V PC mám duální grafiku ASUS EAH3450/DI/256M s HDMI+D-sub (ne jen DVI), na HDMI je televize SHARP LC32X20E. Bojuju s volbou přehrávače a nastavením grafiky tak, aby:
1. Pokud možno existovala jen jedna plocha na monitoru (TV mám jen na filmy a nelíbí se mi, když se mi kurzor a některá okna nekontrolovaně přesouvají na TV). O možnosti vytvořit si profily nastavení grafiky a přepínat je vím ale i to se mi zdá pro tento účel opruz.
2. Přehrávání filmů šlo spouštět rovnou s ovládacím oknem na monitoru a obrazem maximalizovaným na TV bez složitých manipulací (nejlépe podle parametru spuštění přehrávače).
Zatím se mi podařilo dostat film na TV pouze tak, že jsem ho pustil v okně přehrávače na monitoru (prim. displeji) a ten pak přesunul na TV (rozšíř. plocha) a tam ho zvětšil. To je pro běžné používání "poněkud" nepohodlné. Navíc musím mít plochu rozšířenou na TV a pak se mi tam některá PC okna (třeba PowerPoint) a kurzor nepříjemně přesouvají.
Překvapivě jsem neměl příliš problémy se zvukem (když je obraz na TV, je tam i zvuk) a ani nevím proč
Díky za každou radu