zmenu uz ani pustit ten ich hlavny program, pri loade mi zmrzne cely comp opat. uz si neviem rady, aj update som skusal, service pack, proste nic...nema nato niekto nejake programy ale radu???
[quote=Ivo Mašek]- Pokud ti poslali 3 CD k tý kartě
...a nová várka už bude bez CD :-E :-E[/quote]
:-E :-E :-E
...a nová várka už bude bez CD :-E :-E[/quote]
:-E :-E :-E
V PC Revue 7/2004 su testy TV kariet. Jednoznacny vitaz z hladiska kvaliy - AVer TV Studio 303. :-E .
P.S. Ja nemam XP, ale citujem:[quote]..Konkretne zvuk TV tunera je v niektorych pripadoch schopny zablokovat dokonca aj Microsoft Messenger ( integralna sucast Windows XP).[/quote]
P.S. Ja nemam XP, ale citujem:[quote]..Konkretne zvuk TV tunera je v niektorych pripadoch schopny zablokovat dokonca aj Microsoft Messenger ( integralna sucast Windows XP).[/quote]
Mam stejny problem ale na externi tv AverTV USB 2.0 poradi mi nekdo? Jsem z toho uz zoufaly a prilozeny patch mi nefunguje z duvodu ze tento soubor se v nainstalovanem adresari ani nenachazi :-( diky moc
vyriesil som vsetky problemy co sa tykali aver 303ky, zvuk a zmrznuyie obrazu pri starych drajvroch, ktore boli prilozene na cd stale za houby. Dal som nove z ich homepage, preinstaloval win a vsetko mi fici tak jak ma. Ten zvuk, sa da zapnut v setup priamo v aver softe, najprv bol skresleny ale mixer creative mi to napravil... :-)