Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: WinFast TV2000XP Expert - po restartu aplikace nejde zvuk

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele clansy_tvf
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    4

    Zdravím

    Po instalaci karty běhalo vše v pohodě. Včera jsem se ale všiml, že Prima je nějaká rozladěná. Tak jsem to skusil naladit znova a bylo to stejné. Po vypnutí a opětovném zapnutí aplikace se však vytratil zvuk - CT1 ho najde asi po 3s, CT2 nenajde vůbec, Nova šuní a není tomu moc rozumět, Prima nic. Mám to naladěný na stejný kanaly jako předtím. Nevíte někdo, co s tím je? Skoušel jsem kompletní reinstalaci ovladačů a PVR, ale nepomohlo to.


    Díky za radu. Clansy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Na PC klávesnici tl. "A" přepneš standard televizního zvuku.
    Tl. "S" pak přepínáš STEREO, MONO, DUAL.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Tomasxiv
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    17

    to je spatny Me to delalo pruhy a bylo to zdrojem. Fakt nevim, ale preju ti silny nervy. Mej s tim trpelivost (je sem uz ten svuj komp malem vyhodil z okna)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Ale pozor, jemu nejde zvuk \/ . To nemá se zdrojem nic společného. To by mu zlobil obraz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele clansy_tvf
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    4

    Tedka zvuk uz "jde". Ale je to jen sumení. Zjistil jsem ze se to stane po prepnutí obrazu (s-video, cvbs...). A ted se vzpamatuje i prima. CT2 sumi furt a nova jenom "trochu". Fakt to nechápu. Nejhorsí je, ze nevím na co to mam svest.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Máš vůbec to prvotní naladění udělané dobře ? Správná norma.
    Já mám naladěno takto:
    Area: Czech
    TV Source: Cable
    Použil jsem podrobné projetí kanálů (trvá to až 5 min. !), a to zaškrtnutím políčka "Adaptive Channel Scanning" a "Auto Fine Tune".
    Pokud máš interní zvukovku, je potřeba nastavit audio takto:
    http://masek.webzdarma.cz/televize2.jpg
    U některých kanálů jsem pak musel přepnout tlačítkem "A" (norma PAL-BG, PAL-DK).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Mášli anténní příjem, nastav: Area: Poland (B/D) a TV source: Antenna
    A pak, jak Ivo radí, zkus pouhým písmenm A na klavesnici měnit normu což je pro každý zvolený kanál zvlášt a pamatuje si to. Ihnet po zdárném nastavení PVR TV soft restartuj, neb když se ti ten TV soft kousne, neuloží se poslední nastavení...

    K tomu Poland a proč ne Czech PAL: Korejci v tom maj zmatek, ale nedivme se a budme tolerantní, už vidím, jak český konstruktér ověřuje, jak je to skutečně v číně či Džingistánu a jak to asi tak prověří?...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    mno. mě osobně, když udělám Adaptive Channel Scanning, se Area nastaví na Custom a příjem je v pořádku. (ale já si ještě přeskládám jednotlivé channels tak, abych měl po sobě ČT1, ČT2, Nova, Prima atd...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    (ale já si ještě přeskládám jednotlivé channels tak, abych měl po sobě ČT1, ČT2, Nova, Prima atd...)
    Koukám, že to děláme oba stejně. Já takhle přehazuji zhruba 40 kanálů, ...........a bolí mě ukazováček od toho neustálého mačkání na myš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    já jich přetahuju jenom 10 - máme omezenou kabelovku

    Ivo, neštve tě někdy, že skládání těch kanálů je tak debilně udělané??? docela mě štve, že není možné si někam vyexportovat naladění televize / rádia a potom to zase naimportovat. už jsem skrz to psal do Leadteku a vykašlali se na mě. přitom i to umí kdejakej program, např. Radiator...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    DoomHammer: taky si koupíš takovou kartu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    neštve tě někdy, že skládání těch kanálů je tak debilně udělané???
    V ten moment ladění jo. Ale kolikrát za rok to děláš. Já vždy po reinstalu OS, což je plánovaně 1x za rok, letos neplánovaně 2x za rok.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    já to přeladím po každé reinstalaci PVRka. po reinstalaci mi totiž nikdy nesedí předvolby.

    mirekv: vtipnej... radši mi sprav ten monitor
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    604

    Citace Původně odesláno od clansy
    Tedka zvuk uz "jde". Ale je to jen sumení. Zjistil jsem ze se to stane po prepnutí obrazu (s-video, cvbs...). A ted se vzpamatuje i prima. CT2 sumi furt a nova jenom "trochu". Fakt to nechápu. Nejhorsí je, ze nevím na co to mam svest.
    Máš vůbec to prvotní naladění udělané dobře ? Správná norma.
    Já mám naladěno takto:
    Area: Czech
    TV Source: Cable
    Použil jsem podrobné projetí kanálů (trvá to až 5 min. !), a to zaškrtnutím políčka "Adaptive Channel Scanning" a "Auto Fine Tune".
    Pokud máš interní zvukovku, je potřeba nastavit audio takto:
    http://masek.webzdarma.cz/televize2.jpg
    U některých kanálů jsem pak musel přepnout tlačítkem "A" (norma PAL-BG, PAL-DK).
    _________________

    Mám úplně stejný problém. Po naladění je vše o.k. po restartu k.o.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Clansy + Boba:
    Používáte originál aplikace od Leadtek, nebo tam máte něco alternativního. To není možný, aby to takhle padalo.
    A propó - odstraňte si CodekPaky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Winfast expert nejde zvuk
    Od Miran25 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 10:06
  2. WinFast TV2000XP Expert - SLABY ZVUK
    Od nighthunter v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 11:59
  3. nejde zvuk po přepnutí kanálu - WinFast TV2000XP
    Od petr_v v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-03-2005, 20:24
  4. winfast tv200xp expert-nejde zvuk
    Od mišo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 11:07
  5. Leadtek WinFast TV2000XP Expert - Zvuk
    Od czech v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-05-2004, 21:51