Philips 2009
[QUOTE=POiNTERx;225246]Vsetky H modely maju MPEG2 + MPEG4 (pre DVB-T/DVB-C) ... avsak kedze len v niektorych statoch je spustene oficialne vysielanie, tak je to odblokovane len pre dane krajiny... netraba sa vsak toho bat, pretoze kazdy si moze zvolit krajinu aku chce (nezavysle od nastavenia jazyka menu)... cize ked budes chciet vyuzivat MPEG4 alebo DVB-C nastavis si krajinu ktora to podporuje (treba vsak ratat s tym ze pri niektorych krajinach zblbne diakritika v teletexte). Ako nahla sa spusti ostra prevadzka napr. v CZ, tak sa odblokuje aj dana krajina a staci aktualizovat softver, co je otazka par sekund. Philips sa tymto chrani, aby sa vyhol pripadnym problemom a naslednym reklamaciam pri testovacich vysielaniach, kedy nie vsetko funguje tak ako ma a nie kazdy uzivatel chape ze chyba nie je v jeho prijimaci.[/QUOTE]Diakritika na teletexte sa dá nastaviť cez menu, keď je pustený teletext. Nevýhoda je, že to treba spraviť pre keždý program zvlášť. Mám nastavenú krajinu - Velká Británia kôli tomu aby som mal EPG na 7 dní.
Dotaz na Pointera: prosím tě, jak se od sebe liší 42PFL8654H, 42PFL8684H a 42PFL8694H? A jak se tyto liší od 42PFL8404H? Díky za odpověď.
zdravim tak uz nekdo ma novej model mam zalusk na 37PFL9604 zatim to nikde nemaj nevite kdy to naskladnej nebo jakej je trmin??:
Před pár dny jsem se ptal na dostupnost 9 řady obchodního zástupce pro Moravu a bohužel
budou k dostání až cca v druhé půli prázdnin. Nevěděl to také přesně. Koho by zajímala
8 řada tak ta už k dostání je a 42PFL7404 bude k dostání začátkem června ale vykryjí jen
20 % objednávek.
budou k dostání až cca v druhé půli prázdnin. Nevěděl to také přesně. Koho by zajímala
8 řada tak ta už k dostání je a 42PFL7404 bude k dostání začátkem června ale vykryjí jen
20 % objednávek.
[QUOTE=swift;227015]Před pár dny jsem se ptal na dostupnost 9 řady obchodního zástupce pro Moravu a bohužel
20 % objednávek.[/QUOTE]
jak budeš mít nové info k 9000 řadě, konkrétně 52PFL9704H tak ho sem hod. už bych ji rád měl doma.
20 % objednávek.[/QUOTE]
jak budeš mít nové info k 9000 řadě, konkrétně 52PFL9704H tak ho sem hod. už bych ji rád měl doma.
[QUOTE=Milhor;227054]Ice: také čekám na tento model. Mé informace jsou, že dostupná bude tato TV asi v září.[/QUOTE]
az v zari kde ses to doslech :::????me asi jebne zrovna jsem se zbavil 32pfl9603d a mam objednanou 37pfl9604h rikali ze bude asi v cervnu ...
az v zari kde ses to doslech :::????me asi jebne zrovna jsem se zbavil 32pfl9603d a mam objednanou 37pfl9604h rikali ze bude asi v cervnu ...
[QUOTE=Milhor;227054]Ice: také čekám na tento model. Mé informace jsou, že dostupná bude tato TV asi v září.[/QUOTE]
snad ten termín září bude nejzašší. :-( to čekání je šílený. bude to už skoro rok.
snad ten termín září bude nejzašší. :-( to čekání je šílený. bude to už skoro rok.
[QUOTE=tomassedlacek75;227088]az v zari kde ses to doslech :::????me asi jebne zrovna jsem se zbavil 32pfl9603d a mam objednanou 37pfl9604h rikali ze bude asi v cervnu ...[/QUOTE]
mi čekáme na model 52PFL9704H ne na ten co máš objenaný ty. ten by měl být v tom červnu. náš až záři když vše pude dle plánu :-(
mi čekáme na model 52PFL9704H ne na ten co máš objenaný ty. ten by měl být v tom červnu. náš až záři když vše pude dle plánu :-(
[QUOTE=-=Ice=-;227106]mi čekáme na model 52PFL9704H ne na ten co máš objenaný ty. ten by měl být v tom červnu. náš až záři když vše pude dle plánu :-([/QUOTE]
tak to se me ulevilo dik za info
tak to se me ulevilo dik za info
[QUOTE=Milhor;227126]Ice: mno, musíme si počkat... bohužel.[/QUOTE]
ono nic jiného nám ani nezbude. jsem zvědavný na tuto tv v přímém srovnání s Samsungem UE55B9000 popř LE55B956
ono nic jiného nám ani nezbude. jsem zvědavný na tuto tv v přímém srovnání s Samsungem UE55B9000 popř LE55B956
Test Philips 21:9-LCD 56PFL9954H
http://www.areadvd.de/hardware/2009/philips_21_9_lcd_1.shtml
http://www.areadvd.de/hardware/2009/philips_21_9_lcd_1.shtml
ten obraz v tých dynamických scénach pôsobí otrasne, má na to vpliv samozrejme aj to ako to bolo fotené, ale hold lcd je vždy len lcd aj ked stojí 4000€
[QUOTE=SlavoF;232381]ten obraz v tých dynamických scénach pôsobí otrasne, má na to vpliv samozrejme aj to ako to bolo fotené, ale hold lcd je vždy len lcd aj ked stojí 4000€[/QUOTE]
Někdy pomůže přečíst si i text...
Někdy pomůže přečíst si i text...
jedneho lcd sama mam v kuchyni, naka 63cm, skoro 2r. stara , uz ani neviem typ tusim asi naka 86BD alebo tak neco, no a na tom mi hrozne vadi rozmazlej obraz v sd signali, v kuchyni iny signal nemam, lcd tv tam bol kupovany kôli miestu.
ale proti kvalitnym /novym modelom/ lcd nic nemam, a ak su ozaj kvalitne v podani sd signalu tak mi na nich vadi len to ze ich nemam doma , samozrejme aj taky 56PFL9954H
ale tolko panez bych zan urcite nikdy nedal. Momentalne sa modlim aby co najdlhsie este vydrzala moja sucasna crt Finlux 82 16:9
ale proti kvalitnym /novym modelom/ lcd nic nemam, a ak su ozaj kvalitne v podani sd signalu tak mi na nich vadi len to ze ich nemam doma , samozrejme aj taky 56PFL9954H
ale tolko panez bych zan urcite nikdy nedal. Momentalne sa modlim aby co najdlhsie este vydrzala moja sucasna crt Finlux 82 16:9
[QUOTE=POiNTERx;225246]Vsetky H modely maju MPEG2 + MPEG4 (pre DVB-T/DVB-C) ... avsak kedze len v niektorych statoch je spustene oficialne vysielanie, tak je to odblokovane len pre dane krajiny... netraba sa vsak toho bat, pretoze kazdy si moze zvolit krajinu aku chce (nezavysle od nastavenia jazyka menu)... cize ked budes chciet vyuzivat MPEG4 alebo DVB-C nastavis si krajinu ktora to podporuje (treba vsak ratat s tym ze pri niektorych krajinach zblbne diakritika v teletexte). Ako nahla sa spusti ostra prevadzka napr. v CZ, tak sa odblokuje aj dana krajina a staci aktualizovat softver, co je otazka par sekund. Philips sa tymto chrani, aby sa vyhol pripadnym problemom a naslednym reklamaciam pri testovacich vysielaniach, kedy nie vsetko funguje tak ako ma a nie kazdy uzivatel chape ze chyba nie je v jeho prijimaci.[/QUOTE]
Díky za informace.
Předešel jsi mému hloupému dotazu na toto téma. Mám 42PFL9803H/10, je super a toto
jsem dosud nechápal. Dík, že jsou i dnes lidé Tvého formátu.
Zdravím.
Díky za informace.
Předešel jsi mému hloupému dotazu na toto téma. Mám 42PFL9803H/10, je super a toto
jsem dosud nechápal. Dík, že jsou i dnes lidé Tvého formátu.
Zdravím.
[quote=POiNTERx;225246]Vsetky H modely maju MPEG2 + MPEG4 (pre DVB-T/DVB-C) ... avsak kedze len v niektorych statoch je spustene oficialne vysielanie, tak je to odblokovane len pre dane krajiny... netraba sa vsak toho bat, pretoze kazdy si moze zvolit krajinu aku chce (nezavysle od nastavenia jazyka menu)... cize ked budes chciet vyuzivat MPEG4 alebo DVB-C nastavis si krajinu ktora to podporuje (treba vsak ratat s tym ze pri niektorych krajinach zblbne diakritika v teletexte). Ako nahla sa spusti ostra prevadzka napr. v CZ, tak sa odblokuje aj dana krajina a staci aktualizovat softver, co je otazka par sekund. Philips sa tymto chrani, aby sa vyhol pripadnym problemom a naslednym reklamaciam pri testovacich vysielaniach, kedy nie vsetko funguje tak ako ma a nie kazdy uzivatel chape ze chyba nie je v jeho prijimaci.[/quote]
Jako laik prosím o vysvětlení funkce CI ev. CA slotu. Odborníci tvrdí každý něco jiného.Prý slouží k příjmu MPEG 4, ale můj PHILIPS H ho už umí, tak ještě na něco?
Čím se liší systém LED PHILIPS a SAMSUNG? Díky za moudra.
Jako laik prosím o vysvětlení funkce CI ev. CA slotu. Odborníci tvrdí každý něco jiného.Prý slouží k příjmu MPEG 4, ale můj PHILIPS H ho už umí, tak ještě na něco?
Čím se liší systém LED PHILIPS a SAMSUNG? Díky za moudra.
CI Common Interface je slot který slouží k zasunutí modulu pro dekodování. Např u UPC kabelovky s DVB-C se zasune do CI modul CAS 7 do kterého je zasunuta karta UPC a to zařízení dekoduje programy dle nabídky kterou si platíš. Tak že bez jejich STB můžeš sledovat kodované programy samozřejmě i ty nekodované.
Mám doma několik dní PHILIPS 37" 9604, dovolím si dát několik postřehů.
Rok jsem měl Philipse 32" 6603. Naprostá spokojenost s ním. Potřeboval jsem o kouda větší, tak těch 37-40". Prošel jsem znovu obrovským srovnáváním, zvažoval jsem i SONY, čo Toho diodového Samsunga, který, musím uznat, je krasavec, překousl bych i jeho lesklý panel, ale jeho barvy jsem jaksi nerozdejchal.
Zvažoval jsem i Philipse 8404, říkám si, ta 1 ms odezvy navíc mě nerozhází, ale v Elektrowordu běžely dvě televize 9603 a dvě 8404, když tam přišel onraz s pohybem _ kamera přejížděla nějaké činžovní domy, bylo rozhodnuto. Pohyb devítková řada umí podstatně lépe.
Hledal jsem, kde nejlevněji v internetových obchodech. Nechápu, proč ty televizory maj naše e-shopy tak drahé. Zajel jsem si do e-shopu v Drážďaněch, kde jej měli za 1085 EUR. Ale připočetli 15 EUR - zřejmě recyklační poplatek, takže stál rovných 1100 EUR.
Proti modelům 93 je zcela přepracované menu. Těžko říci, zda k lepšímu, je to otázka zvyku. Také dálkáč je nový a lepší, je částečně podsvícený, to přecitlivé kolečko nahradila jojstiková kolébka.
Obraz je opravdu perfektní, jak barevně, tak kontrastem a jasem. Pohyby zvládá výborně, obrovská možnost osobního přizpůsobení.
Řekl bych, že má kvalitnější zvuk proti modelům 03, má vzadu jinak udělaný subwofer. Jediné, co bych obrazu vytkl, že po setmění to čidlo obraz až příliž ztlumí, to jsemmusel trochu přenastavit a je to OK.
Jediným velkým zklamáním je ten internet. To snad pro lidi, kteří doma žádnej nemaj a neměli, jinak je to dost hrůza, pomalé, těžkopádné, prostě je to imitace internetu, zkusit a odložit.
Manuál je jen na obrazovce, dobře se v něm orientuje. TV doporučuji.
Rok jsem měl Philipse 32" 6603. Naprostá spokojenost s ním. Potřeboval jsem o kouda větší, tak těch 37-40". Prošel jsem znovu obrovským srovnáváním, zvažoval jsem i SONY, čo Toho diodového Samsunga, který, musím uznat, je krasavec, překousl bych i jeho lesklý panel, ale jeho barvy jsem jaksi nerozdejchal.
Zvažoval jsem i Philipse 8404, říkám si, ta 1 ms odezvy navíc mě nerozhází, ale v Elektrowordu běžely dvě televize 9603 a dvě 8404, když tam přišel onraz s pohybem _ kamera přejížděla nějaké činžovní domy, bylo rozhodnuto. Pohyb devítková řada umí podstatně lépe.
Hledal jsem, kde nejlevněji v internetových obchodech. Nechápu, proč ty televizory maj naše e-shopy tak drahé. Zajel jsem si do e-shopu v Drážďaněch, kde jej měli za 1085 EUR. Ale připočetli 15 EUR - zřejmě recyklační poplatek, takže stál rovných 1100 EUR.
Proti modelům 93 je zcela přepracované menu. Těžko říci, zda k lepšímu, je to otázka zvyku. Také dálkáč je nový a lepší, je částečně podsvícený, to přecitlivé kolečko nahradila jojstiková kolébka.
Obraz je opravdu perfektní, jak barevně, tak kontrastem a jasem. Pohyby zvládá výborně, obrovská možnost osobního přizpůsobení.
Řekl bych, že má kvalitnější zvuk proti modelům 03, má vzadu jinak udělaný subwofer. Jediné, co bych obrazu vytkl, že po setmění to čidlo obraz až příliž ztlumí, to jsemmusel trochu přenastavit a je to OK.
Jediným velkým zklamáním je ten internet. To snad pro lidi, kteří doma žádnej nemaj a neměli, jinak je to dost hrůza, pomalé, těžkopádné, prostě je to imitace internetu, zkusit a odložit.
Manuál je jen na obrazovce, dobře se v něm orientuje. TV doporučuji.
[quote=Nervos;236018]Mám doma několik dní PHILIPS 37" 9604, dovolím si dát několik postřehů.
Manuál je jen na obrazovce, dobře se v něm orientuje. TV doporučuji.[/quote]
Můžu se zeptat, jak jste přenastavil ten senzor? To jste ho vypnul nebo to jde nějak jinak? Uvažuju o této TV, ale v recenzi na AVforums.com uvedl přesně tento problém...Že nejde ručně měnit podsvícení trubic.Zajímalo by mě, jak jste to vyřešil. Děkuji.
Manuál je jen na obrazovce, dobře se v něm orientuje. TV doporučuji.[/quote]
Můžu se zeptat, jak jste přenastavil ten senzor? To jste ho vypnul nebo to jde nějak jinak? Uvažuju o této TV, ale v recenzi na AVforums.com uvedl přesně tento problém...Že nejde ručně měnit podsvícení trubic.Zajímalo by mě, jak jste to vyřešil. Děkuji.
Podsvícení trubic jistě měnit jde, ale nejde nastavit intenzita toho ztlumení senzorem, jde to jen vypnout, nebo zapnout. Musel jsem si trochu přenastavit jas i pro denní provoz. Je to lepší, ale protože jsem dost fajnšmekr na obraz, tak ještě určitě do nastavení obrazu sáhnu.
Je tam sakra dost možných kombinací v nastavení.
Starý Philips 9603 měl ten skok ze senzoru osvětlení menší, protože tam jsem si tohoto nikdy nevšiml. Ono podle mne, když je televizor dobře nastaven, není třeba ani měnit při každém žánru parametry obrazu, ikdyž na té 9604 to jde velmi snadno.
Je tam sakra dost možných kombinací v nastavení.
Starý Philips 9603 měl ten skok ze senzoru osvětlení menší, protože tam jsem si tohoto nikdy nevšiml. Ono podle mne, když je televizor dobře nastaven, není třeba ani měnit při každém žánru parametry obrazu, ikdyž na té 9604 to jde velmi snadno.
EISA2009-2010:
European LCD-TV 2009-2010 -> Philips 46PFL9704H/12
Konkurence na trh LCD televizoru je tuhá, avšak Philips opět přichází s mistrovským dílem. Jeho 46PFL9704H/12 má podsvětlení panelu s celkem 224 segmenty diod LED a funkcí Local dimming, která dokáže snížit jak tmavých scén pouze na malých určených ploškách. Díky tomu dosahuje vysoké věrnosti černé barvy a vysokého kontrastu. Technologie Perfect Natural Motion bezchybně ostře zobrazí i detaily rychle se pohybující dokonce i ve svislém směru. Setup Assistant vám pomůže rychle vyhledat vaše oblíbená nastavení obrazu. Philips je také připravený pro spojení s internetem – některé webové stránky jsou již předem instalované, vy však můžete unikátně procházet celým internetem a vaše oblíbené linky uložit pod přehlednými ikonami. Díky rozhraní USB a DLNA do televizoru dopravíte vaše multimediální soubory z počítače, media serverů, paměťových karet a dalších přístrojů. 46PFL9704H/12 je nejvyspělejším centrem zábavy pro jakoukoli domácnost, vrcholnou kvalitu obrazu doplňuje zadní osvětlení TV Ambilight.
European HT Innovation 2009-2010 -> Philips Cinema 21:9 + BDP9100
Fandové domácího kina uvítali uvedení Philipsova širokoúhlého teevizoru s ohromným nadšením. A protože většina všech Blu-ray disků je distribuována v původním kinoformátu 2,35:1, toto je vůbec první televizor, jenž nás přibližuje k režisérovu záměru sledovat jeho dílo v originálním rozměru. Televizor přesto stále musí přepočítávat výstup BD přehrávače s rozlišením 1080p na svůj rozměr 2560x1080, výsledek je však přirozený a přesvědčivý. Ideálním partnerem Cinema 21:9 je Blu-ray přehrávač Philips BDP9100, jenž umí posunout titulky tak, aby byly vždy viditelné. Je vybavený dekodéry Dolby a DTS HD a 1GB pamětí pro extra bonusy BD Live Profile 2.0. Philips je vůbec první, kdo nabídl skutečně kinofilmový zážitek z televizoru, a můžete se vsadit, že další budou následovat.
European LCD-TV 2009-2010 -> Philips 46PFL9704H/12
Konkurence na trh LCD televizoru je tuhá, avšak Philips opět přichází s mistrovským dílem. Jeho 46PFL9704H/12 má podsvětlení panelu s celkem 224 segmenty diod LED a funkcí Local dimming, která dokáže snížit jak tmavých scén pouze na malých určených ploškách. Díky tomu dosahuje vysoké věrnosti černé barvy a vysokého kontrastu. Technologie Perfect Natural Motion bezchybně ostře zobrazí i detaily rychle se pohybující dokonce i ve svislém směru. Setup Assistant vám pomůže rychle vyhledat vaše oblíbená nastavení obrazu. Philips je také připravený pro spojení s internetem – některé webové stránky jsou již předem instalované, vy však můžete unikátně procházet celým internetem a vaše oblíbené linky uložit pod přehlednými ikonami. Díky rozhraní USB a DLNA do televizoru dopravíte vaše multimediální soubory z počítače, media serverů, paměťových karet a dalších přístrojů. 46PFL9704H/12 je nejvyspělejším centrem zábavy pro jakoukoli domácnost, vrcholnou kvalitu obrazu doplňuje zadní osvětlení TV Ambilight.
European HT Innovation 2009-2010 -> Philips Cinema 21:9 + BDP9100
Fandové domácího kina uvítali uvedení Philipsova širokoúhlého teevizoru s ohromným nadšením. A protože většina všech Blu-ray disků je distribuována v původním kinoformátu 2,35:1, toto je vůbec první televizor, jenž nás přibližuje k režisérovu záměru sledovat jeho dílo v originálním rozměru. Televizor přesto stále musí přepočítávat výstup BD přehrávače s rozlišením 1080p na svůj rozměr 2560x1080, výsledek je však přirozený a přesvědčivý. Ideálním partnerem Cinema 21:9 je Blu-ray přehrávač Philips BDP9100, jenž umí posunout titulky tak, aby byly vždy viditelné. Je vybavený dekodéry Dolby a DTS HD a 1GB pamětí pro extra bonusy BD Live Profile 2.0. Philips je vůbec první, kdo nabídl skutečně kinofilmový zážitek z televizoru, a můžete se vsadit, že další budou následovat.
https://www.p4c.philips.com/files/4/46pfl9704h_12/46pfl9704h_12_pss_slk.pdf
vypadá mooc pěkně už aby byla i v 52" koukám že má i vestavěné Wifi
vypadá mooc pěkně už aby byla i v 52" koukám že má i vestavěné Wifi
Milhor tento system podsvětlení od Philipsu přebírá i Sony a v modelech X 5500 kromě všech možných tunerů bude i toto podsvícení doplněné o "čištění" snímků.
jarda50: onen popis u European LCD-TV 2009-2010 -> Philips 46PFL9704H/12
je převzatý přímo ze stránek EISA, kde vysvětlují, proč ona TV dostala toto ocenění.
je převzatý přímo ze stránek EISA, kde vysvětlují, proč ona TV dostala toto ocenění.
[quote=jarda50;237271]Milhor tento system podsvětlení od Philipsu přebírá i Sony a v modelech X 5500 kromě všech možných tunerů bude i toto podsvícení doplněné o "čištění" snímků.[/quote]
To by mě zajímalo co znamená to čištění snímkú s podsvícením , jinak SONY má od podzimu 2008 46X4500 s RGB LED a to je mnohem lepší než u samsungu A786 jen ta cena je značná dnes přes 70000,- je stále dost.
U Philipsu se mi 1000LED zdá málo na RGB systém .
To by mě zajímalo co znamená to čištění snímkú s podsvícením , jinak SONY má od podzimu 2008 46X4500 s RGB LED a to je mnohem lepší než u samsungu A786 jen ta cena je značná dnes přes 70000,- je stále dost.
U Philipsu se mi 1000LED zdá málo na RGB systém .
Pokud jde o to RGB tak na japonských stránkách je i vysvětleno proč od toho zatím S odstupuje. Přímo uvádí, že je to systém. který zatím nedokázal vyprodukovat to co je jeho předností a v podstatě porovnávací testy se Samem se smart Led to potvrzují. Proto a z důvodu snížení ceny jdou touhle "novou" cestou. To čištění je v podstatě to, že po každém snímku je panel vyčištěn a nezůstává na něm obrys či stopa z předšlého snímku. Má to využívat právě fyziologickou vlastnost oka. Není to zrovna moc odborné ale dám sem odkaz na stránky
http://www31.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10195104 To čištění je v podstatě BFI vkládání krátkých rychlích černých snímků mezi dva základní snímky, čímž se eliminuje schopnost rohovky si krátkou dobu podržet předešlý snímek - v podstatě potlačení stroboefektu
http://www31.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10195104 To čištění je v podstatě BFI vkládání krátkých rychlích černých snímků mezi dva základní snímky, čímž se eliminuje schopnost rohovky si krátkou dobu podržet předešlý snímek - v podstatě potlačení stroboefektu
Tak uvidíme je to zajimavý ale ta 46X4500 má velmi pěkný obraz červená je i pod velkým úhlem opravdu červená viděl jsem ji v SONY centru.
Ted budou asi různý novinky, něco jen marketinkový tah aby se prodávaly nové i když bude doma solidní TV já vydržím ještě nějaký rok u plasmy pak se uvidí.
Ted budou asi různý novinky, něco jen marketinkový tah aby se prodávaly nové i když bude doma solidní TV já vydržím ještě nějaký rok u plasmy pak se uvidí.
Mám problém. Telka (pfl 9604) mi nenajde žádné digitální programy. V návodu píšou, že se má jít do nastavení-instalace-instalace kanálů-anténa/kabel DVB a tam zvolit anténa pro příjem DVB-T. Ale já tam tuto nabídku vůbec nemám. Nevím teda jestli je problém zrovna v tomhle, ale pak už nevím co...Zkoušel jsem i nastavení země na VB a nic, pořád jenom analog. Používám společnou domovní anténu a jsem z Ústí n./L., takže by tu digitál měl už jít. Děkuji za každou radu...
eevil:
spolecna antena jeste neznamena ze to pojede...
Zkus overit zada nekdo v baraku ma dvb-t prijem...
spolecna antena jeste neznamena ze to pojede...
Zkus overit zada nekdo v baraku ma dvb-t prijem...
To že máš STA neznamená , že to je v digitále. Bohužel STA se musí dovybavit relativně nákldným zařízením aby byla schopna přijímat DVB-T. Zvláště pokud jde o staré STAčko tak i rekonstrukce je nezbytností. Vyzkoušej jestli to chytneš na vlastní třeba pokojovou anténu a pak by to mělo jít. Jinak i zde byl tento problém a STA bylo opraveno a sovybaveno pro T, bohužel kvalita je na úrovni špatného analogu. Jsem v oblasti kde se v pohoidě chytá DVB-T oba muxy pouze na kus drátu.
Philips 37PFL8404H...ahoj jen se laicky zeptam....uvadi se,ze usb podporuje AVI.....znamena to to same jako u samsungu npr.B650,ze po zasunuti flashky mi to prehraje film v AVI..jen se potrebuju naprosto utvrdit..diky moc za odpoved
[quote=jarda50;237679]To že máš STA neznamená , že to je v digitále. Bohužel STA se musí dovybavit relativně nákldným zařízením aby byla schopna přijímat DVB-T. Zvláště pokud jde o staré STAčko tak i rekonstrukce je nezbytností. Vyzkoušej jestli to chytneš na vlastní třeba pokojovou anténu a pak by to mělo jít. Jinak i zde byl tento problém a STA bylo opraveno a sovybaveno pro T, bohužel kvalita je na úrovni špatného analogu. Jsem v oblasti kde se v pohoidě chytá DVB-T oba muxy pouze na kus drátu.[/quote]
Díky za rady. To mě vůbec nenapadlo, že by ta anténa to nepodporovala. Byl jsem koupit nějakou normální pokojovou anténu a všechno běží, jak má. Takže naprostá spokojenost:) Ještě jednou díky...
Díky za rady. To mě vůbec nenapadlo, že by ta anténa to nepodporovala. Byl jsem koupit nějakou normální pokojovou anténu a všechno běží, jak má. Takže naprostá spokojenost:) Ještě jednou díky...
Nemáš zač, hlavně že to nyní funguje. Nevím v jakém domě (druh vlastnictví) bydlíš, ale majitel domu je povinen zajistit funkci STA a dostunost "must carry" vysílaných programů pro nájemníky.
[quote=jarda50;237757]Nemáš zač, hlavně že to nyní funguje. Nevím v jakém domě (druh vlastnictví) bydlíš, ale majitel domu je povinen zajistit funkci STA a dostunost "must carry" vysílaných programů pro nájemníky.[/quote]
jenže ono se to dneska řeším jen tím způsobem aby nemuseli měnit komplet kabely v domě a tahat do každého bytu solo nový kabel z rozvodny a nechají původní tak se digital degraduje zpět do analogu. těm důchodcům to stačí a víc to neřeší hlavně že to bude levné a nebudou si muset lidi dokupovat set-top boxy.
jenže ono se to dneska řeším jen tím způsobem aby nemuseli měnit komplet kabely v domě a tahat do každého bytu solo nový kabel z rozvodny a nechají původní tak se digital degraduje zpět do analogu. těm důchodcům to stačí a víc to neřeší hlavně že to bude levné a nebudou si muset lidi dokupovat set-top boxy.
Ice Jo to máš pravdu i když u nás natáhly nové kabely, ale nezjistím jestli to převádí na analog neboť mám TV s DVB-T a rozdíl mezi ana a digi je i když z pokojovky je signál lepší než z STA
[quote=jarda50;237808]Ice Jo to máš pravdu i když u nás natáhly nové kabely, ale nezjistím jestli to převádí na analog neboť mám TV s DVB-T a rozdíl mezi ana a digi je i když z pokojovky je signál lepší než z STA[/quote]
pokud není v dom. rozvodu po připojení na DVB-T set-tom box nebo TV s DVB-T signál tak je tam furt jen analog. popř použít měřák. a nebo se zeptat na družstvu či domovníka nebo toho kdo to tam dělal.
pokud není v dom. rozvodu po připojení na DVB-T set-tom box nebo TV s DVB-T signál tak je tam furt jen analog. popř použít měřák. a nebo se zeptat na družstvu či domovníka nebo toho kdo to tam dělal.
tak by měly být i naše vysněné LCD s LED Philips 52PFL9704H na skladě do konce měsíce. tak si hned pro ni pojedu. tak jsem na ten zázrak moc zvědavý.
[quote=-=Ice=-;240512]tak by měly být i naše vysněné LCD s LED Philips 52PFL9704H na skladě do konce měsíce. tak si hned pro ni pojedu. tak jsem na ten zázrak moc zvědavý.[/quote]No máš už tuto tv ?Napiš něco o ní.
Milhor - tady ji mají http://h-centrum.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemId=7172&level=432
Mám 42pfl9803h, ale asi ji budu kvůli velikosti měnit, 106 je pro mě už malá. Jinak co se týká obrazu, tak rozdíl mezi 9803 a 9704 moc velký neni, vlastně žádný.
Mám 42pfl9803h, ale asi ji budu kvůli velikosti měnit, 106 je pro mě už malá. Jinak co se týká obrazu, tak rozdíl mezi 9803 a 9704 moc velký neni, vlastně žádný.