Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 44

Téma: Sony 32W4000-výpadky zvuku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    90

    Zdravím majitele a prosím o zkušenosti. Nestalo se někomu z Vás, že vypadává zvuk u této televize při sledování DVB-T?? Stává se mi to nepravidelně, najednou zvuk ztichne a nelze jakýmkoliv způsobem zapnout.Obraz přitom jede bezchybně dál. Při přepnutí na analog zvuk funguje,zpátky v digitálu ne.Při přehrávání z externích vstupů HDMI A SCART vše OK.Jediné co pomůže, vytáhnout ze zásuvky. Pak vše funguje třeba 2 dny a zase.Stalo se to u prvního kusu, proběhla výměna za druhý-to samé. V pondělí mi přivezou třetí kus a už se hrozím že to bude taky.Při dotazu v Sony servisu mi řekli, že tyhle televize nemají tuhle sériovou závadu tak nevím.Docela dlouhou dobu jsem ji vybíral a vzhledem k HD tuneru ani jinou alternativu nemám. Nestalo se to někomu z Vás?? Pokud bych ji krmil ze satelitu ani bych to nepoznal.DVB-T doma používám už rok přes DVD rekordér a bez jediného problému, takže tady bych závadu nehledal.Díky za jakýkoliv ohlas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    Polo to je těžké takto zjistit problém. Mám tu samou a vše funguje v naprostém pořádku i na DVCB-T. Začal bych skontrolou kabelů od antény do TV-neporušenost, koncovky a schválně kokni do technického nastavení TV když se to stane na úroveň signálu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele plikous
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od PoloTom23 Zobrazit příspěvek
    Zdravím majitele a prosím o zkušenosti. Nestalo se někomu z Vás, že vypadává zvuk u této televize při sledování DVB-T?? Stává se mi to nepravidelně, najednou zvuk ztichne a nelze jakýmkoliv způsobem zapnout.Obraz přitom jede bezchybně dál. Při přepnutí na analog zvuk funguje,zpátky v digitálu ne.Při přehrávání z externích vstupů HDMI A SCART vše OK.Jediné co pomůže, vytáhnout ze zásuvky. Pak vše funguje třeba 2 dny a zase.Stalo se to u prvního kusu, proběhla výměna za druhý-to samé. V pondělí mi přivezou třetí kus a už se hrozím že to bude taky.Při dotazu v Sony servisu mi řekli, že tyhle televize nemají tuhle sériovou závadu tak nevím.Docela dlouhou dobu jsem ji vybíral a vzhledem k HD tuneru ani jinou alternativu nemám. Nestalo se to někomu z Vás?? Pokud bych ji krmil ze satelitu ani bych to nepoznal.DVB-T doma používám už rok přes DVD rekordér a bez jediného problému, takže tady bych závadu nehledal.Díky za jakýkoliv ohlas.
    Zdravim, stává se mi to samé, nějak jsem vyzkoumal, že se to stane jenom tehdy, koukám-li se na Novu HD se zvukem HE-AAC, když přepnu na ten druhej zvukovej kanál, tak se mi to ještě nestalo. Mi přijde, že se z toho idiotskýho formátu nějak zasekne zvukovej dekodér. Tobě se to stalo i na jiném kanálu než na Nově HD? Jinak mám 40 uhlopříčku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od jarda50 Zobrazit příspěvek
    Polo to je těžké takto zjistit problém. Mám tu samou a vše funguje v naprostém pořádku i na DVCB-T. Začal bych skontrolou kabelů od antény do TV-neporušenost, koncovky a schválně kokni do technického nastavení TV když se to stane na úroveň signálu.
    Signálem by to snad být nemělo protože přes DVD rekordér je vše OK.Můžu zkusit vyměnit kabel, ale obraz je 100% tak myslim že zvuk by měl být taky.A ne že najednou zmizí.Pokud by nastal kratičký výpadek signálu, tak když by se vrátil obraz tak zvuk snad taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od plikous Zobrazit příspěvek
    Zdravim, stává se mi to samé, nějak jsem vyzkoumal, že se to stane jenom tehdy, koukám-li se na Novu HD se zvukem HE-AAC, když přepnu na ten druhej zvukovej kanál, tak se mi to ještě nestalo. Mi přijde, že se z toho idiotskýho formátu nějak zasekne zvukovej dekodér. Tobě se to stalo i na jiném kanálu než na Nově HD? Jinak mám 40 uhlopříčku.
    Mně se to poprvé taky stalo na NOVA HD tak jsem si myslel to samý, ale pak se mi to běžně stalo i na jiných programech. Dokonce jednou i při sledování DVD, DVD skončilo, přepnu na televizi a ta mlčí. A ještě mě zaráží ,že na CT1 HD a NOva HD nefunguje EPG-píše že o programu nejsou informace.Ale na DVD rekordéru EPG je, ale zase nemám obraz,pac rekordér nemá mpeg4 tuner.To jsem z toho jelen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele plikous
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od PoloTom23 Zobrazit příspěvek
    Mně se to poprvé taky stalo na NOVA HD tak jsem si myslel to samý, ale pak se mi to běžně stalo i na jiných programech. Dokonce jednou i při sledování DVD, DVD skončilo, přepnu na televizi a ta mlčí. A ještě mě zaráží ,že na CT1 HD a NOva HD nefunguje EPG-píše že o programu nejsou informace.Ale na DVD rekordéru EPG je, ale zase nemám obraz,pac rekordér nemá mpeg4 tuner.To jsem z toho jelen.
    Tak to mi ani neřikej, asi to teda půjde taky na reklamaci(zjevně nějaký bug ve firmware), jinak to EPG nefunguje, to máš pravdu - na starym settopboxu si vzpomínám, že to jelo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od plikous Zobrazit příspěvek
    jsem vyzkoumal, že se to stane jenom tehdy, koukám-li se na Novu HD se zvukem HE-AAC, když přepnu na ten druhej zvukovej kanál, tak se mi to ještě nestalo.
    Ta NOVA HD vysílá dvojí zvuk?? To musím vyzkoumat a budu pozorovat, jestli se mi to stane u HD vysílání nebo i na jiným. Teď si tím nejsem nějak jist.Klaždopádně třetí kus přijede v pondělí.tak uvidím.Jinak bedýnka super ale tahle závada mě už celkem rozmrzela.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    Polo co jsme na kabelovce tak při zavedení HBO a Filmboxu HD nešel zvuk. Poslali jsme pár dotazů na UPC a ta vyvolala jednání s Filmboxem a ten změnil kodek zvuku na AC3 používané zde v ČR a do dvou dnů vše běželo normálně. Vzhledem k tomu, že NOVA HD a CT 1 HD běží na muxu 4 jako zkušební vysílání, tak je i tohle možné. Dners žádný výrobce neinstaluje do TV všechny zvukové kodeky, ale jen ty charakteristické pro danný region jinak by ta TV byla šíleně drahá, výrobci musejí platit licence. Tak teoreticky může být problém i zde. a pozor není AC3 jako AC3. Chtělo by se zeptat na Nově v čem jede zvuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    90

    Mno zkusím to vyzkoumat.Jestli je to jen u te novy nebo všude.Teď si tedy nejsem jist.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    nanjá mám všchny 3 TV vyzkoušeny na DVB-T a je to OK. Jen nemám příjem HD NOVA a CT1 HD ty nějak nemohu naladit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    90

    Tak že by to dělalo jen při sledování Novy HD?? Podrobuji to zkoumání, zatím celý víkend v cajku.Ale projevuje se to nepravidelně, dva dny pokoj a pak třeba zase.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele plikous
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od PoloTom23 Zobrazit příspěvek
    Tak že by to dělalo jen při sledování Novy HD?? Podrobuji to zkoumání, zatím celý víkend v cajku.Ale projevuje se to nepravidelně, dva dny pokoj a pak třeba zase.
    televizi mám cca 3 týdny, čili nemůžu s nějakým velkým pozorováním sloužit, nicméně od té doby, co přepínám Novu HD na ten druhý zvuk, tak se mi to ještě nestalo (to je celkem asi 2 týdny)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    90

    Teď se mi to zrovna přes víkend neprojevilo,ale jak jsem psal dělá to nepravidelně.Jinak ji mám stejně dlouho.Napřed jela celý týden OK včetně Nova HD,až pak to začalo. Vyměněný kus se kousl hned po třech hodinách.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    6

    chtel bych se zeptat, jestli je nejak poznat absence 100 Hz technolige? diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od Pepikusss Zobrazit příspěvek
    chtel bych se zeptat, jestli je nejak poznat absence 100 Hz technolige? diky!
    Nevím,nemám s čím srovnat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samsung LE32a656 vs Sony KDL 32w4000
    Od ???? v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-02-2009, 08:23
  2. Sony BRAVIA KDL-32W4000 vs. LG LCD TV 37LG6000
    Od whiscool v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-12-2008, 14:00
  3. Aver Hybrid+FM Volar HX - výpadky zvuku
    Od Jack_lib v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-08-2008, 20:40
  4. Sony Bravia KDL-32W4000
    Od apocalypto v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-07-2008, 12:53
  5. Full HD 32"lcd Sony Kdl-32w4000
    Od chrastyn v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-04-2008, 22:28