Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 119

Téma: Jak na přehrávání z PC na TV přes HDMI ?

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od geronimoh Zobrazit příspěvek
    Těžko se to řeší na dálku, když nevím, jaké máš nastavení ovladače grafické karty atd. Vzhledem k tomu, že ti to dělá už s druhým PC, tak mám podezření, že problém je někde v televizoru.
    Nastaveno je to na 1900-1080p a 60Hz jako klony. Nevim presne,ktery je primarni klon,ale zkousel jsem oba. Zvlastni ale bylo,ze pri nizzsim rozliseni nebyl problem... Uz jsem volal na zakaznickou linku Phillips,tak jsem zvedav. Mozna to tak proste "ma" byt . Nicmene dekuji za rychlou reakci. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Myslíš 1920x1080p/60 Hz ? Jaké má vlastně televizor a monitor rozlišení panelu ? Vím, že jsi psal FULL HD, ale jestli to můžeš upřesnit ? Zkoušel jsi místo klonu nastavit "Dualview" ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    52

    jj presne. Je to tahle tv http://lcd-televize.heureka.cz/philips-42pfl7603d/specifikace/ a tusim tenhle monitor http://www.shop-mania.cz/monitory/p-...7e3lsu-7883273. Dualview je rozsirena plocha? Zkousel jsem toho dost,ale pak uz se mi prestaval monitor zapinat a televize taky zacala protestovat. Na starem ATI catalystu jsem to resil klavesovymi zkratkami na ruzne rozliseni,protoze puvodni display byl 4:3. Ted uz jsem si myslel,ze to bude v pohode,kdyz jsou oba 16:9. Abych mezapomnel-monitor je pripojeny pres DVI a TV pres Hdmi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    52

    mozna jsem neco objevil...Zvladne TV vubec 60hz?

    Tak nic,zkousel jsem dat 50,30,25... a nic
    Naposledy upraveno uživatelem Sokolus: 07-10-2011 v 13:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od Sokolus Zobrazit příspěvek
    mozna jsem neco objevil...Zvladne TV vubec 60hz?
    Zvládne. Je to psáno na Heurece v tom odkazu, co jsi dával. Dalview je rozšířená plocha ( jedna plocha na dvou monitorech, klidně i s rozdílným rozlišením ), přičemž jeden monitor je hlavní, máš na něm ikony atd., druhý na sledování videa, fotek apod. Rozdíl je, že na každém můžeš současně zobrazovat něco jiného. Já mám také monitor k PC propojen kablem DVI a televizor kabelem HDMI. Asi ti víc neporadím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pravidelně Avatar uživatele arkij
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    548

    Citace Původně odesláno od mvancl Zobrazit příspěvek
    V PC mám duální grafiku ASUS EAH3450/DI/256M s HDMI+D-sub ......
    2. Přehrávání filmů šlo spouštět rovnou s ovládacím oknem na monitoru a obrazem maximalizovaným na TV bez složitých manipulací (nejlépe podle parametru spuštění přehrávače)....... Navíc musím mít plochu rozšířenou na TV a pak se mi tam některá PC okna (třeba PowerPoint) a kurzor nepříjemně přesouvají.
    Musíš to řešit přes nastavení Theatre mode (viz. obrázek)

    Co se týká PowerPointu a myši, tak to se mi nepodařilo přenastavit, nicméně na myš se dá zvyknout (vím že mám TV vlevo nahoře, tak myš stáhnu, ostatní programy se mi otevírají tak jak jsem je nainstaloval a přenastavil na monitoru, pamatuje si to).

    Takto spolehlivě fungují běžné přehrávače (WMP, MPC, PowerDVD) i náhled ze střihového SW - na monitoru v okně, na TV celoobrazovkově. Musím ale používat ten originál ovladač, co jsem dostal s kartou, když dám novější, na TV se mi rozhodí poměr stran a nejde to přenastavit.

    To co by jsi potřeboval Ty (i já) uměly kdysi karty MATROX. Tam všechno běželo jen na primárním monitoru a na TV šel jenom plný obraz z přehrávačů, to jsem ale měl analog. Na ATI je vždycky navíc ta rozšířená plocha, kterou jakoby člověk nemá, když je TV vypnuté. Jedině by jsi musel vypínat ten duální režim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pravidelně Avatar uživatele arkij
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    548

    Ještě ten obrázek
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: theatre.jpg 
Zobrazení: 320 
Velikost: 132.6 KB 
ID: 13665  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od geronimoh Zobrazit příspěvek
    Zvládne. Je to psáno na Heurece v tom odkazu, co jsi dával. Dalview je rozšířená plocha ( jedna plocha na dvou monitorech, klidně i s rozdílným rozlišením ), přičemž jeden monitor je hlavní, máš na něm ikony atd., druhý na sledování videa, fotek apod. Rozdíl je, že na každém můžeš současně zobrazovat něco jiného. Já mám také monitor k PC propojen kablem DVI a televizor kabelem HDMI. Asi ti víc neporadím.
    I tak moc diky. Dualview jsem zkousel,ale protoze si cas od casu na TV i serfuju,tak ho vyuziju jen obcas. Skoda je,za ovladace pro Nvidii,neumi pracovat s klavesovymi zkratkami,jako to umelo s umi ATI ccc a navic se mi pri nahrani ulozeneho profilu v nvidii sekne cely ovladac .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od Sokolus Zobrazit příspěvek
    ... a navic se mi pri nahrani ulozeneho profilu v nvidii sekne cely ovladac .
    To by ovšem neměl. Možná by stálo za úvahu aktualizovat ovladač grafické karty, pokud tedy není aktuální. Pokud používáš televizor jen na filmy a při nižším rozlišení to kostičkuje a "laguje" méně, tak při Dualview by ti nemělo nižší rozlišení vadit a pokud nastavíš rozlišení například 1280x720p, tak i u HD materiálu by měl být výsledek dobrý. Když se ti bude chtít, tak to zkus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    29

    čau,taky mám problém se zvukem.Z pc mam HDMI do tv Phillips ale jede jen obraz a zvuk nic. Grafika je Nvidia GT220.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od pppavel Zobrazit příspěvek
    čau,taky mám problém se zvukem.Z pc mam HDMI do tv Phillips ale jede jen obraz a zvuk nic. Grafika je Nvidia GT220.
    Tak se podívej na příspěvek na předchozí straně od Pytkina ze dne 18-08-2010, 11:50 :

    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=18734

    jestli to není tím
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    29

    co máš na mysli?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od pppavel Zobrazit příspěvek
    co máš na mysli?
    To co se tam píše
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    29

    no jednak mozes prepojit spdif zo zvukovky na grafiku .. to niektore tusim maju .. a druha moznost je , ze grafika ma integrovanu aj zvukovku .. cize nastavis vystup zvuku do "zvukovky na grafike" a cez HDMI mas obraz aj zvuk ..
    Toto? A kde se nastaví výstup zvuku do grafiky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od pppavel Zobrazit příspěvek
    ...Toto? A kde se nastaví výstup zvuku do grafiky?
    Tak co máš za Grafickou kartu ? Máš ji s integrovanou zvukovou kartou, nebo ji máš propojenou se zvukovou kartou integrovanou v základní desce dvoužilovým káblíkem ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-05-2012, 23:56
  2. LCD: Prehravani MKV pres USB
    Od zellda v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-01-2011, 03:00
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-07-2009, 14:25
  4. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 14:37
  5. Prehravani DVD pres TV out
    Od patrikm v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-03-2005, 20:00