Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: problém gf9600gt a propojení HDMI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    mam GF9600 gt káblíkem jsem propojil základní desku a grafárnu SPIDF /IO ,,propoju ji pc a lcd tv přes HDMI ale nefunguje zvuk??? když jsem propojoval integrovanou graf tak to fungovalo bezchybně,jen jsem musel v záložce zvuk přepnout ovladač zvuku na hd audio ale u gf9600 to nefunguje..... U grafické karty žádné ovladače na zvuk nejsou a na bordu jsou realtek alc 889A-bord má integrovanou HD 3200 ati a na ni to fungovalo propojeni hdmi-lcd tv ale tu jsem v biosu vypnul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No a mas tu grafiku aj so zvukovym chipom ??? Ak nie, v tom HDMI zvuk necakaj..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    měl by jít , Leadtek WinFast PX9600GT 512MB DDR3
    grafická karta, VGA, NVIDIA, PCIe x16, 2x DVI, TV-out, 512MB DDR3, paměťová sběrnice 256bit, frekvence 650/1800 MHz, DVI>VGA redukce, HDMI>DVI redukce, SPDIF kabel - právě proto je tu ten spdif kabel na propojení k základní desce na výstup zvukovky spdif in out.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Radoo
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    1,304

    Citace Původně odesláno od stayman Zobrazit příspěvek
    No a mas tu grafiku aj so zvukovym chipom ??? Ak nie, v tom HDMI zvuk necakaj..
    Tohle musím opravit
    Na grafické kartě která má funkční HDMI zvuk zvukovka samozřejmě být nemusí, připojuje se spešl kablíkem s MB na SPDIF
    Tuhle mám a jede včetně zvuku OK
    MSI N9400GT-MD512H
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Takze ti pusti do HDMI zvuk? To som nevedel, vsade pisu, ze sa budu vyrabat GK so zvukom..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    spešl káblík tam je a je propojenej ale na záložce zvuky a zvuková zařizení/zvuk/přehrávání zvuku/výcozí zařízení - nejde navolit realtek hd digital ouput - ten je potřeba aby šel zvuk na lcd tv - standartně je tam realtek hd audio output a ten pustí zvuk do repráku u pc.
    samozdrejme mám stáhlé nové ovladače na audio.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    1

    Mám GK GF9800GT a mám stejnej problém. Už to řeším nějakej ten tejden. ATI mají v sobě integrovanou zvukovku a tudíž stačí změnit v nastavení zvuku jenom jinou zvukovku. U GF to nejde. Propojují se s MB a to je právě ten problém.
    V první fázi si zkontroluj zda při připojení jiného zdrojového zařízení (DVD s hdmi výstupem) a ujistit se zda je kabel a TV v pořádku. Mě to takhle běží super. Jen ten PC je zapeklitý. Prohrabal jsem se v zapojení, v nastavení a nic neběží.
    Škoda, že toto téma nikdo nedokáže vyřešit. Už jsem též v koncích.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Už je to nějaký čas, co jsem to řešil, tak už si to moc nepamatuji. Mám GPU NVIDIA GeForce 9600 GT a integrovanou zvukovou kartu Realtek ALC889A(MB GIGABYTE GA-EX38-DS4). Za pomocí přiložené kabelu jsem propojil GPU a MB. Správce zvuku Realtek - vstup/výstup zvuku - nastavení vstupu/výstupu S/PDIF - nastavit zdroj výstupního digitálního zvuku. Pak už jen správně nastavit přehrávač videa (KMPlayer, MPClassic atd.). Zvuk v HDMI na GPU mám funkční, ale mám zvuk na TV stažený na nulu a preferuji zvuk přes optický SPDIF výstup zvuku zapojený do AV Receiveru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    24

    Kedze sa bavite o 9600GT co mam aj ja tak by som mal prosbu: VGA ma 2 DVI vystupy..... je mozne na jeden dat prechodku DVI-HDMI a cez HDMI kabel zapojit plazmu, k tomu vo vystupe na repro pripojit repraciky a kukat film vo FullHD na plazme...... ALE z druheho DVI mat zapojeny klasicky LCD monitor 22" a tam robit beznu pracu na PC, surf, a pod. alternativne aj bez zvuku ))
    Nemozem totiz nikde vo vlastnostiach nastavit akoby dual view.... Dakujem Vam za rady....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od smithp567 Zobrazit příspěvek
    Kedze sa bavite o 9600GT co mam aj ja tak by som mal prosbu: VGA ma 2 DVI vystupy..... je mozne na jeden dat prechodku DVI-HDMI a cez HDMI kabel zapojit plazmu, k tomu vo vystupe na repro pripojit repraciky a kukat film vo FullHD na plazme...... ALE z druheho DVI mat zapojeny klasicky LCD monitor 22" a tam robit beznu pracu na PC, surf, a pod. alternativne aj bez zvuku ))
    Nemozem totiz nikde vo vlastnostiach nastavit akoby dual view.... Dakujem Vam za rady....
    Já mám VGA Gainward 9600GT GS 512MB, má výstupy 1xHDMI + 2xDVI. Kabelem HDMI-HDMI mám připojený 46" LCD televizor viz.můj podpis (druhý monitor) a kabelem DVI-DVI primární LCD monitor 22". I tobě by to mělo bez problémů fungovat. Máš už připojen jak monitor, tak plazmový televizor? Nastavení více monitorů ( já používám dualview) v ovládacím panelu NVidia ti půjde nastavit až po připojení obou "monitorů". Pokud ho teprve budeš připojovat, udělej to při vypnutém PC, stejně by byl nutný restart. Zvuk mám propojený optickým kabelem S/PDIF do AVRecieveru a navíc analogově kabelem jack-jack pro primární monitor.


    PS: NVIDIA GeForce 9600 GT umožňuje akceleraci HD videa grafickou kartou :
    http://highdef.cz/menu/navody/x264/x264.php
    http://highdef.cz/menu/navody/akcele...jak.to.funguje
    Naposledy upraveno uživatelem geronimoh: 17-06-2010 v 15:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    24

    na prvom DVI : mam prechodku...na HDMI a z toho HDMI to HDMI kabel(dlzka 10m) do plazmy. V druhom DVI je LCD monitor. Oba su zapojene ale ked zapnem PC, a aj telku, tak PC nabehne na LCD vidim vsetko ale nemozem nikde najst TV Plazmu. Ani ked prepnem na plazme na HDMI vstup je tam cierno...... A ani v ovladacich paneloch v "Set Up Miltiple Display" je len LCD VW222 Asus ale po Plazme ani stopy... ide ma z toho rafnut !!! kde moze byt zrada?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Co používáš za operační systém? Zkoušel jsi přeinstalovat, nebo aktualizovat ovladač grafické karty? Tipoval bych, že pes je zakopaný v ovladači grafické karty. Zkus přeinstalovat ovladač grafické karty a pokud by problém přetrvával, spusť v Ovládacím Panelu NVidia "Spustit průvodce pro více monitorů". Televizor coby druhý monitor se mi "neobjeví" v ovládacím panelu pouze pokud není připojený nebo pokud je odpojený od elektrické sítě.

    Ovladače :
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
    Naposledy upraveno uživatelem geronimoh: 17-06-2010 v 22:05
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    24

    to Geronimoh.:

    Ospravedlnujem sa ale mal som nabity vikend....v piatok som mal narodky tak som relaxoval cely vikend...
    K problemu: mam XP Pro, ovladace som preinstaloval, 10 m kabel som odskusal na videu a slape uplne v pohode... takze asi problem bude v PC : bud nedava dost silny signal do plazmy po tom kabli..... ani vlastne nedetekne nejaky novy akoze TV..... alebo mam nieco nafigu nastavene v systeme!!!!
    naposledy som mal zapojene obe zariadenia: ale nikde som TV Panasonic nenasiel....LCD vidim v poho ale druhy monitor nikde. Proste v tom "Set Up Miltiple display" mam len to LCD a zaskrtnute mam : Only use one display (single).... nikde nemozem zrusit tu volbu .... zatial dikes a isto sa ozvem !!!
    Naposledy upraveno uživatelem smithp567: 20-06-2010 v 19:04 Důvod: mail
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Já mám ovládací panel NVidia česky, takže ještě se zeptám - máš v menu "nastavení více monitorů", kde píšeš, že máš zaškrtnuto : "Only use one display (single)" ještě další řádky : "...Clone" a "...Dualwiew" ? Zkusil jsi "spustit průvodce pro více monitorů", což je v menu položka hned nad touto? Jakou verzi ovladače pro grafickou kartu máš nainstalovanou? Pokud máš na liště ikonu "Nastavení Nvidia" a klikneš na ní pravým tlačítkem myši, najedeš na položku "GeForce 9600 GT (zobrazit...)" a zobrazí se ti další nabídka, najedeš na "nastavení displeje nView" a měly by se ti zobrazit tři možnosti : jeden monitor, klonování a dualview .
    Naposledy upraveno uživatelem geronimoh: 20-06-2010 v 19:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    24

    "Only use one display (single)" ještě další řádky : "...Clone" a "...Dualwiew"
    praveze ja tam mam len tu prvu hlasku !!! ziadne dalsie riadky ani neviem ako ich tam dostat!!!!
    Only use one display: tato hlaska tam svieti uplne sama..... bez moznosti clone, resp. dualviuew....
    Stale mam asi nieco na figu niekde zaskrtnute !!!! a preto mi nedava moznosti tie co pises. Urobil som uz vsetko podla rad ....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 14-01-2015, 19:08
  2. hdmi propojení arc
    Od Swep v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-11-2011, 20:20
  3. Propojení HDMI - DVI
    Od tovona v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-09-2010, 23:43
  4. TV s HDMI propojeni s PC
    Od vohlidal v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-01-2010, 17:41
  5. Problém propojeni plazma - notebook přes hdmi
    Od michal_h v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 22:47