Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problem se zvukem na Pinnacle PCTV Pro

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    Mam takovej problem koupil sem tuhle kartu a kdyz naladim vsechny kanaly tak u nekterych jen SUMI zvuk, napr VIVA a tak. Cesky, slovensky jedou OK. Nevite co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele Sally
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    142

    ...že by normy B/K D/G?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele JuriX
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    6

    Pokud můžeš nastavit pro jednotlivé kanály zemi, zkus třeba rakousko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Na jednotlivém kanálu nastavit správnou normu.
    Více ti řekne "Std", až se tu zastaví.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    super tak uz aby tu Std byl )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Přesně tak, jak uvedl Sally, přepsat manuálně u naladěných kanálů normy B/G - D/K. Poté nutný restart aplikace. Někdy to totiž mívá "snahu" přepínat se na Default (=U.S.).
    Jinak také pozor, v záložce Audio "nehýbat" s nastaveným údajem 192 kbps, jinak se ti bude mašina sekat... To je známý bug Visionu. Zachytávej 192 a potom to můžeš při editaci následně změnit. Servus!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    StD, zdravím!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Nápodobně (po 13,5 hodinách ProCoderování... )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pinnacle PCTV 340e SE USB - problém se zvukem
    Od fifinho v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-01-2010, 12:01
  2. mirovideo PCTV (pro) problém se zvukem
    Od Jidas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-03-2005, 09:57
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 09:08
  4. Pinnacle PCTV Pro - problem se zvukem
    Od invit v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 20:00
  5. Pinnacle PCTV PRO problém
    Od monpet v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-04-2004, 10:06