Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Rekordér s analogovým a DVB-T tuner s možností přehrávání videa na PC

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    Předem se omlouvám za případný opakovaný dotaz, ale žádnou jednodušší odpověď jsem nenašel .
    Existuje nějaký HDD rekordér, který má analogový tuner (z důvodu příjmu kabelovky) a DVB-T tuner, s možností přehrát (nebo překopírovat) zaznamenané pořady na PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    32

    Každý DVD rekordér s HDD - záznam z HDD vypálit na DVD a šup s ním do PC.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    trošku zdlouhavé, taky jsem nad tím takhle přemýšlel, pálit na RW, ale pokud by film byl v nejvyšší kvalitě, tak určitě nezabere 1DVD
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    32

    Při nahrávce v nejvyšší kvalitě? Co te je? Já nahrávám na standard, nahrávat z tv tuneru v nejvyšší kvalitě nemá smysl. Pak se vejde na 1 DVD 120minut nahrávky. Pokud je film větší, pak nastavit flexibilní nahrávání, nebo standard a nahrávku rozdělit v rekordéru na dvě DVD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    a pak jí nahrát do PC, spojit, vystříhat reklamy a převést do Divx a půl dne s jedním filmem je pryč
    Nejvyšší kvalitu jsem např. XP (bývá u různých značek označováno i jinak) - 8Mbitps 720x576.
    SP (6Mbitps 720x576) by mělo bohatě na nahrávání z analogu stačit. Jinak LP už trošku většinou degraduje rozlišení (záleží na typu a značce přístroje) při 4Mbitps na 544x576.
    Jde o to, že u PC trávím nejvíc času a bylo by pro mě lepší pustit nahraný film třeba při prohlížení stránek, než se otáčet a dívat na TV. Mám u PC i tuner, ale nechci platit navíc několik tisíc ročně za elektřinu, kvůli tomu, že jsem si chtěl nahrát nějaký film a musel tak nechat puštěný počítač.
    Ptal jsem se na něco podobného jako je Sigmatek PVR820.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    jogurt nevím jak to řešíš, ale já pokud si nastavím nahrávání ve zvýšené nejvyšší kvalitě HQ+ a chci to pak dostat na DVD tak mi to automaticky nabídne podle velikosti DVD ( Dl nebo klasika) kompresi jak to nahraje aby byl vždy na jednom DVD. Vždy se zobrazí velikost nahraného a velikost co bude na DVD a nabídne několik možností. Vzít větší DLko nebo volit stupeň komprese přepočítaný na velikost disku. A nebo to provede automaticky. Tak že tohle mne netrápí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    32

    Jasně, tomu se říká flexibilní nahrávání. Ale co uděláš, když si stanovíš kvalitu záznamu (třeba nejvyšší) a pak se ti to nevejde na DVD ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,425

    zatím se mji za dva roky nestalo aby v nej kvalitě nevešla aspoň na DVD DL. Když tak nahrávám jen jeden film.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-12-2011, 23:40
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-05-2011, 14:57
  3. TV 32" s možností přehrávání filmů na USB
    Od iceland v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-11-2009, 08:22
  4. DVD/HDD rekordér s možností vypnutí OSD
    Od chestburster v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-09-2009, 13:42
  5. Jaký HDD rekorder s DVBT + možností nahrávat ze SCART vstupu
    Od Kositch v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-12-2008, 10:17