nepozoruji to TV je dobře vyladěna
nepozoruji to TV je dobře vyladěna
Mám tento televizor jeden měsíc a mám rovněž výše uvedené problémy se zvuke. Zvuk funguje na všech výstupech scart, HDMI, komponent., analog. Pokud se však začíná trhat obraz na digitálu a klesá úroveň signálu, tak se digitální zvuk sám vypne. Naskočí znovu až po vypnutí a následném zapnutí přístroje pomocí vypínače na televizoru. Po vypnutí do pohotovostního stavu zvuk nenaskočí. Vycházím z toho, že se zvuk automaticky vypne při nekvalitním signálu, jako je tomu u obrazu bez signálu. Není snad možné abychom měli všichni stejný technický problém. Je to ale nepříjemné.
Mě už se to projevilo u 3 kusů.Teď zkouším NOVU HD nepouštět jestli to dělá jenom při ní nebo všude.Mě se u výpadku obraz nerozkostičkuje takže si myslím že to signálem není.
Mam Sony 32V4500 necele dva tydny a dela mi to take...cca kazdej druhej den vypadne zvuk(asi tak na dve hodky),vypnout a zapnout natvrdo sem nezkousel.....otestuju....kazdopadne jsem volal v patek do servisu a pry me zkontaktuje technik, ktery by prijel nahrat do tv novy software.....ale zatim se neozval, tak cekam...
Chlapi s 32W4000 můžete ukázat verzi fw? Mně to nedělá tedy jedu přes kabelovku, ale abych to porovnal.
Podle vseho jde nejspise o problem s DVB-T (a to NOVA HD) , kabelovka, hdmi, scart, pc slape v poho....
Já teď Nova HD nepouštím a vypadá to že dobrý.Akorát včera při zprávách na Primě občas výpadky zvuku jakoby moderátorovi vypadli 2 písmena ve slově.Trvalo to asi 10 minut a zprávy tím byly nekoukatelné.Potom to zase fachčilo. verzi firmware mám tuto(jestli je to tedy ono) D.E-FA-Q-C.T.MC-A.CY.BE
Polo to je zajímavé. Já mám TV koupenou u Sony prodejcen (Elviapro) a můj soft je B.U-EQ-K-C.T.GG-A.CY.Z
vyjadreni od SONY - vysilani NOVA HD neni officialni, v ramci testovani se na tomto programu meni "identifikacni udaje", ktere mohou zpusobit vypadek zvuku.
e-mail od SONY:
Jedna se o problem televizniho vysilani. Blizsi informace dostanete v nasem centralnim zarucnim servisu:
SERVISNÍ CENTRUM
SONY CZECH *
V parku 2309/6
148 00 Praha 4
222 864 197
nasel jsem to na strankach novy ve foru, kazdopadne me se technik ze sony stale neozval...
S tou verzi firmware je to tedy zajímave. Já ji mám z datartu, na krabici je nálepka dodavatele Sony Czech Praha, takze autorizovaný dovoz to snad je.Každopádně teď je všechno dobrý.Když sleduji Novu HD přepínám na normální zvuk a zatím dobrý.Akorát ta Prima zazlobila.
fakt je, že nemám zatím HD Novu až osd 26.3. ale doposud ani na jednom programu nemám se zvukem problémy a to jak na 32W4000 tak i na 40W4000 v období cca 5 měsíců ani jednou.