Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: kterou kartu?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele imported_shrek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    Ahoj dneska jsem se rozhodl že to taky zkusím se satelitem. Co mám koupit? mám 2500.-
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    Citace Původně odesláno od shrek
    Ahoj dneska jsem se rozhodl že to taky zkusím se satelitem. Co mám koupit? mám 2500.-
    SkyStár2 komplet stojí asi 2700,- ( parabola, karta, LBN, konektory )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele imported_shrek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    můžeš prosím upřesnit jaké konektory a LBN ( odstup sig. od šumu )
    houbelec tomu rozumím
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Konvertor (LNB) neřeš - defacto jsou všechny stejný (vyjma TWIN, který má 2 výstupy). A konektory jsou samozřejmě "F".
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele imported_shrek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    aha F tak jo díky

    nejlevnější SkyStár2 jsem našel i z ovladačem za 1950.- je to dobrá cena?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele imported_shrek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    A stačí mi 60tka parabola? Kvůli zateplení baráku mi víc družstvo nepovolí
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    Citace Původně odesláno od shrek
    A stačí mi 60tka parabola? Kvůli zateplení baráku mi víc družstvo nepovolí
    stačí tu mám taky a za ty peníze je to o.k. taky mě tolik stála já ji kupoval nedávno zde http://www.dvbshop.cz/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele imported_shrek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    7

    tak Vám všem moc děkuju a jdu do toho
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od shrek
    A stačí mi 60tka parabola? Kvůli zateplení baráku mi víc družstvo nepovolí
    Tak to sem ještě nikdy nečetl Už vidím předsedu družstva, jak leze po zdi a měří průměr paraboly...
    Samozřejmě tam dej aspoň 80 - je to větší jistota (zvlášť pokud bydlíš víc na východ - v případě příjmu Astra/HB/EB).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    JAZ JAZ je offline
    Nováček Avatar uživatele JAZ
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    7

    prosím doporučí mi někdo vhodnou satelitní kartu do PC pro příjem CZ programů přes CZECHLINK. Zkoušel jsem od PINNACLE PCTV SAT CI a ta se velmi často zasekává právě při sledování českých programů. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    SkyStar 2 nebo 1
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    Citace Původně odesláno od JAZ
    prosím doporučí mi někdo vhodnou satelitní kartu do PC pro příjem CZ programů přes CZECHLINK. Zkoušel jsem od PINNACLE PCTV SAT CI a ta se velmi často zasekává právě při sledování českých programů. Děkuji
    možná by i neškodilo napsat zbytek sestavy, protože pak se i odvíjí jestli SS1 či SS2, Czechlink je díky vysokému datovému toku docela náročný na sw dekódování mpeg2
    to zasekávání s Pinaclem je kvůli zatížení systému (jaké máš zatížení CPU při sledování CZlinku) , nebo kvůli "něcěmu" jinému
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    JAZ JAZ je offline
    Nováček Avatar uživatele JAZ
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Libor
    Citace Původně odesláno od JAZ
    prosím doporučí mi někdo vhodnou satelitní kartu do PC pro příjem CZ programů přes CZECHLINK. Zkoušel jsem od PINNACLE PCTV SAT CI a ta se velmi často zasekává právě při sledování českých programů. Děkuji
    možná by i neškodilo napsat zbytek sestavy, protože pak se i odvíjí jestli SS1 či SS2, Czechlink je díky vysokému datovému toku docela náročný na sw dekódování mpeg2
    to zasekávání s Pinaclem je kvůli zatížení systému (jaké máš zatížení CPU při sledování CZlinku) , nebo kvůli "něcěmu" jinému
    zkoušel jsem asi 3 sestavy:
    nejhůř fungoval celeron 2G, 512MB RAM, chipset INTEL
    lépe pak P4 1,4GHz, 256MB RAM, chipset VIA
    a stejně jako předchozí fungoval P4 3GHz HT, 512MB, chipset INTEL 915

    zatížení procesoru vždy kolem 40-60%

    díky za každou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele feedjo
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    87

    Ja mam SS1 a Czechlink cez CWCamEmu a Phoenixa a zatazenie CPU do 5% s ProgDVB.
    Zostava: AMD barton+ 2600, 512MB DDRAM, MB MSI s chipsetom Nforce.

    Predtym som mal P4 1,6 GHz, 512 MB SDRAM, MB a chipset intel a zatazenie bolo cca 7%.

    Este predtym Celeron 1GHz, 192 MB SDRAM, MB ABIT s chipsetom VIA a zatazenie do cca. 10%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    no já mám už více než rok sestavu AMD 2500+@2200MHz, 1GB Ram, nForce2 a když jsem měl SS2, tak zátěž byla zhruba stejná jak tvoje, tj 40-60 %, ale CZlink jel krásně,
    nyní s SS1 jsem na tom stejně jak feedjo, tj systém o SS1 ani neví

    ono při zátěži 40-60% by to mělo jet jedna báseň, takže je chyba asi v Pinnaclovi. To tam používáš nějaký CW modul s CZlinkovou kartou?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Kterou vybrat ?
    Od MGS v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-07-2010, 14:43
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-01-2010, 01:27
  3. Kterou grafickou kartu
    Od imported_tomros v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 22:13
  4. kterou?
    Od spaw v sekci Videokamery
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 08-02-2008, 08:43
  5. Kterou interni TV kartu do PC?
    Od quicksilver v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 14:59