Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 9 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 127

Téma: Windows 7 vs. Leadtek PVR2

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    4

    Na netu jsem našel beta ovladače k některým TV kartám leadtek, které by měly fungovat už i na finální verzi Windows 7
    http://tw1965.myweb.hinet.net/Leadtek.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    No byl bych opatrný. když si ty odkazy rozklikáš, tak snad jediný skutečný ovladač, který tam je k mání, evidentně není pro Evropu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    11

    to petrmoty: moc dekuji za odkaz..ve W7 7600 mi DTV2000 H vubec nechtela fungovat (psalo to ze ovladac neni podporovanej at si sezenu novejsi) ... nyni CX23880.5.0.18.7000.Windows7 pro 64bit funguje naprosto vyborne dekuji

    Presneji jde o tento ovladac: http://soubor.iprotebe.cz/sivin/CX23...0.Windows7.zip (obsahuje jak 32 tak 64bit verzi)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    4

    Ještě bych napsal, že jsem psal autorovi kvůli ovladačům na verzi windowsu 7600. Původně na stránkách ovladače CX23880.5.0.18.7000.Windows7.zip neměl. Potom je tam přidal, doplnil stránky a tohle mi napsal.
    Stáhnout ovladače CX23880.5.0.18.7000 :
    http://tw1965.myweb.hinet.net/Leadte...0.Windows7.zip
    http://tw1965.myweb.hinet.net/Leadtek.htm

    1: Stáhnout ovladače verze CX23880.5.0.18.7000 a rozbalit
    2: Odpojit internet
    3: Odebrat původní nainstalované ovladače DTV2000H ze správce zařízení (včetně uložených ovladačů v PC)
    4: Restartovat Windows 7.
    5: Stisknout F8 pro "Rozšířené nastavení bootování" před spuštěním Windows 7 a vybrat "Disable driver signature enforcement"
    6: Počkat až se Windows 7 pokusí neúspěšně nainstalovat ovladače, otevřít správce zařízení. Zde najdete 1 Multimedia video controller a 2 Multimedia
    7: Nainstalovat ovladače CX23880.5.0.18.7000 pro všechny 3 zařízení

    a můj dodatek:
    8: Vypněte si automatické stahování ovladačů pro hardware z internetu
    9: Nainstalujte si Setup Ready Driver Plus, abyste nemuseli pokaždé spuštět windows pomocí F8. Hlavně nechte nastavení tak, jak je.
    Naposledy upraveno uživatelem petrmoty: 29-07-2009 v 16:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    to jsou ovladače pro 32 nebo pro 64 bit OS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    4

    Jsou tam oboje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    super. díky za info...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    1

    Ahoj mám problem dnesk sem si čerstvě nainstaloval windows 7 final a když instaluju ovladače tak se většina nainstaluje až na TVTuner. (PAL-IBGDK/..........) hlásí mě to u něj že je nekompatibilní s OS. U předchozích testovací verzí windows mě to šlo. Prosim poraďtemí ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    a jaké ovladače instaluješ?

    tohle bohužel otestovat nemůžu bo RTM se mi do drápků ještě nedostalo, MSDN zatím svá tajemství nevydalo a torrentit to nebudu, riziko fake je příliš velké
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    108

    No ono ani není velké riziko fake, zato ty "aktivátory" dělají psí kusy...
    Ale k DTV1000S a jejímu "zapomínání" naladěných stanic (nefunguje ani v RTM). Zjistil jsem, že když odeberu ovladač DTV1000S ze správce zařízení včetně "vymazat" ovladač z disku a po restartu nainstaluju "Vistí" ovladač (v případě instalace instalátorem pak ve Vista compatible mode, jako admin), a odmítnu po restartu "aktualizovat ovladač" z Win Update (samozřejmě musím mít vypnuté automatické aktualizace), případně si pak dám tento update skrýt ať neotravuje, tak 1000S ve WIn7 v MCE KONEČNĚ udrží naladěné stanice i po restartu...
    Tož tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    2

    Mám problém - mám kartu winfast tv200xp expert, windows 7, v zařízeních pro záznam mám nastaveny cd audio jako výchozí a v nastavení cd audia mám úroveň na 0, jenže vždycky když zapnu winfast pvr2 tak ta úroveň skočí na 81 a ten zvuk se nedá poslouchat protože to rezonuje a musím to zase dát zpátky na 0 a pak se to dá poslouchat, nevíte někdo jak to mám udělat aby tam ta 0 zůstala pořád a neskákalo to na 81?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    zkus to nastavit v ovládacím panelu pro zvuk. taky mi to zlobilo, tak jsem to ztlumil přímo ve vlastnostech toho vstupu a mám pokoj
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    32

    zdar, planuji prechod z TV2000XP Deluxe (mimochodem ve Vista funguje naprosto bez problemu vcetne zaznamu do mpeg2 ale jen v 32bit - 64 VUBEC) na kartu Leadtek WinFast PXDVR3200 H.
    Ta je pro Vista i Vista x64 delana. Zajimalo by me ale jestli mate nekdo zkusenost ve W7.
    Na strankach leadteku zatim ovladace pro 7icky nejsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74

    jcv jcv je offline
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    7

    Šlape bez problémů v 32 i 64 bitové verzi Windows 7. Systém si sám najde ovladače. MCE pracuje bez jakýchkoliv problémů. Winfast PVR 2 - nejde mi zvuk (kartu nemám propojenou kabelem se zvukovkou a jelikož ho nepoužívám, tak problém neřeším)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    32

    Cau ...
    No jo jenze to je prave spatne ze nejde zvuk ... to jako (nahravas) koukas na TV bez zvuku?
    Kartu ma LINE OUT na sobe a moje zvukovka ma LINE IN taky na sobe tak to propojit pujde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 9 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows Movie Maker - ve Windows 7
    Od mark70 v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2011, 07:28
  2. Pvr2+16:10?
    Od Raskin v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-06-2009, 11:51
  3. Leadtek DTV2000 H + PVR2 + Vista 64, funguje nekomu?
    Od vita86 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 19:51
  4. WF DTV 2000H, PVR2
    Od kartuz v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-07-2007, 17:53
  5. Leadtek winfast DV2000 a windows media player
    Od f.kalensky v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2005, 13:57