Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 110

Téma: Z MONO hud.stopy dojem STEREO

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Deleted
    Naposledy upraveno uživatelem alojzo: 01-03-2009 v 09:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Teda chlape, ty jsi tak líný hledat, až to bolí.
    http://www.adobeforums.com/webx/.2ccd2a46
    http://www.selected-audio-reviews.co..._to_stereo.htm
    http://www.audistry.com/page/mono_to...o_creator.html
    http://www.blazeaudio.com/howto/mono-stereo.html

    ...a to je jen pár návodů, co mi vyplivl pan Google, když se zeptám. Osobně to (jen nerad, když musím) dělám v Auditionu (filtry - fázový posuv - volba Mono-to-Stereo).
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 18-02-2009 v 11:37
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Deleted
    Naposledy upraveno uživatelem alojzo: 01-03-2009 v 09:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Já mám starou dobrou 1.0 (doma), tak ti večer udělám PrintScreen - teď to tu nemám, tak jen zpaměti vím, že to je asi 3 nebo 4 volba v roletce shora ve filtrech - myslím že se to jmenuje Notch nebo Delay Filter či tak nějak.

    Jinak na tom Adobeforu, co jsem ti dal ten link, jsou popsány ještě 4 jiné metody, jak kýženého efektu dosáhnout...
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 18-02-2009 v 11:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Deleted
    Naposledy upraveno uživatelem alojzo: 01-03-2009 v 09:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    na fazy treba dat pozor a kontrolovat mono .. aby sa ti nestalo ze to pustis na mono telke a nebude hrat nic .. ja by som sa osobne na to vykašlal a nechal to mono ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Taky bych to moc s těma fázema nepřeháněl. Aby sis to v monu nezrušil. Nevím co to je za hudbu, ale zkusil bych spíš přidat lehce nějaký stereo reverb, nebo pokud to půjde, tak pomocí ekvalizeru vyseparovat nějaké nástroje a pošoupat je do stran.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    jedna z moznosti je , ze spravis ekvalizerom hrebenovy filter .. do laveho kanala das kazde parne pasmo .. do praveho kazde neparne .. je to taky pseudo stereo efekt .. mna z toho ale bolieva hlava .. MONO je MONO .. tym nic nepokazis ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Deleted
    Naposledy upraveno uživatelem alojzo: 01-03-2009 v 09:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    Aha ale to můžou být rozdílné věci, trochu bych si tu ujasnil, ty chceš:
    a) to vyřešit technicky - aby ta hudba z DVD prostě hrála z pravého a levého reproduktoru (a ne jen ze středního)
    b) to vyřešit poslechově - udělovat falešné stereo, aby ta hudba budila dojem, že je nahraná ve stereu.

    Nevím jeslti jsem to dobře vysvětlil, takže pro pořádek - možnost a) znamená že stopa zůstane vlastně stejná, jen bude hrát z jiných reproduktorů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Deleted
    Naposledy upraveno uživatelem alojzo: 01-03-2009 v 09:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    On bude určitě jednodušší způsob jak to rozkopírovat do dvou kanálů (třeba přes save as... nevím audition tu nemám) ale můžeš jít do multitracku dát to do dvou stop a jednu napanovat do leva a druhou doprava...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Deleted
    Naposledy upraveno uživatelem alojzo: 01-03-2009 v 09:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    A co to zkusit přes Vegas? Tady se řešilo něco podobného
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=1237
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    118

    Deleted
    Naposledy upraveno uživatelem alojzo: 01-03-2009 v 09:10
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MPEG-2 zmena audio stopu stereo na mono
    Od SuchSoft v sekci Editace videa
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 18-02-2010, 16:52
  2. Mono -> Stereo
    Od RaDim_ v sekci Editace audia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-01-2007, 13:11
  3. CRT TESLA 291SRF15 ST PP -dojem nízkeho počtu farieb
    Od qwix v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-08-2006, 23:38
  4. DTS 2 6x mono wav, snadno a rychle
    Od Atkins v sekci Editace audia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 00:35
  5. Jak zachytávat mono zvuk?
    Od cartas v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-03-2006, 17:04