Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie

Zobrazit výsledky hlasování: Ako sa mas?

Hlasujících
1. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Idem si hodit slucku

    0 0%
  • Uplne na prd

    0 0%
  • Nic moc

    0 0%
  • Striedavo oblacno

    0 0%
  • Pohodicka

    1 100.00%
  • Je mi super

    0 0%
  • Nikdy mi nebolo lepsie

    0 0%
  • To je co za debilnu anketu? ;o)

    0 0%
  • Neotravuj!

    0 0%
  • Diky za opytanie, a ty sa ako mas?

    0 0%
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Pinnacle PCTVPro vs. SB Audigy 2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    11

    Zdravim vospolok,
    Mam PCTV Pro uz asi 4 roky a funguje uplne bez problemov. Nedavno som
    si kupil SB Audigy 2 a pokial ho v device manageri nevypnem, seka mi obraz
    a za par sekund sa uplne zastavi. Problem je asi v tom, ze tak isto SB Audigy
    aj PCTV vyuzivaju pre svoju funkciu vlastny WDM driver a tieto drivery sa pravdepodobne
    delia o spolocne prostriedky. Mam to provizorne vyriesene, ze PCTV mam prepojenu so
    zvukovkou na doske a ked chcem pozerat TV, musim Blasta vypnut. Preto by som vas chcel
    poziadat o radu, ci by sa nedalo nejako vyriesit, aby sa tie WDMka medzi sebou nebili. Chyby
    mi to nevypisuje ziadne, takze zariadenia nie su v konflikte. Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Skutečnost, že se to standardně propojuje přes MoBo (tj. PCTV a ZK přes PCI při záznamu) je dávno známá, akurát výrobkům fy Creative se to poněkud nelíbí, resp. jejich ovladače na to "nejsou stavěné", aby jim někdo bral jejich boží prioritu. Já mám vnitřní/vnější propojení se ZK, řídí to PCTV ve spolupráci s WDM CrystalMedia (na extra IRQ!) a vždy si vybere ten správný "zdroj"...
    No nic, už to máš, tak se s tím teď poper, ale pro Boha do toho ještě nepouštěj CyberLinka (PowerDVD, PowerProducer a ti druzí...) jako třetího do mariáše, nebo ti z operačního systému nadělají neskutečný GULÁŠ! Howgh

    Merry Xmas přeju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    StD: taky přeji příjemné svátky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Nápodobně! Víš jak mne neskutečně s*re, když mi jinak celkem "příjemný" UserFriendly PwrProducer při spuštění mutne všechna připojená zařízení??? A za to chtějí peníze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    11

    parchat jeden sebecky ten creative, vsetky prostriedky chce pre seba. Neva, budem ho vypinat v device managerovi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    11

    ja sa inac cudujem, ako to ten moj comp zvlada, ked tam mam dve sietovky, tri zvukovky a k tomu este PCTVPro
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Áaaaaaaaaaach jo! A ještě si stěžuješ? Tak příště nejlépe na Praha Hlavní nádraží...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    11

    mimochodom, ked uz sme pri tej zvukovne a zvukoch, nevedel by si o nejakom dobrom CZ/SK fore zaoberajucom sa tvorbou a spracovanim MIDI, soundfontov a tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    To mi naštěstí nehrozí. Tolik času už mi na tomto světě nezbývá, abych se s tímto babral. Jinak například nesmysl Midi a Gameport už například moje "vysněná" ZK Aureon Sky (kterou jsem za celý rok nesehnal) vůbec nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    11

    no, mne nic ine nezostava, len midi keyboard a gameport. ale nestazujem si. Hlavne, ze to spolu hraje ;o) ...ale som ja tupec, ze ked som bol este maly a ucenlivy nechodil som na klavir, mozno by zo mna aj nieco bolo ;o)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Soundblaster Audigy 4 bulk - drivers, aplications?
    Od Machro v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 12:20
  2. USB Sound Blaster Audigy 2 nejde zvuk
    Od petra_hk v sekci Editace audia
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 19:46
  3. HELP!!!!! :-) SoundBlaster Audigy 2ZS platinum pro
    Od sharan v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2005, 10:45
  4. Zaseknuti PC s PCTVPRO a MSI deskou KT6 delta
    Od novvac v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-04-2005, 10:14
  5. SB Audigy a ASIO
    Od ruda v sekci Editace audia
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-06-2004, 11:24