Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: WinFast TV2000XP Expert - po restartu aplikace nejde zvuk

  1. #16
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    Ivoši (mohu Ti tak říkat ) mám nejčerstvější upgrade.Kodeky mám pouze od přehrávačů WMP a BSplayer případně od Pinnacle a Vegasu.Svým způsobem mi to jede lépe, než předtím.Předtím mi to kleklo, zvuk zůstal a obraz se toulal bůhví kde.Vše jsem předtím odinstaloval, a nově udělal.Díky, že se nám snažíš pomoci, ale je to tak trochu záhada.
    Chtěl bych dodat, že po restartu mi šumí jen některé stanice. Jsem na kabelovce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ivoši (mohu Ti tak říkat )
    Ne, nevadí mi to.

    že po restartu mi šumí jen některé stanice. Jsem na kabelovce.
    No tak u těch stanic, které šumí, zkus přepnout normu tlačítkem "A" na PC klávesnici. (PAL-BG / PAL-DK).


    BSplayer případně od Pinnacle
    Tak tohle se mi dvakrát nezamlouvá. Leadtek je na jiné kodeky choulostivý. Nevím proč, ale je to tak. Proto používám originál aplikaci a pro přehrávání filmů CD / DVD používám PowerDVD. Aby toho bylo co nejméně a umělo toho co nejvíce.

    Vegasu
    To je samostatný program a mám dojem, že ho využívají ti, co používají grafárnu VIVO. (video input / video output)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    Tlačítko "A" funguje bezprostředně po naladění. Po restartu je nefunkční. Odinstaluji BSplayer a skusím Power DVD.Zatím dík.Jestli se to zlepší, dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    bsplayer si žádné své kodeky neinstaluje. podporu pro titulky a MPEG4 má již vestavěnou. já mám na svém PC nainstalovaný jak BSPLAYER, tak i CodecPack AllInOne a televize přes Leadtek PVR mi jede bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Není PC, jako PC. Ono stačí malinko pozměnit sled instalací, a problém je na světě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    to je pravda

    každopádně, tím bsplayerem to nebude...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    každopádně, tím bsplayerem to nebude...
    BS_Player je program, který mi připomíná polovinu 90-tých let, kdy se na CD z různých časopisů davály programy, které všechno uměly, a po jejímž nainstalování se jeden nestačil divit, co všechno mu přestalo fungovat.
    V práci, na jednom z PC, se střídá 8 lidí. Já tam měl nainstalován WinAmp, a krásně fungoval. Poté tam nějaký dobrák nainstaloval BS_Player a já, když jsem si na noční šichtě pustil mp_3, tak jsem nestačil zírat, co mi to spouští za ksindl. Byl to BS_Player. On se totiž velice dobře "zabydlí" v systému a to dost drzým způsobem. Konkurenci odstraní a chová se velmi "pansky".
    Takže jsem ho odinstaloval - a při spuštění mp_3 se opět hlásil ten blb BS_Player. Ale protože tam byly již jenom jeho pozůstatky, tak mp_3 mlčely. Takže instalace / přeinstalace WinAmp.
    Pokud BOBA nainstaloval tv-aplikace dříve, jak toho přiblblého BS_Playera, vůbec bych se nedivil, kdyby to byl ten problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Ivo, taky mám tuto zkušenost!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    teda, jak vy to děláte...

    já používám BSPlayer už jak dlouho a v pohodě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Mě prostě k srdci nepřirostl. Jednou mi třeba dělal dvoumilimetrové černé titulky a nemohl jsem ho to odnaučit. Nastavit samo šly, ale po vypnutí/zapnutí to samé. Jak říká Ivo, takovej moc zažranej do systému. Na náhledy používám V-player a pohoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček Avatar uživatele clansy_tvf
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    4

    Tak jsem to rozchodil. Sice ne moc elegantně, ale jde to. Dal jsem Poland (PAL B/D), našel to co potřebuju, ostatní smazal a přidal to co tam nebylo a jde to. Práce na 2 minuty. Rychlejší než procházet všechny kanály.

    A k těm kodekům: mám CodecPack All in One a vali všechno.

    BSPlayer mám nainstalovanej taky. Žádný problémy s ním nejsou. Možná je to proto, že jsem ho instaloval skoro okamžitě po instalaci systému a ostatní programy šly až po něm.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Možná je to proto, že jsem ho instaloval skoro okamžitě po instalaci systému a ostatní programy šly až po něm.
    Ne možná, ale určitě.
    Hlavně, že to šlape.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    já jsem poslední BSPlayer i CodecPack instaloval až dlouho po instalaci PVRka a jede mi taky vsjo. jestli to nebude tím, že mám AMD

    tady je holt vidět, jak moc záleží na konkrétní instalaci OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pořád Avatar uživatele ODSakEda
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    2,310

    Takže přece Poland (PAL B/D)?!

    Moje řeč!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček Avatar uživatele clansy_tvf
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    4

    Asi se s tím inženýři od Leadteku moc nes..ou. Polsko nebo Česká Republika - na tom přece nesejde
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Winfast expert nejde zvuk
    Od Miran25 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 10:06
  2. WinFast TV2000XP Expert - SLABY ZVUK
    Od nighthunter v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 11:59
  3. nejde zvuk po přepnutí kanálu - WinFast TV2000XP
    Od petr_v v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-03-2005, 20:24
  4. winfast tv200xp expert-nejde zvuk
    Od mišo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 11:07
  5. Leadtek WinFast TV2000XP Expert - Zvuk
    Od czech v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-05-2004, 21:51