Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: TechniSat DIGIT HD8-SX

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    30

    Zdravím, docela mě zaujal tento přijímač, má s ním někdo zkušenosti? Jde mi hlavně o kvalitu obrazu, mám plazmu Pan 42PX80. Díky Michal
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 570.jpg 
Zobrazení: 437 
Velikost: 39.3 KB 
ID: 3631  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    15

    Co ti na nem pojede?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    OO7 OO7 je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    192

    miki77, tato mašinka sice nevypadá špatně, ale mrkni se na net na Comag SL100HD který je cenově o více než polovinu levnější. Viděl jsem ho na netu za 3490Kč.i s DPH. Myslím že to byl elektro partner a je momentálně v akci. Má více stránek, tak si najdi tu správnou s touto cenou a posuď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    OO7 OO7 je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    192

    http://www.elektro-partner.cz/htdv-p...sci100/obchod/
    miki, tak jsem to ještě vyhrabal na netu aby jsi nemusel moc pátrat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    30

    testxxx: Mám Skylink
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    30

    Je Comaq kvalitativně srovnatelný s Technisatem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    15

    Kvalita obrazu bude srovnatelna jen funkce budou jine
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Taky jsem se o něj zajímal, bohužel zatím neumí tyto věci ,není fukční LAN spojení s PC a rovněž PVR pro ext. hdd .Vše má vyřešit nový fw na který se čeká.Jinak kvalitou obrazu hd přijímače faTechnisat nemají konkurenci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    30

    Spojovat s PC nehodlám, jestli se PVR vyřeší s novým FW, tak bych si na něj počkal, nákup chystám někdy na jaro, takže to už by snad mohl být, jde mi hlavně o tu kvalitu obrazu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,014

    A umí spolupracovat s modulem Diablo ? Ví to někdo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    30

    Může se tento přijímač alespoň trochu rovnat s Digicorder HD S2 co se týká kvality obrazu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Citace Původně odesláno od miki77 Zobrazit příspěvek
    Může se tento přijímač alespoň trochu rovnat s Digicorder HD S2 co se týká kvality obrazu?
    Podle testu srovnatelný!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    15

    Nový firmware konečně vyšel a nahrávání funguje, dokonce HDTV. Obraz naprosto stejný jako DigiCorder HD S2. Ale už vyšla novinka, DigiCorder HD S2 Plus, konečně s dvěma DVB-S2 tunery, ale cena je někde jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Citace Původně odesláno od pardalek Zobrazit příspěvek
    Nový firmware konečně vyšel a nahrávání funguje, dokonce HDTV. Obraz naprosto stejný jako DigiCorder HD S2. Ale už vyšla novinka, DigiCorder HD S2 Plus, konečně s dvěma DVB-S2 tunery, ale cena je někde jinde.
    Bohužel zatím není prográmek na natažení a úpravu settingu ,nebo se mýlím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    OO7 OO7 je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    192

    pardalek, tak jsem na netu mrknul na ten Digi Corder HD S2 plus a nevypadá vůbec špatně. I ta cena cca. 11300 je docela solidní vzhledem k její výbavě. Možná by se dal sehnat i levněji, moc jsem na netu nepátral, ale rozhodně stojí za uváženou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. TechniSat Digit HD8-SX
    Od Bengi v sekci DVB-S
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 12-03-2014, 19:51
  3. Technisat Digit HD8-SX a UPC
    Od Ronymaster v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2011, 20:00
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  5. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03