Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 8 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 119

Téma: Jak na přehrávání z PC na TV přes HDMI ?

  1. #61
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pro nVidii se extra nic nestahuje. Ve správci zařízení musí mít v položce "Řadiče zvuku, videa a herních zařízení" položku NVIDIA High Definition Audio (já to mám 4x) To se tam nainstaluje současně s ovladači pro nVidii
    Pro ATI je to opravdu extra. Když jsem měl atinku, tak jsem to musel postahovat od jinud.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    HD Audio driver je součástí ovladače grafické karty : http://www.nvidia.com/object/winxp-2...ql-driver.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Pro nVidii se extra nic nestahuje. Ve správci zařízení musí mít v položce "Řadiče zvuku, videa a herních zařízení" položku NVIDIA High Definition Audio (já to mám 4x) To se tam nainstaluje současně s ovladači pro nVidii
    Pro ATI je to opravdu extra. Když jsem měl atinku, tak jsem to musel postahovat od jinud.
    Jj,tohle tam je a po kliknutí to píše že to pracuje správně. Tak nevím kde je chyba...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Já tedy nemám zkušenosti ani se Soundmaxem, ani s GPU s integrovaným zvukovým řadičem, ale zkusil bych nastavit výstupní audio pro HDMI přímo v Soundmaxu a v ovladači grafické karty (NVidia Control Panel).Obojí musí jít spustit přes ovládací panely.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    29

    V soundamaxu to nikde nevidím....
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    29

    lepší foto
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.jpg 
Zobrazení: 171 
Velikost: 127.4 KB 
ID: 13717  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    A co NVidia Control Panel ? Není tam nějaké nastavení audia pro HDMI ? Soundmax neznám, s tím ti neporadím. Pokud máš na základní desce nějaký SPDIF konektor ( optický nebo koaxiální ), musí jít nastavit SPDIF i v Soundmaxu. Nyní používáš pouze analogový výstup zvuku z PC (Jack konektor) ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    29

    jj,repro je připojene jedním jackem..SPDIF jsem na desce viděl ale není připojené.Ani na grafice jsem neviděl možnost kam to připojit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Původně jsem předpokládal, že tvoje grafická karta bude potřebovat propojit se základní deskou extra káblíkem, ale asi nepotřebuje a stačí ji PCI-E sběrnice. HD Audio Driver je součástí ovladače grafické karty, takže je možné, že je potřeba nastavit to i tam. Nemám s tím zatím zkušenost. V Soundmaxu musí být také možnost nastavit SPDIF, minimálně pro ten výstup, co je na základní desce, možná i pro HDMI, nevím, zatím znám jen Realtek. Ten konektor SPDIF - 4 pinový, co je vidět na fotce tvé základní desky je ten, který jsem měl původně na mysli, a který se připojoval ke starším modelům grafických karet s HDMI, či SPDIF konektory.
    Naposledy upraveno uživatelem geronimoh: 12-10-2011 v 18:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    29

    Takže by to mělo fungovat ale nefunguje.A v ovladacích panelech Nvidia o zvuku nic nevidím...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: NVIDIA.jpg 
Zobrazení: 193 
Velikost: 85.9 KB 
ID: 13718  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    29

    další foto....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.jpg 
Zobrazení: 153 
Velikost: 83.5 KB 
ID: 13719  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    A co položka "nastavení digitálního zvuku"?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    29

    to zase vyskočí okno -Zvuk a zvuková zařízení-vlastnosti....a tam nic není..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    V XP jsou to Zvuky a zvuková zařízení:
    Tato záložka....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Projdi nastavení v Soundmaxu. Musí tam být nastavení pro SPDIF, případně pro HDMI.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 8 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-05-2012, 23:56
  2. LCD: Prehravani MKV pres USB
    Od zellda v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-01-2011, 03:00
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-07-2009, 14:25
  4. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 14:37
  5. Prehravani DVD pres TV out
    Od patrikm v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-03-2005, 20:00